- 47,653
- 51,936
- 113
Aynen kral 2 ay falan oluyoDogru dımı askere gıttın geldın umut sen
Aynen kral 2 ay falan oluyoDogru dımı askere gıttın geldın umut sen
O zaman şaşırması normal şimdi ben bıle sasırdım Allah tamamına erdırsın ınsallah mutllulugunuYok o biliyo zaten de 11 sene cıktım diyince şaşırdı yaşın Yetiyo mu diye![]()
Onu bnde biliyom ama askerden yeni geldiyse 20 21 olmali 11 sene kizla cikdim diyor ee 9 yasinda cikmaya baslamadigina gore olmadi bu is ondan sordum 😁 bide profilde 30 yaziyorUnuttun askerden geldı umut 2 ay oldu sanırım
Tecıllı kesınOnu bnde biliyom ama askerden yeni geldiyse 20 21 olmali 11 sene kizla cikdim diyor ee 9 yasinda cikmaya baslamadigina gore olmadi bu is ondan sordum 😁 bide profilde 40 yaziyor
Yok dayı okul işi falan vardı benım 2 senelik üniversiteyi 5 senede bitiremeyince okuldan falan attılar en son askere gittik okulu da sallamıyoduk okuyanda aynı poh okumayanda bi yerde tanıdıgın olmadıkca düzgün bi yere giremiyorsun yani askere gec gittimOnu bnde biliyom ama askerden yeni geldiyse 20 21 olmali 11 sene kizla cikdim diyor ee 9 yasinda cikmaya baslamadigina gore olmadi bu is ondan sordum 😁 bide profilde 40 yaziyor
Yas kac onu de hele 26miYok dayı okul işi falan vardı benım 2 senelik üniversiteyi 5 senede bitiremeyince okuldan falan attılar en son askere gittik okulu da sallamıyoduk okuyanda aynı poh okumayanda bi yerde tanıdıgın olmadıkca düzgün bi yere giremiyorsun yani askere gec gittim
25 yazdım ya dayıcım 😁Yas kac onu de hele 26mi
Oluden g,t istiyisun benim yas 38 yapstir bi 50 payfix25 yaşa 25 payfix çalışır mı acaba surgun dayı
Egow dostumuzun parası ödensin bizi de öttür dayı dün uyuyakalmısız telefonda acık, kalmıs sarzımız bitmişOluden g,t istiyisun benim yas 38 yapstir bi 50 payfix
Batmadiysa atar.en son oynuyordu sonra sesi solugu kesildi batmis olabilir.dedim ona sakin oynama diye ama dinlemediEgow dostumuzun parası ödensin bizi de öttür dayı dün uyuyakalmısız telefonda acık, kalmıs sarzımız bitmiş
Nasil otturim la kisi basi 35 atcak her 35in sahibi ben.ben kendim hakkimla sigara alcam hic goz dikmeEgow dostumuzun parası ödensin bizi de öttür dayı dün uyuyakalmısız telefonda acık, kalmıs sarzımız bitmiş
Egowun kanına gir umut tek basına takıp etti onuda ekle yaz dayıcım bunu yapamıyosan zaten yaşamaNasil otturim la kisi basi 35 atcak her 35in sahibi ben.ben kendim hakkimla sigara alcam hic goz dikme
Hadi la ordan deve adam gormedimi konuda kim vR kim yok nasil diyim.takip edenleri sectik zaten.la secsek ne olck para yokki ortada adamda yokEgowun kanına gir umut tek basına takıp etti onuda ekle yaz dayıcım bunu yapamıyosan zaten yaşama
Nerede yaptın askerliği 😁Egowun kanına gir umut tek basına takıp etti onuda ekle yaz dayıcım bunu yapamıyosan zaten yaşama
Makine bılıyorumTextil de günlük yevmiyeci arayan dolu
Çırak 300lira aliyor vasıfsız
Şimdiden mutluluklar dilerim hayatında dostum