- 796
- 810
- 93
Beyler 4 eylülde buraya teslim olacağım ısparta nasıldır burda yapan duyan varmı ?
ALLAH kurtarsın kardeşim en son kanırtıyorlardı oradaBeyler 4 eylülde buraya teslim olacağım ısparta nasıldır burda yapan duyan varmı ?
Dostum ben orda yaptımBeyler 4 eylülde buraya teslim olacağım ısparta nasıldır burda yapan duyan varmı ?
Hala öyle. Orda eğitim alan hakkari şırnak mardin suriyeye gidiyor. Başka yere dağıtımı yok.Askerlik 15 ay iken biraz kötüydü burası. Şimdi bilmiyorumda duymuyorum da
valla ben de Amasya'ya gidiyorum. Herkes de oraya en sıkıntılı diyor bedelliler içerisinde vs. Herkesinki kendine en zor heralde. Neyse zorunlu askerlik insan haklarına aykırıdır diyerek bitireyim.Dostum ben orda yaptım
Komutanlar oraya hakkari şırnak suriyeden ödül olarak yollanıyor.
Açık ara türkiyenin en sıkıntılı askeri eğitimini veriyorlar.
Adamlar öyle görmüş öyle eğitim veriyor çünkü
Çok kaliteli çok kafa komutanlar mevcut
Nolursa olsun revirlik,askeri hastanelik olma orada askerin hiç değeri yok.it gibi davranıyorlar.isparta asker Hastanesi'ne sevk edilmiştim zayıfım diye askere almicaklardı orda güneşin altında 6 saat beklettiler sonra asker olabilir komando olabilir raporu zorla almıştım.oradaki erleri gorunce acimistim yerlerde yatiyorlardıBeyler 4 eylülde buraya teslim olacağım ısparta nasıldır burda yapan duyan varmı ?
16 km gidiş 16 km dönüş eşşeğe semer vurma günleri olacak. Yürüdüğü ilk gün şok geçirecek. Bu eziyet eşşek içinmiydi diye 😅Hapse girsen daha iyiydi. Gidilecek en b.ktan yere çıkmış. Allah kurtarsın. Artık dağlarda demaciaaaaa diye bağırarak dolanirsin
Yok dostum ben asker çocuğuyum. Kuzenim amasyada yaptı. Aynı dönemde. O kışlada kitap okurken biz gerçek mermilerle meskul mahal eğitimi yapıyordukvalla ben de Amasya'ya gidiyorum. Herkes de oraya en sıkıntılı diyor bedelliler içerisinde vs. Herkesinki kendine en zor heralde. Neyse zorunlu askerlik insan haklarına aykırıdır diyerek bitireyim.
eğirdir dağ komando okulumuBeyler 4 eylülde buraya teslim olacağım ısparta nasıldır burda yapan duyan varmı ?
bu havada gittiğin için çok şanslısın kardeşim.ıspartanın tek eziyeti soğuktur.bende orada yaptım tabii o zamanlar acemi birliği 3 aydıBeyler 4 eylülde buraya teslim olacağım ısparta nasıldır burda yapan duyan varmı ?