- 16,068
- 4,576
- 113
Bizde varız ama yokuz gibiTeşekkür ederim beyler konu başından itibaren olan 4 kişi kim var
Bizde varız ama yokuz gibiTeşekkür ederim beyler konu başından itibaren olan 4 kişi kim var
Adalet yerini buldu sag olTamam yazsınlar senide
Ekledim sinanidaSavunsana hakkını la sende
Takibe başlayan İlk 4 ü yazdım sende 5. Olarak 6-7 de mi ne başladın benim gördüğüm kadarıylaYahu biz variz ilk adimdan itibaren 8 kisi vardi zaten
Şimdi gönderilen parayi @Enişte ile bize gönder Sinan 🤣Adalet yerini buldu sag ol
Paratim atar mısın dagitirsin olur muSağol dost bastacisin. Bende var.
Ilk adim iste neyse girduk hak yerini bulduTakibe başlayan İlk 4 ü yazdım sende 5. Olarak 6-7 de mi ne başladın benim gördüğüm kadarıyla
Bende basit hesap öyle yazdım kim hızlıysa o mantığıTakibe başlayan İlk 4 ü yazdım sende 5. Olarak 6-7 de mi ne başladın benim gördüğüm kadarıyla
Tbrkler şansın daim olsunHerkese selam ,
Hedefe ulasirsak konu içinden arkadaşlara ulaşırım , başlıyoruz..
Gönderme önemli değilde listeye bakıp.takip edenleri görmek bu kadar zor olmasa gerek. Kafaya göre Liste yapılmaz. Neyse herkese bol şanslarTamam yazsınlar senide
Katlayip size roll olarak döner bakarsin ggffŞimdi gönderilen parayi @Enişte ile bize gönder Sinan 🤣
Adamı cikatmadikki kardo bu 4 kişiden sonra 5. Kişi sinan dedik ilk atılan mesaja göre 😁Ne alakası var laaa adam ilk msjdan beri takip etmiş aw adamı cikariyorsunuz neye dayanarak
Bol şanslarIlk adim iste neyse girduk hak yerini buldu
Hee tamam ben yanlış anladım ozamanAdamı cikatmadikki kardo bu 4 kişiden sonra 5. Kişi sinan dedik ilk atılan mesaja göre 😁
Olur dost ibandan dagitirimParatim atar mısın dagitirsin olur mu
Eline sağlık şimdidenOlur dost ibandan dagitirim
Özelden yazdım knkaOlur dost ibandan dagitirim
Hocam sonrasını biliyorsunŞimdi gönderilen parayi @Enişte ile bize gönder Sinan