Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Isparta 40. Komando Merkez

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Yok dostum ben asker çocuğuyum. Kuzenim amasyada yaptı. Aynı dönemde. O kışlada kitap okurken biz gerçek mermilerle meskul mahal eğitimi yapıyorduk
dost chatgpt bile amasya diyor ama sen öyle diyorsan öyledir. Sana inanacaz mecbur. Amasya için ekşide yazılanlara da bir bak derim ama :D

Ekli dosyalar

emre199612345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
89
28
Ben eğitimi uzmanlık eğitimini orda aldım kardeş bir kere 3 günlük intikal senin hayattaki bütün enerjini somurecek sırt cantsn hafif diye kum torbası bile koyacakslar hele o mg3 un taşıma sirasi sana gelince baslayacan sovmeye oturmak isteyecen komutan arkadan dipcikle durtecek Allah yardımcın olsun

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,015
84,746
113
Vatan her yer bizim kardeş farketmez bunları düşünme sen askerde insana aydınlanma gelir kozmozu askerde keşfeder herkes

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
320
83
valla ben de Amasya'ya gidiyorum. Herkes de oraya en sıkıntılı diyor bedelliler içerisinde vs. Herkesinki kendine en zor heralde. Neyse zorunlu askerlik insan haklarına aykırıdır diyerek bitireyim.
Türkiyede herhangi bir askeri birliğin zorluğunun ıspartayı geçme ihtimali sıfır. Sebebi şu en zor eğitim burda alındığı en donanımlı eğitim burda alındığı için bir gün bir helikopter piste iner albay ve tümgeneral harici gizli bilgi olduğu için 3 tane komutanı alır. Pkk lı aramak için araziye atar. 18-20 gün o komutanlar iz arar dağlarda. Keşif yapar. Gerekirse çatışır. Onlar o 18-20 günde firar yazılır. Dönerler piste inerler. Yoklamaya görevleri yazılır firarisi silinir.

Oraya eğitim vermeye yollanan komutanlar emre tayanç paşa ( sınır , suriye ırak bölgesinin sorumlu komutanıydı ) tarafından artık kafayı sıyırmak üzere olup ödül olarak ıspartaya yollanan komutanlardır. Benim komutanım 8 sene şemdillide gözetleme kulesinde karşıki dağa bakmış. İnsanlık namına bir belirti kalmamış adamda. Çarşı vs bilmiyor. Okuyunca yalan geliyor emre tayanç paşadan duyunca inanıyorsunuz seve seve 🙂

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Hayatının en kötü 28 gününü yaşayacaksın çok sert yapacaklar alışırsin ama

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
320
83
dost chatgpt bile amasya diyor ama sen öyle diyorsan öyledir. Sana inanacaz mecbur. Amasya için ekşide yazılanlara da bir bak derim ama :D
Dostum ben asker çocuğuyum amasyada lojmanda büyüdüm. Yaşamadan tarif edilmez ısparta. Yapanlarım yorumlarıda öyle burda bak. Acı çekersin ama çıktığında çok zevk alırsın. Özlersin bile. Tuhaf

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
Yapra yedik nerden düştük buraya bende güzel biliyordum Antalya’nın hemen altı falan yatar kalkarız desenize hapı yuttuk

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
320
83
Yapra yedik nerden düştük buraya bende güzel biliyordum Antalya’nın hemen altı falan yatar kalkarız desenize hapı yuttuk
Antalya ile alakası yok. Buz gibi. Soğuktan simsiyaj oluyorsun sıcaktan değil. Bedelli isen şanslısın bu 28 gün iyidir

LeylekBaba35

Kaf-sin-kaf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,923
866
113
6 aylık tatil be kardeşim askerlikmi var şimdi neyini soruyorsunuz ???

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,540
742
113
sert eğiitme hazır ol ayrıca emre tayanç paşayı göreceksin isviçre çakısı gibi robot asker adam