Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Izmir Buca'yı Bilen ya da Oturanlar

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
o ilanlarda sıkıntı vardır kardeş şu an evin maliyeti o kadar neredeyse bir de sıfırsa mümkün değil o fiyatlar
Dogrudur dost ama bir evin ana maliyeti arsadir arsa ucuz olan yerlerde icuz ev bulunabilir yani bolgeye gore 1 /1.5 a ev bulmak hayal degil

Hayaletboy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,221
360
83
Bende buca şirinyerde oturuyorum.o paralara mümkün değil ya dolandırıcılardır.yada oturum belgesi yoktur kaçak kattır.Buca bana göre çok güzel.buyudugum yer.tabi kötü semtleride var her yerde olduğu gibi.

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
Bende buca şirinyerde oturuyorum.o paralara mümkün değil ya dolandırıcılardır.yada oturum belgesi yoktur kaçak kattır.Buca bana göre çok güzel.buyudugum yer.tabi kötü semtleride var her yerde olduğu gibi.
Pdost zahmet olmazsa sari ilandan filtre kullanarak bakarmisin sen anlarsin ilanlardan orada oturuyorsun

Kkaya

𝕻𝖔𝖒𝖕𝖆𝖘𝖙𝖎𝖐 𝕸𝖆𝖐𝖎𝖓𝖊𝖘𝖎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,699
593
113
Merhaba arkadadlar bu bolgede yasamis veya yasiyor olan var mi burada ucuz 1+1 evler var almak mantiklimi
Sari renkli ilan sitesinde 1.000.000 tlden baslayan sifir evler var
Yorum alabilirmiyim
Onlar yalan hocam başka evlere götürüyor gezdirme parası alıyor yada hisseli evler oluyor sahiplerinin haberi olmuyor dikkat et

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,902
2,260
113
Merhaba arkadadlar bu bolgede yasamis veya yasiyor olan var mi burada ucuz 1+1 evler var almak mantiklimi
Yorum alabilirmiyim
Siteyi boşver. Şirinyer pahalı. Gediz, Göksu, akıncılar ve Karabağlar civarından uygun bulursan al.

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Tam istanbulun Esenyurt u gibi diyorsun yani :D
5 6 ay falan kaldım orda dayım var . Valla bu süre içinde çok şeyler gördüm duydum izlenimlerim iyi değildi tuhaf bir yer hiç sorunsuz bir günü yok hep bir şeyler var illaki. Hele birgün eve giderken birileri kavgaya tutuşmuş biri bıçaklanmış yerde yatıyor 2 sokak ileride silah sesleri geliyor falan. Dayım 3 yıl dayandı orda sonra Konaka göçtüler

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Yorum alabilirmiyim
Sen parayı aldın galiba piabelladan 😂😂

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Ne güzeli yahu ben hiç sevmedim insanları yerli esnafı bir garip . Torbacı belalı dolu yer. Hiç sakin değil. Polis ambulans siren sesi hiç eksik olmuyor ne gece ne gündüz
Çingene mahallesi değil mi orası ben görmedim bilmiyorum 😁

youlost12

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
65
19
8
Yorum alabilirmiyim
onlar dolandırıcı çok dikkat et izmirliyim böyle bi durum olsa çifter çifter alırdık

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,670
2,414
113
Yorum alabilirmiyim
İzmir 1M ye ev mi aman diyeyim uzak dur

Fatalblowx

Webmaster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,561
2,433
113
Yorum alabilirmiyim
Napcan evi faize koy kiracı derdin olmaz daha fazla kazanırsın dost

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
236
43
1 milyon tlye sıfır araba yok hocam sen bir de izmir de 1+1 ev var diyorsun ülkede şuan hakkaride o paraya ev yok haberin olsun ilan veren varsa güvenme

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
236
43
Nerden ilanlarz bakmali
hocam bunlar klasik dolandırıcı olayları araba ilanlarında da var şöyle düşün evin ederi 2 milyon o çevrede başka olmayan bir eve ilan açmış 1 buçuk milyon olarak düşün evin talibi çok önden kapora istiyor bu tipler ufak miktar atlayan oluyor illaki ona çöküyorlar aslında öyle bir ilan yok bu araba ilanları içinde geçerli sazan avı direk.