- 20,301
- 12,077
- 113
Tamam dostİzmir'den hiç bir ilana kapora gönderme![]()
Tamam dostİzmir'den hiç bir ilana kapora gönderme![]()
Bucadaki evlerin miTam bilgilerini atarsan senin için bir fiyat değerlendirmesi yapabilirim
Hayır senin kendi evinin. Piyasa değerini net ögrenirsin diye dedimBucadaki evlerin mi
Hayır kanka evler en az 2.5000 başlıyor dolandırıcı onlarMerhaba arkadadlar bu bolgede yasamis veya yasiyor olan var mi burada ucuz 1+1 evler var almak mantiklimi
Sari renkli ilan sitesinde 1.000.000 tlden baslayan sifir evler var
Yorum alabilirmiyim
Şuan oturduğum yerde evlerHayır kanka evler en az 2.5000 başlıyor dolandırıcı onlar
50 ilaninds hepsi dolandirici olamaz ya cidden miHayır kanka evler en az 2.5000 başlıyor dolandırıcı onlar
Bunlar 40/50 metrekarelik evlerŞuan oturduğum yerde evler
3 milyon civarında
Demetevlerdeki dairemiz 6 milyon 30 yaşında bina birde.
Hee onun piyasasi belli ya 2/2.5 isdeHayır senin kendi evinin. Piyasa değerini net ögrenirsin diye dedim![]()
Hepsi dolandırıcı değildir güzelce otobüse yada vasıtaya bin bucaya git hem bir gez hem bir değişiklik olsun orada yerlerinde bak emlak ofisi yada sahibinden ise yani adamın yeri belli ise alırsın 1+1 evi 1 milyona alırsın ya ben çok fazla birşey edeceğini sanmıyorum Ankara'da bazı semtlerde var 1+1 evler 1.1.3 milyon arası50 ilaninds hepsi dolandirici olamaz ya cidden mi
Hepsi fake ilan emin olabilirsinHepsi dolandırıcı değildir güzelce otobüse yada vasıtaya bin bucaya git hem bir gez hem bir değişiklik olsun orada yerlerinde bak emlak ofisi yada sahibinden ise yani adamın yeri belli ise alırsın 1+1 evi 1 milyona alırsın ya ben çok fazla birşey edeceğini sanmıyorum Ankara'da bazı semtlerde var 1+1 evler 1.1.3 milyon arası
Al 30 da kiraya ver 3 4 senede parası çıkar)))))Merhaba arkadadlar bu bolgede yasamis veya yasiyor olan var mi burada ucuz 1+1 evler var almak mantiklimi
Yorum alabilirmiyim
Bir evin değeri 20 yıllık kirasına denktir. Kiralık piyasası 20 bin tl olan evin değeri de yaklaşık 5 milyon tl'dir. Oradan hesap etMerhaba arkadadlar bu bolgede yasamis veya yasiyor olan var mi burada ucuz 1+1 evler var almak mantiklimi
Yorum alabilirmiyim
Yok fostum ya benmki 17 k kirasiBir evin değeri 20 yıllık kirasına denktir. Kiralık piyasası 20 bin tl olan evin değeri de yaklaşık 5 milyon tl'dir. Oradan hesap et
Sende haklısın İzmir'in yüzde 90 kesimi dolandırıcıHepsi fake ilan emin olabilirsinbucada 1+1 evler minumum 2 milyondan başlıyor onlar da vasat evler dostum imkanı yok 1 milyona ev bulabilmenin
240 ay amortismanı olan mülk kötü yatırımdır. Piyasada cok rahat enflasyonu da düşünerek 120 ayda amortismanı cıkarıcak gayrimenkul bulabilirsiniz. 100 ay amortismanı olan yer süper yatırımdır ama 240 ay cok cok fazlaBir evin değeri 20 yıllık kirasına denktir. Kiralık piyasası 20 bin tl olan evin değeri de yaklaşık 5 milyon tl'dir. Oradan hesap et
Ayrica ben memleketden alirken 140 carpanli aldim 12 yilda amorti ediyorduBir evin değeri 20 yıllık kirasına denktir. Kiralık piyasası 20 bin tl olan evin değeri de yaklaşık 5 milyon tl'dir. Oradan hesap et
Kral boş ver İzmir'i rizeden al denize sıfır hem Gürcistan'a yakın oradan da bir mekan alırsın kiradan gelen para ile bol bol rulet çevirirsinO 3 milyon nanay![]()
Evi görmeden kapora filan verme kimseyi.Ilanlar gercek degilmidir diyorsun