Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Izmir Buca'yı Bilen ya da Oturanlar

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,297
12,075
113
Merhaba arkadadlar bu bolgede yasamis veya yasiyor olan var mi burada ucuz 1+1 evler var almak mantiklimi
Sari renkli ilan sitesinde 1.000.000 tlden baslayan sifir evler var
Yorum alabilirmiyim

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Öğrenci yeri, güzeldir. Dışardan yemek ucuzdur. Ortamları guzeldir. Hasanağa parki tarafı güzeldir. 3 yıl falan yaşadım

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Merhaba arkadadlar bu bolgede yasamis veya yasiyor olan var mi burada ucuz 1+1 evler var almak mantiklimi
Yorum alabilirmiyim
5 para etmez bir yer 5 ay kaldım orda . Lakin o ilanlarda sahte olmasın dikkat et. Alacaksan bile git yerinde gör bilenlerle.

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Öğrenci yeri, güzeldir. Dışardan yemek ucuzdur. Ortamları guzeldir. Hasanağa parki tarafı güzeldir. 3 yıl falan yaşadım
Ne güzeli yahu ben hiç sevmedim insanları yerli esnafı bir garip . Torbacı belalı dolu yer. Hiç sakin değil. Polis ambulans siren sesi hiç eksik olmuyor ne gece ne gündüz

Hdeprem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
303
83
Yorum alabilirmiyim
1 milyon olan evler kötüdür kanka bende Buca'da yaşıyorum o fiyata doğru düzgün ev bulmak zor

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Ne güzeli yahu ben hiç sevmedim insanları yerli esnafı bir garip . Torbacı belalı dolu yer. Hiç sakin değil. Polis ambulans siren sesi hiç eksik olmuyor ne gece ne gündüz
Ben seviodum valla