Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JackWilshere10 | 2.5ke / Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,374
1,018
113
Doğru muydu ? Ben niye senin dağıtım personelligini yapayım dost ? Niye senin paranı dağıtıyorum tam olarak ?
Evet doğruydu burdaki sohbetlerinden ve samimiyeti den kaynaklı bana sıcak kanlı gelsin benim paramı sen dağıt değil konu sen burda benden daha eski üyesin daha fazla aktifdin rol açdırmak istiyene açdırırsın sigara parası olmayana verirsin ne bileyim kötü niyetle söylemedim bunu cidden

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,458
38,266
113
Evet doğruydu burdaki sohbetlerinden ve samimiyeti den kaynaklı bana sıcak kanlı gelsin benim paramı sen dağıt değil konu sen burda benden daha eski üyesin daha fazla aktifdin rol açdırmak istiyene açdırırsın sigara parası olmayana verirsin ne bileyim kötü niyetle söylemedim bunu cidden
Anladım .. özür dilerim o zaman biraz tssk gecer gibi geldi de o nedenle tepki gösterdim

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,374
1,018
113
Anladım .. özür dilerim o zaman biraz tssk gecer gibi geldi de o nedenle tepki gösterdim
Reis ben burda İnan kimseyle tssk geçer gibi hiç konusmadım uslubumu hiç bozmadım ciddenn çünki sohbet ortamı sadece içimden gelerek söyledim beni yanlış anladığını bilerek tekrar düzeltmek mabında mesajları yanıtladım ben yanlıs algılattıysam özür dilerim 😊

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,458
38,266
113
Reis ben burda İnan kimseyle tssk geçer gibi hiç konusmadım uslubumu hiç bozmadım ciddenn çünki sohbet ortamı sadece içimden gelerek söyledim beni yanlış anladığını bilerek tekrar düzeltmek mabında mesajları yanıtladım ben yanlıs algılattıysam özür dilerim 😊
Bas tacisin dost şansın bol olsun umarım gönlünden geçeni kazanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...