Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Izmir Buca'yı Bilen ya da Oturanlar

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
1,703
113
Anladim tesekkurler gercek olup olmadigini nasil anlariz
Torbalida oturan orada yaşayan bir arkadaşın varsa öyle anlayabilirsin
Sen iletişime geçiyorsun kardeşim evi almak istiyorum gelip gezebilir miyim diyorsun
Adam çok yoğunum çok kişi istiyor acilen satmam lazım muhabbeti yapıyor sen de tamam gezeyim alayım diyorsun ardından kapora istiyor. Kaporayi başkalarından kiraladiklari hesaplara alıyorlar arasan da bulamazsın.

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,313
12,083
113
Torbalida oturan orada yaşayan bir arkadaşın varsa öyle anlayabilirsin
Sen iletişime geçiyorsun kardeşim evi almak istiyorum gelip gezebilir miyim diyorsun
Adam çok yoğunum çok kişi istiyor acilen satmam lazım muhabbeti yapıyor sen de tamam gezeyim alayım diyorsun ardından kapora istiyor. Kaporayi başkalarından kiraladiklari hesaplara alıyorlar arasan da bulamazsın.
Anladim

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,099
3,381
113
Merhaba arkadadlar bu bolgede yasamis veya yasiyor olan var mi burada ucuz 1+1 evler var almak mantiklimi
Sari renkli ilan sitesinde 1.000.000 tlden baslayan sifir evler var
Yorum alabilirmiyim
Bucada oturuyorum ayrıca emlakcıyım. O gördüğün ilanlar fake ilan dostum müşteri çekmek için.

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Birincisi artık Buca'da 1M e ev olmaz, varsa kim bilir nasıldır. 2. Si ben oturmam, tam bir getto

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,099
3,381
113
Anladim tesekkurler okadar cok ilan varki hepsinin sahte olmasi cok dusundurucu
Sistem su sen arıyosun o ilan için. Diyor ki orası zaten cok uygundu satıldı ilandan kaldırmayı unutmusuz vs ayagı. Sonra diyo ki elimizde söyle güzel daire var onu gösterelim. 1 milyona ev almak için giden adama 2 3 milyonluk daireler gösteriyolar

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,313
12,083
113
Sistem su sen arıyosun o ilan için. Diyor ki orası zaten cok uygundu satıldı ilandan kaldırmayı unutmusuz vs ayagı. Sonra diyo ki elimizde söyle güzel daire var onu gösterelim. 1 milyona ev almak için giden adama 2 3 milyonluk daireler gösteriyolar
Anladim tesekkurler konuyu kapatabiliriz ozaman

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,510
1,812
113
İç anadolunun en ücra ilcesinde bile 1+1 ler 1.5 milyon 1.4 milyon bandında

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,099
3,381
113
Birincisi artık Buca'da 1M e ev olmaz, varsa kim bilir nasıldır. 2. Si ben oturmam, tam bir getto
Buca ögrenci mekanı oldugu için daha cok yatırım amaçlı kullanıyorlar. Kira getirisi yüksek amortismanı düşük oluyor alınan gayrimenkulün.

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,313
12,083
113
Yatırım amaclı bişeyler düşünüyorsan iletişime geçebilirsin dostum elimize fırsat daireler geliyor yardımcı oluruz. Kurumsal bir emlak şirketiyiz
Yok elimde 5 yasinda ogrenci evi var uzakdan denizde goruyor 2.300 civari piyasadi oldugunu dusunuyorum satip iki daireye cevirme planim vardi ilanlar dogru olsaydi

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,099
3,381
113
Yok elimde 5 yasinda ogrenci evi var uzakdan denizde goruyor 2.300 civari piyasadi oldugunu dusunuyorum satip iki daireye cevirme planim vardi ilanlar dogru olsaydi
Tam bilgilerini atarsan senin için bir fiyat değerlendirmesi yapabilirim