- 48,743
- 53,285
- 113
Sonrası ne la 🤣Hocam sonrasını biliyorsun![]()
Sonrası ne la 🤣Hocam sonrasını biliyorsun![]()
Ben listeciligi hic sevmem teklif edilse bile yapmıyorum ama bi gün tutarsam seni alacam kankaGönderme önemli değilde listeye bakıp.takip edenleri görmek bu kadar zor olmasa gerek. Kafaya göre Liste yapılmaz. Neyse herkese bol şanslar
Torpil yasak dost 2 gün banlanirsinBen listeciligi hic sevmem teklif edilse bile yapmıyorum ama bi gün tutarsam seni alacam kanka![]()
Ulan Sinan diğer rolden 450 kazandın burdan da aldınSonrası ne la 🤣
Şakasına dedim broTorpil yasak dost 2 gün banlanirsin
Hangi rolldenUlan Sinan diğer rolden 450 kazandın burdan da aldın![]()
Ne bilim siz insanlar elden eleSonrası ne la 🤣
Buradan aldığını bize aticak yoksa banlanir 24 saat 24 saatde susturulurUlan Sinan diğer rolden 450 kazandın burdan da aldın![]()
450 paratimHangi rollden
Ula cekilis mi cikti gfffUlan Sinan diğer rolden 450 kazandın burdan da aldın![]()
Muzunu keseriz sinanBuradan aldığını bize aticak yoksa banlanir 24 saat 24 saatde susturulur
Günlük yevmiye parası cıktıUlan Sinan diğer rolden 450 kazandın burdan da aldın![]()
Şimdilerde rollingi yok önceden rolling takip edip günde 1500-2000 topluyordu millet hepsinde de alıyordu aynı anda 3 tane var 3 ünü birden sayıyor misal burda galasaray kazanır diğer rolling Fenerbahçe kazanırUlan Sinan diğer rolden 450 kazandın burdan da aldın![]()
Çekilişleri takip et sino paralarimizi kaçırmaUla cekilis mi cikti gfff
Adam cevap vermiyor ki gelmez o para450 paratim
Helal eniste MS 0 takip edenlerde varŞimdilerde rollingi yok önceden rolling takip edip günde 1500-2000 topluyordu millet hepsinde de alıyordu aynı anda 3 tane var 3 ünü birden sayıyor misal burda galasaray kazanır diğer rolling Fenerbahçe kazanır
Burda haydı Galatasaray diyor diğer rollingte fener gol atıyor goool yıkın diyorlardı aq her türlü dümen var kumarcılarda
İse bak 50 kişi var iki defa Sinan cikiyorGünlük yevmiye parası cıktı![]()
Herkes bir yol tutturmuş gidiyor. Adaletli dağıtım yok onu diyorum. Herkes birbirini etiketleyerek destek oluyor. Konu sahibi yada listeci baksa sıkıntı yok. Neyse herkes kendi payına yontuyor bizeneBen listeciligi hic sevmem teklif edilse bile yapmıyorum ama bi gün tutarsam seni alacam kanka![]()