- 24,237
- 22,816
- 113
Faturanı ode dost sen ama bariros gor ama puahaBilader hem dm kapalı senin hemde burada bana caz yapıyorsun ala ala 🤣
Faturanı ode dost sen ama bariros gor ama puahaBilader hem dm kapalı senin hemde burada bana caz yapıyorsun ala ala 🤣
Bizimde faydamız olmuştur10 k ya para diyorsanız helal olsun dostum para hesaba geldi 6800 fatura ödedim şimdi birazdanda rol acicam bu adamlarda sigarasiz kaldığımda bana sigara parası atan kişiler 😉
Bizimde faydamız olmuşturama bizi kimse görmüyor nedense
Ula FeroBizimde faydamız olmuşturama bizi kimse görmüyor nedense
Kuponlarin geldiya dostum 🤣Bizimde faydamız olmuşturama bizi kimse görmüyor nedense
Ben de onu dicektım😄Kuponlarin geldiya dostum 🤣
Hala hani bana hani bana 🤣🤣Ben de onu dicektım😄
Beşiktaş bidaki vurgunda 5 k vericem sana 20 kişi 250 dağıtım yaparsın reis 😊Bizimde faydamız olmuşturama bizi kimse görmüyor nedense
150 bulamıyor biz 😄Hala hani bana hani bana 🤣🤣
Muro bi 5 k da sana yazıyorum reis inşallah tez zamanda gelir vurgunda 2 bize 10 k dağıtım için vericem 😊150 bulamıyor biz 😄
Sen önce aç karnını doyurda gerisi kolayMuro bi 5 k da sana yazıyorum reis inşallah tez zamanda gelir vurgunda 2 bize 10 k dağıtım için vericem 😊
Karnımız aç değil reis Allah'a şükür 😊Sen önce aç karnını doyurda gerisi kolay
Tamam dost cevabımizi aldık eyvallah senin bize kurusun nasip olmaddi olmasında carsina pazar versinHala hani bana hani bana 🤣🤣
Konularımız hala aktif dost foruma ne kadar faydalı olduğumuz konusunda okuyabilirsin çok şükür alandan çok veren el olmayı seçiyoruzKarnımız aç değil reis Allah'a şükür 😊
Reis ben bu dediğim yazıyı yanlışmı anladın sen yoksa ?Konularımız hala aktif dost foruma ne kadar faydalı olduğumuz konusunda okuyabilirsin çok şükür alandan çok veren el olmayı seçiyoruz
Evet fero çok dağıtım yapıyorKonularımız hala aktif dost foruma ne kadar faydalı olduğumuz konusunda okuyabilirsin çok şükür alandan çok veren el olmayı seçiyoruz
Doğru muydu ? Ben niye senin dağıtım personelligini yapayım dost ? Niye senin paranı dağıtıyorum tam olarak ?Reis ben bu dediğim yazıyı yanlışmı anladın sen yoksa ?
Evet doğruydu burdaki sohbetlerinden ve samimiyeti den kaynaklı bana sıcak kanlı gelsin benim paramı sen dağıt değil konu sen burda benden daha eski üyesin daha fazla aktifdin rol açdırmak istiyene açdırırsın sigara parası olmayana verirsin ne bileyim kötü niyetle söylemedim bunu ciddenDoğru muydu ? Ben niye senin dağıtım personelligini yapayım dost ? Niye senin paranı dağıtıyorum tam olarak ?
Anladım .. özür dilerim o zaman biraz tssk gecer gibi geldi de o nedenle tepki gösterdimEvet doğruydu burdaki sohbetlerinden ve samimiyeti den kaynaklı bana sıcak kanlı gelsin benim paramı sen dağıt değil konu sen burda benden daha eski üyesin daha fazla aktifdin rol açdırmak istiyene açdırırsın sigara parası olmayana verirsin ne bileyim kötü niyetle söylemedim bunu cidden
Reis ben burda İnan kimseyle tssk geçer gibi hiç konusmadım uslubumu hiç bozmadım ciddenn çünki sohbet ortamı sadece içimden gelerek söyledim beni yanlış anladığını bilerek tekrar düzeltmek mabında mesajları yanıtladım ben yanlıs algılattıysam özür dilerim 😊Anladım .. özür dilerim o zaman biraz tssk gecer gibi geldi de o nedenle tepki gösterdim
Bas tacisin dost şansın bol olsun umarım gönlünden geçeni kazanırsınReis ben burda İnan kimseyle tssk geçer gibi hiç konusmadım uslubumu hiç bozmadım ciddenn çünki sohbet ortamı sadece içimden gelerek söyledim beni yanlış anladığını bilerek tekrar düzeltmek mabında mesajları yanıtladım ben yanlıs algılattıysam özür dilerim 😊