- 14,867
- 12,067
- 113
Öğrenci yeri olduğu için hiç bos kalmaz.Yani guzellikden kasit sonucda oturmayacagim kira getirisi icin benm icin evin yasi onemli gerisi pek degil
Öğrenci yeri olduğu için hiç bos kalmaz.Yani guzellikden kasit sonucda oturmayacagim kira getirisi icin benm icin evin yasi onemli gerisi pek degil
Torbalida oturan orada yaşayan bir arkadaşın varsa öyle anlayabilirsinAnladim tesekkurler gercek olup olmadigini nasil anlariz
AnladimTorbalida oturan orada yaşayan bir arkadaşın varsa öyle anlayabilirsin
Sen iletişime geçiyorsun kardeşim evi almak istiyorum gelip gezebilir miyim diyorsun
Adam çok yoğunum çok kişi istiyor acilen satmam lazım muhabbeti yapıyor sen de tamam gezeyim alayım diyorsun ardından kapora istiyor. Kaporayi başkalarından kiraladiklari hesaplara alıyorlar arasan da bulamazsın.
Bucada oturuyorum ayrıca emlakcıyım. O gördüğün ilanlar fake ilan dostum müşteri çekmek için.Merhaba arkadadlar bu bolgede yasamis veya yasiyor olan var mi burada ucuz 1+1 evler var almak mantiklimi
Sari renkli ilan sitesinde 1.000.000 tlden baslayan sifir evler var
Yorum alabilirmiyim
Ewet o yuzden dusundum zaten bende ogrenco yerinden almisdim memleketde 1.100 e aldim suan 2 milyon civariÖğrenci yeri olduğu için hiç bos kalmaz.
o zaman oralarda ev bul rahat kiraya gider ögrenci doluYani guzellikden kasit sonucda oturmayacagim kira getirisi icin benm icin evin yasi onemli gerisi pek degil
Anladim tesekkurler okadar cok ilan varki hepsinin sahte olmasi cok dusundurucuBucada oturuyorum ayrıca emlakcıyım. O gördüğün ilanlar fale ilan dostum müşteri çekmek için.
Sistem su sen arıyosun o ilan için. Diyor ki orası zaten cok uygundu satıldı ilandan kaldırmayı unutmusuz vs ayagı. Sonra diyo ki elimizde söyle güzel daire var onu gösterelim. 1 milyona ev almak için giden adama 2 3 milyonluk daireler gösteriyolarAnladim tesekkurler okadar cok ilan varki hepsinin sahte olmasi cok dusundurucu
Yani 1 milyan 1 bucuk milyona epeyce ilan mevcutBirincisi artık Buca'da 1M e ev olmaz, varsa kim bilir nasıldır. 2. Si ben oturmam, tam bir getto
Anladim tesekkurler konuyu kapatabiliriz ozamanSistem su sen arıyosun o ilan için. Diyor ki orası zaten cok uygundu satıldı ilandan kaldırmayı unutmusuz vs ayagı. Sonra diyo ki elimizde söyle güzel daire var onu gösterelim. 1 milyona ev almak için giden adama 2 3 milyonluk daireler gösteriyolar
Buca ögrenci mekanı oldugu için daha cok yatırım amaçlı kullanıyorlar. Kira getirisi yüksek amortismanı düşük oluyor alınan gayrimenkulün.Birincisi artık Buca'da 1M e ev olmaz, varsa kim bilir nasıldır. 2. Si ben oturmam, tam bir getto
Yatırım amaclı bişeyler düşünüyorsan iletişime geçebilirsin dostum elimize fırsat daireler geliyor yardımcı oluruz. Kurumsal bir emlak şirketiyizAnladim tesekkurler konuyu kapatabiliriz ozaman
3 milyonun üstüne 1 milyonda böyle dolandırılma dost 1 milyona kümes satıyorlar artık aman dikkat et 😂Ewet o yuzden dusundum zaten bende ogrenco yerinden almisdim memleketde 1.100 e aldim suan 2 milyon civari
Yok elimde 5 yasinda ogrenci evi var uzakdan denizde goruyor 2.300 civari piyasadi oldugunu dusunuyorum satip iki daireye cevirme planim vardi ilanlar dogru olsaydiYatırım amaclı bişeyler düşünüyorsan iletişime geçebilirsin dostum elimize fırsat daireler geliyor yardımcı oluruz. Kurumsal bir emlak şirketiyiz
O 3 milyon nanay3 milyonun üstüne 1 milyonda böyle dolandırılma dost 1 milyona kümes satıyorlar artık aman dikkat et 😂
Tam bilgilerini atarsan senin için bir fiyat değerlendirmesi yapabilirimYok elimde 5 yasinda ogrenci evi var uzakdan denizde goruyor 2.300 civari piyasadi oldugunu dusunuyorum satip iki daireye cevirme planim vardi ilanlar dogru olsaydi
İzmir'den hiç bir ilana kapora göndermeMerhaba arkadadlar bu bolgede yasamis veya yasiyor olan var mi burada ucuz 1+1 evler var almak mantiklimi
Sari renkli ilan sitesinde 1.000.000 tlden baslayan sifir evler var
Yorum alabilirmiyim