Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JackWilshere10 | 2.5ke / Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,147
84,890
113
Yuzde yuz eski üyedir o kadar dağıtım yapti sonuçta yeni olsa bu isleri öğrenene kadar 1 sene gecerdi eniste
Öğreniriz istihbarat buluruz da gereksiz suan lazım değil 😂 bazı Üyeler başka forumlardan toplu şekilde gelip burda takılmaya başladılar 1-2 senedir öyle yani ama onlar kendi aralarında tanışıyorlar zaten de buralarda çok eski değiller

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,144
22,664
113
Öğreniriz istihbarat buluruz da gereksiz suan lazım değil 😂 bazı Üyeler başka forumlardan toplu şekilde gelip burda takılmaya başladılar 1-2 senedir öyle yani ama onlar kendi aralarında tanışıyorlar zaten de buralarda çok eski değiller
Aynen forumda çok yeni yüzler var bu ara

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,261
3,873
113

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,144
22,664
113
10 k ya para diyorsanız helal olsun dostum para hesaba geldi 6800 fatura ödedim şimdi birazdanda rol acicam bu adamlarda sigarasiz kaldığımda bana sigara parası atan kişiler 😉
Tm kanka biz snaa atmadık doğru bundan sonra her konuda ağlama o zmana ben su kadar millete para verdim kimse bana destek olmadi diye ben barios u 2 senedir tanirim milyon tane alışverişim oldu onlan adamin dibidir zaten iyi gecerl

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,261
3,873
113
Tm kanka biz snaa atmadık doğru bundan sonra her konuda ağlama o zmana ben su kadar millete para verdim kimse bana destek olmadi diye ben barios u 2 senedir tanirim milyon tane alışverişim oldu onlan adamin dibidir zaten iyi gecerl
Bilader hem dm kapalı senin hemde burada bana caz yapıyorsun ala ala 🤣

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,147
84,890
113
10 k ya para diyorsanız helal olsun dostum para hesaba geldi 6800 fatura ödedim şimdi birazdanda rol acicam bu adamlarda sigarasiz kaldığımda bana sigara parası atan kişiler 😉
Uzun uzun yazma dostum takılıyoruz daha kupon paylaştığımız gibi roll deyince bi sana bi şey diyor muyuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...