- 2,500
- 1,123
- 113
Bu nedır ya sabah sabah kopardın bızı Adam dusunuyor dusunuyor yılda kac kere cıcek alıyorsun sorusuna sankı yılda 20 kez cıcek alıyormus gıbı hıııcc dıyor
Bu nedır ya sabah sabah kopardın bızı Adam dusunuyor dusunuyor yılda kac kere cıcek alıyorsun sorusuna sankı yılda 20 kez cıcek alıyormus gıbı hıııcc dıyor
Benim annem var ablam var kardeşim var iki karım oldu ikide oğlum var yine tekrarlıyorum o cumleyi .. yalnız yaşını sorma sebebim şundan dolayı 20 yaşlar kadınlar dünyanın en iyi varlıklari gibi gelir insana o nedenle sordum kusura bakmaYa dost sen ne dedıgımı anladın lutfen polımık halıne donusturme yasın cokta onemı yok 20 olmus 50 olmus yorumun butun kadınlara annelere eslere her yere gıdıyor global yazmıssın cunku neyse dost saygılarımla ıyı forumlar
26 yaşındayım abi Nisan bozdum bence kadınlar dünyanın en tehlikeli varlıkları kanser oldum be testesterona bagli duygularım sebebiyleBenim annem var ablam var kardeşim var iki karım oldu ikide oğlum var yine tekrarlıyorum o cumleyi .. yalnız yaşını sorma sebebim şundan dolayı 20 yaşlar kadınlar dünyanın en iyi varlıklari gibi gelir insana o nedenle sordum kusura bakma
Estagfurullah allah bagıslasın dost Sevgıler saygılar ıyı forumlar olsun. AYRICA senınle aynı yastayız sen 1 yas buyuksun benden yanı eskı tabırle anlatım bılırsın ya comezın yada torunun olabılırım senınBenim annem var ablam var kardeşim var iki karım oldu ikide oğlum var yine tekrarlıyorum o cumleyi .. yalnız yaşını sorma sebebim şundan dolayı 20 yaşlar kadınlar dünyanın en iyi varlıklari gibi gelir insana o nedenle sordum kusura bakma
Ya misal işte bende yatacagı gün belli o gün yatar yatmaz maaşı atıyorum ona o misalBide anlamadığım bişey var senin maaşın nasıl kızın hesabına yatıyor dost calıstıgın yer bunu nasıl kabul ediyor normalde böyle bişey olmaması lazım sen kıza mobil şube hesabını mı verdin naptın
275 kısa dönem yaptım 80/2-3 lerleEstagfurullah allah bagıslasın dost Sevgıler saygılar ıyı forumlar olsun. AYRICA senınle aynı yastayız sen 1 yas buyuksun benden yanı eskı tabırle anlatım bılırsın ya comezın yada torunun olabılırım senın81/2
Anladım dost eşini dinlicen benden sana tavsiye ben cok yaptım bu hataları hala da yapmaya devam ediyorum bazen param oluyodu kıza yarın bişeyler yapalım diyorum o gece plan yapıyoruz uyumadan once butun parayı kumarda yiyoz ertesi gün kıza bulusmayalım diyoduk cok çirkin bişey bu illet o yüzden dinlemeni tavsiye ediyorumYa misal işte bende yatacagı gün belli o gün yatar yatmaz maaşı atıyorum ona o misal
Torun cıktık yanı bak gor tabı kısa degıldı 550 guncukdu275 kısa dönem yaptım 80/2-3 lerle![]()
Emim ol kafasiyla kurtaramazsin tas.aklara kadar sokar hayat sanaFederal dostumuzun karşısına düzgün kız cıkmamıs belli 500 tane kızla cıkan adamdan kızlara düzgün bi cümle kurmasını bekleyemeyiz zaten neyse mevzh o değil ben hayatımda 1 kişiyle cıktım onlada nişanlandım mevzu bunlar değil
Kızın lafını dinlemeni tavsiye ederim aynı durum bendede var bu evlilik işi girince bırakmazsak yaprağın kafasını yeriz haberin olsun
Umut 1 kizla cikip evlenmekde cok yanlis bi durum ama fedo gibi 500 700de yanlis.bu sekilde kizlari taniyamazsin daha gozun acilmamis hayirlisi olsun diyimFederal dostumuzun karşısına düzgün kız cıkmamıs belli 500 tane kızla cıkan adamdan kızlara düzgün bi cümle kurmasını bekleyemeyiz zaten neyse mevzh o değil ben hayatımda 1 kişiyle cıktım onlada nişanlandım mevzu bunlar değil
Kızın lafını dinlemeni tavsiye ederim aynı durum bendede var bu evlilik işi girince bırakmazsak yaprağın kafasını yeriz haberin olsun
Dayım ben 11 sene çıktım herşeyini gördüm acısıyla tatlısıyla cok badireler atlattık zaten bi kızla en az 5 sene cıkmadan tanıyamazsınUmut 1 kizla cikip evlenmekde cok yanlis bi durum ama fedo gibi 500 700de yanlis.bu sekilde kizlari taniyamazsin daha gozun acilmamis hayirlisi olsun diyim
Ama bak cozumude sunmus.zaten paramiz evse gitsin alsin kendine diyor 😁😁😁Bu nedır ya sabah sabah kopardın bızı Adam dusunuyor dusunuyor yılda kac kere cıcek alıyorsun sorusuna sankı yılda 20 kez cıcek alıyormus gıbı hıııcc dıyor
La sen kac yasindasin?Dayım ben 11 sene çıktım herşeyini gördüm acısıyla tatlısıyla cok badireler atlattık zaten bi kızla en az 5 sene cıkmadan tanıyamazsın
25 dayıLa sen kac yasindasin?
Unuttun askerden geldı umut 2 ay oldu sanırımLa sen kac yasindasin?
Dogru dımı askere gıttın geldın umut sen25 dayı
Yok o biliyo zaten de 11 sene cıktım diyince şaşırdı yaşın Yetiyo mu diyeUnuttun askerden geldı umut 2 ay oldu sanırım