Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Isparta 40. Komando Merkez

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Giriş / çıkış resmi çekmeni öneririm. Emre tayanç paşa yemin törenine gelecek. Çakı çakmak komando marşı söyletecek. Yemin töreni günü kıyamette kopsa emre paşa tribüne çıkınca her şey duruyor. Bayrakçılar rüzgardan kardan bayrak tutamazdı. Emre paşa tribüne çıktı karda kesildi rüzgarda.
Allah mı lan bu emre paşa tobe tobe

Bafrali94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,048
195
63
Beyler 4 eylülde buraya teslim olacağım ısparta nasıldır burda yapan duyan varmı ?
Bol bol intikal yaparsınız yerli halkı askerı hiç sevmez ama esnaflar bayılır askerlere hersey pahalı bıde otobusle felan gıdrsn ıner ınmez koluna bı adam girer senı askeri malzeme satan dukkana götürür alısverıs yaptırır zorla basıma geldi ordan blyrm bn bı dolap kılıdı aldım cıktım ccgn bırıne bı canta dolusu malzeme kitlemıslerdı bide usta askerler fazlasıyla iş yaptırır yok deme hemen komutana şikayt edıp carsı ıznını feln yaktırırlar 😁

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Yapra yedik nerden düştük buraya bende güzel biliyordum Antalya’nın hemen altı falan yatar kalkarız desenize hapı yuttuk
Askerlik yapacan askerlik Vatan kutsaldır Allah büyüktür zorlukla beraber kolaylık vardır de git kimseyi dinleme fazla

Bafrali94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,048
195
63
He bide 3 gunlük intikal oluyo dağda yatcaksınız sakın agırlık yapar ben tasıymm diye dusunup malzeme cıkarma cantadan büyük skntı yasarsın orda

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
620
113
Ulan gardaş bedelli yaptim Isparta'da varya normal yapsam demekki skckler dedim durmadan sıcakta bekletiyorlar otur kalk uygun adım Marş bize dokunamiyorlardi bedelli diye ama ona rağmen bana zor geldi geçen sene yaptım şimdi git deseler 240 bin verdim bir 240 daha verim almayın derim

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
320
83
Allah mı lan bu emre paşa tobe tobe
Aynı şeyi 3 ay boyunca ben dedim. Yemin töreni günü aileler yollarda kaldı törene gelemiyorlar haberi dolu herkesde. Görmen lazım ayağımızdaki parke bile donmuş soğuktan. 1 hafta daha askerlik yapcanız tören bugün olmucak deseler herkes kabul eder. Tören alanına gidiyoruz ama değil donumuz iç organlarımız bile ıslak. Herkes tören alanında yerini aldı. Bayrakçılar dik tutamıyor bayrağı. Vallahi billahi lavuk tribüne girdi yağmurla kar karışık yağıyordu durdu rüzgar kesildi.

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
320
83
Bize bile çektirdi o adam bedellilere
Millete komik geliyor ama ısparta 40. alay adamın hayatı boyunca alıp alabileceği en büyük ders. Yaşama dair hiç bir belirti yok. Sadece dağ görebiliyorsun. Sabah akşam sürün silah temizle meskul mahale git pim çek tankları ezberle

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Aynı şeyi 3 ay boyunca ben dedim. Yemin töreni günü aileler yollarda kaldı törene gelemiyorlar haberi dolu herkesde. Görmen lazım ayağımızdaki parke bile donmuş soğuktan. 1 hafta daha askerlik yapcanız tören bugün olmucak deseler herkes kabul eder. Tören alanına gidiyoruz ama değil donumuz iç organlarımız bile ıslak. Herkes tören alanında yerini aldı. Bayrakçılar dik tutamıyor bayrağı. Vallahi billahi lavuk tribüne girdi yağmurla kar karışık yağıyordu durdu rüzgar kesildi.
o Emre paşaya deki forumdan bi arkadaş soyledi onu askerde çok doverler

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Millete komik geliyor ama ısparta 40. alay adamın hayatı boyunca alıp alabileceği en büyük ders. Yaşama dair hiç bir belirti yok. Sadece dağ görebiliyorsun. Sabah akşam sürün silah temizle meskul mahale git pim çek tankları ezberle
Oda biseymi sen 15 gün hücre yat diyarbakir cezaevinde orayı mumla ararsin

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
620
113
13 bölük 19 koğuş 4. Ranzada yatmistim yatakların altı destan dolu adamlar ne çile çekmiş orda yatan yastıklar berbattı kokuyordu duş akşam 1 kere sadece veriyorlardı ya zehir gibi 21 gün geçirdim hala aklımdan gitmiyor

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
320
83
13 bölük 19 koğuş 4. Ranzada yatmistim yatakların altı destan dolu adamlar ne çile çekmiş orda yatan yastıklar berbattı kokuyordu duş akşam 1 kere sadece veriyorlardı ya zehir gibi 21 gün geçirdim hala aklımdan gitmiyor
Sen sıcakta gitmişsin diye sıcak su bulmuşsun. Bizde hava soğuktu. 15 günde 1 sıcak su anca düşüyordu bizim bölüğe

osamur78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,705
981
113
18 aylıkken orda yapmıstım 3 ay acemılıgı genelde sonrası dogu yada kıbrıs cıkar hepsı bırbırınden kotu olabılecek en lanet yer helede makınelı tufege falan dusersen naneyı yedın gıt revıze falan ol pasalar gıbı amasyada yap askerlıgını şimdi dayak olayları falan kalkttı eskıden cok zordu dayak kufur aklına gelecek hersey vardı egıtımı cok agır 36 saat ıntıkal davraza vs vs sımdıden gecmıs olsun