- 23,150
- 21,578
- 113
PuahhahabaHapse girsen daha iyiydi. Gidilecek en b.ktan yere çıkmış. Allah kurtarsın. Artık dağlarda demaciaaaaa diye bağırarak dolanirsin
PuahhahabaHapse girsen daha iyiydi. Gidilecek en b.ktan yere çıkmış. Allah kurtarsın. Artık dağlarda demaciaaaaa diye bağırarak dolanirsin
evet com haklısın ben 1 tertıp gıtmıstım kulakları soguktan yanar o parka buz tutar tas gıbı olur lanettt bıryerdırbu havada gittiğin için çok şanslısın kardeşim.ıspartanın tek eziyeti soğuktur.bende orada yaptım tabii o zamanlar acemi birliği 3 aydı
geçen sene hakkarıde yaptım en rahat askerliği yaparşırnak hakkari ye geçersin usta birliğinde
😅 hakkaten dostm 6 ay tatil sayılır.6 ay askerlik yapılıyor zaten bunun içinde konu açmayın be kardesim
Dost hayırlı tezkereler bide acemi birliğinde yemeklere şap atiyolar bide tırnakların bile uzamiyor geç uzuyorSAĞOLUN İÇİMİ KARARTTINIZ BU KADAR KÖTÜ Bİ YERMİ BURA
oda bişey mi ben 10 gün sıçamadım 😁😁Dost hayırlı tezkereler bide acemi birliğinde yemeklere şap atiyolar bide tırnakların bile uzamiyor geç uzuyor
Doğru bro 😂oda bişey mi ben 10 gün sıçamadım 😁😁
askerlik bir aşktır netin kafasını yaşıyorsun 18 ay yaptık biz rahatına bak ye iç yat hiç zorlama kendini hastayım de midem ağrıyor başım ağrıyor stresliyim de dedeyi özledim 90+1 de çok züldüm o günleri hatırlıyorum de yapanıyaxağım de silaha alerjim var koşarken kalbim ağrıyor de ensonundada şunu de bak bu çok önemli hocam de oyına gireceğim ama de şöyleni sarma olsa burda yaptığım herşeyi bu sarmayı içip unutsam de böyle bişey işte de anladınmıBeyler 4 eylülde buraya teslim olacağım ısparta nasıldır burda yapan duyan varmı ?