http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstanbul içi Günlük İş

Canberatgursoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,770
1,075
113
Abi o zaman yanlış anlamışım sabahın mahmurlugu üzgünüm, iş önemli para şart , federal abime katılıyorum günü birlik ilişkiler dahilinde yaşamak daha doğal

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,092
38,847
113
Ya dost sen ne dedıgımı anladın lutfen polımık halıne donusturme yasın cokta onemı yok 20 olmus 50 olmus yorumun butun kadınlara annelere eslere her yere gıdıyor global yazmıssın cunku neyse dost saygılarımla ıyı forumlar
Benim annem var ablam var kardeşim var iki karım oldu ikide oğlum var yine tekrarlıyorum o cumleyi .. yalnız yaşını sorma sebebim şundan dolayı 20 yaşlar kadınlar dünyanın en iyi varlıklari gibi gelir insana o nedenle sordum kusura bakma

Canberatgursoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,770
1,075
113
Benim annem var ablam var kardeşim var iki karım oldu ikide oğlum var yine tekrarlıyorum o cumleyi .. yalnız yaşını sorma sebebim şundan dolayı 20 yaşlar kadınlar dünyanın en iyi varlıklari gibi gelir insana o nedenle sordum kusura bakma
26 yaşındayım abi Nisan bozdum bence kadınlar dünyanın en tehlikeli varlıkları kanser oldum be testesterona bagli duygularım sebebiyle

ene2834

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,123
113
Estagfurullah allah bagıslasın dost Sevgıler saygılar ıyı forumlar olsun. AYRICA senınle aynı yastayız sen 1 yas buyuksun benden yanı eskı tabırle anlatım bılırsın ya comezın yada torunun olabılırım senın :D 81/2

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,653
51,936
113
Federal dostumuzun karşısına düzgün kız cıkmamıs belli 500 tane kızla cıkan adamdan kızlara düzgün bi cümle kurmasını bekleyemeyiz zaten neyse mevzh o değil ben hayatımda 1 kişiyle cıktım onlada nişanlandım mevzu bunlar değil

Kızın lafını dinlemeni tavsiye ederim aynı durum bendede var bu evlilik işi girince bırakmazsak yaprağın kafasını yeriz haberin olsun

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,653
51,936
113
Bide anlamadığım bişey var senin maaşın nasıl kızın hesabına yatıyor dost calıstıgın yer bunu nasıl kabul ediyor normalde böyle bişey olmaması lazım sen kıza mobil şube hesabını mı verdin naptın

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,636
3,664
113
Bide anlamadığım bişey var senin maaşın nasıl kızın hesabına yatıyor dost calıstıgın yer bunu nasıl kabul ediyor normalde böyle bişey olmaması lazım sen kıza mobil şube hesabını mı verdin naptın
Ya misal işte bende yatacagı gün belli o gün yatar yatmaz maaşı atıyorum ona o misal

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,653
51,936
113
Ya misal işte bende yatacagı gün belli o gün yatar yatmaz maaşı atıyorum ona o misal
Anladım dost eşini dinlicen benden sana tavsiye ben cok yaptım bu hataları hala da yapmaya devam ediyorum bazen param oluyodu kıza yarın bişeyler yapalım diyorum o gece plan yapıyoruz uyumadan once butun parayı kumarda yiyoz ertesi gün kıza bulusmayalım diyoduk cok çirkin bişey bu illet o yüzden dinlemeni tavsiye ediyorum

He dersen ki e be yarrak kendin dinlemiyon bana niye tavsiye ediyon diye o senin bildiğin iş tost

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,123
58,244
113
Federal dostumuzun karşısına düzgün kız cıkmamıs belli 500 tane kızla cıkan adamdan kızlara düzgün bi cümle kurmasını bekleyemeyiz zaten neyse mevzh o değil ben hayatımda 1 kişiyle cıktım onlada nişanlandım mevzu bunlar değil

Kızın lafını dinlemeni tavsiye ederim aynı durum bendede var bu evlilik işi girince bırakmazsak yaprağın kafasını yeriz haberin olsun
Emim ol kafasiyla kurtaramazsin tas.aklara kadar sokar hayat sana

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,123
58,244
113

Umut 1 kizla cikip evlenmekde cok yanlis bi durum ama fedo gibi 500 700de yanlis.bu sekilde kizlari taniyamazsin daha gozun acilmamis hayirlisi olsun diyim

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,653
51,936
113
Umut 1 kizla cikip evlenmekde cok yanlis bi durum ama fedo gibi 500 700de yanlis.bu sekilde kizlari taniyamazsin daha gozun acilmamis hayirlisi olsun diyim
Dayım ben 11 sene çıktım herşeyini gördüm acısıyla tatlısıyla cok badireler atlattık zaten bi kızla en az 5 sene cıkmadan tanıyamazsın