- 24,144
- 22,664
- 113
4.5 ust olur gozun kapalı gir puahaavai 3.5 üst girmemek için zor tutuyorum kendimi
4.5 ust olur gozun kapalı gir puahaavai 3.5 üst girmemek için zor tutuyorum kendimi
Ettik te 1k lık ettik 500 eksik geldiTakip etmemişsin paramı geri ver çabuk 😂😂
Hayro kesinliklen degil kansız dan hiç odul bile alamadım ben hayro olsa 10 defa odul vermişti bana puahaBunlar bi teşkilat kurdu aralarında takılıyor bu kansız nickli arkadaş hayro mu
anladım eski üye muhtemelen biliyoruzdurHayro kesinliklen degil kansız dan hiç odul bile alamadım ben hayro olsa 10 defa odul vermişti bana puaha
Yuzde yuz eski üyedir o kadar dağıtım yapti sonuçta yeni olsa bu isleri öğrenene kadar 1 sene gecerdi enisteanladım eski üye muhtemelen biliyoruzdur
Öğreniriz istihbarat buluruz da gereksiz suan lazım değil 😂 bazı Üyeler başka forumlardan toplu şekilde gelip burda takılmaya başladılar 1-2 senedir öyle yani ama onlar kendi aralarında tanışıyorlar zaten de buralarda çok eski değillerYuzde yuz eski üyedir o kadar dağıtım yapti sonuçta yeni olsa bu isleri öğrenene kadar 1 sene gecerdi eniste
Aynen forumda çok yeni yüzler var bu araÖğreniriz istihbarat buluruz da gereksiz suan lazım değil 😂 bazı Üyeler başka forumlardan toplu şekilde gelip burda takılmaya başladılar 1-2 senedir öyle yani ama onlar kendi aralarında tanışıyorlar zaten de buralarda çok eski değiller
Polat Alemdar oldu herkesAynen forumda çok yeni yüzler var bu ara
Biz neyine yetmedik@Barrios @bebegim61 burada misiniz dostum
Bir daha ins o kadar dağıtım yaptım kimse bana destek olmuyor demezsin ins@Barrios @bebegim61 burada misiniz dostum
Eniste bunlar da para yokken çok iyi atıp tutuyorlar ama paraları oldumu hemen değişiyorlar puahaBiz neyine yetmedik
Bilader adamlarla ayrı bir muhabbetim var onu halledicem roll actirmiyorum kiBir daha ins o kadar dağıtım yaptım kimse bana destek olmuyor demezsin ins
Değişmez ateşler şimdi dm nin yerini arıyordurEniste bunlar da para yokken çok iyi atıp tutuyorlar ama paraları oldumu hemen değişiyorlar puaha
Pauahah ya ne varsa eskilerde vardi valla enisteDeğişmez ateşler şimdi dm nin yerini arıyordur
Biz neyine yetmedik
10 k ya para diyorsanız helal olsun dostum para hesaba geldi 6800 fatura ödedim şimdi birazdanda rol acicam bu adamlarda sigarasiz kaldığımda bana sigara parası atan kişiler 😉Eniste bunlar da para yokken çok iyi atıp tutuyorlar ama paraları oldumu hemen değişiyorlar puaha
Tm kanka biz snaa atmadık doğru bundan sonra her konuda ağlama o zmana ben su kadar millete para verdim kimse bana destek olmadi diye ben barios u 2 senedir tanirim milyon tane alışverişim oldu onlan adamin dibidir zaten iyi gecerl10 k ya para diyorsanız helal olsun dostum para hesaba geldi 6800 fatura ödedim şimdi birazdanda rol acicam bu adamlarda sigarasiz kaldığımda bana sigara parası atan kişiler 😉
Kral kime neyin hesabını veriyon10 k ya para diyorsanız helal olsun dostum para hesaba geldi 6800 fatura ödedim şimdi birazdanda rol acicam bu adamlarda sigarasiz kaldığımda bana sigara parası atan kişiler 😉
Bilader hem dm kapalı senin hemde burada bana caz yapıyorsun ala ala 🤣Tm kanka biz snaa atmadık doğru bundan sonra her konuda ağlama o zmana ben su kadar millete para verdim kimse bana destek olmadi diye ben barios u 2 senedir tanirim milyon tane alışverişim oldu onlan adamin dibidir zaten iyi gecerl
Uzun uzun yazma dostum takılıyoruz daha kupon paylaştığımız gibi roll deyince bi sana bi şey diyor muyuz10 k ya para diyorsanız helal olsun dostum para hesaba geldi 6800 fatura ödedim şimdi birazdanda rol acicam bu adamlarda sigarasiz kaldığımda bana sigara parası atan kişiler 😉