Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Isparta 40. Komando Merkez

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,059
2,149
113
Geçmiş olsun kardeşim benim

Karakurtmehmet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
676
171
43
Askerlik 15 ay iken biraz kötüydü burası. Şimdi bilmiyorumda duymuyorum da

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,807
5,718
113
Orda yaptık hakkarıye gıttık 20 yıl once tabi

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
320
83
Beyler 4 eylülde buraya teslim olacağım ısparta nasıldır burda yapan duyan varmı ?
Dostum ben orda yaptım
Komutanlar oraya hakkari şırnak suriyeden ödül olarak yollanıyor.
Açık ara türkiyenin en sıkıntılı askeri eğitimini veriyorlar.
Adamlar öyle görmüş öyle eğitim veriyor çünkü
Çok kaliteli çok kafa komutanlar mevcut

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
320
83
Kahvaltılar berbattır. Öğlen ve akşam yemeği açken yeniyor. Kaliteli yemeği yok. Ama kışlada 6-7 tane kantin var. Kantindeki şirketin yemekleri güzel. Çay hala 3,75
Antep fıstığının koca paketi 18 tl
Bu kadar çok acı çekip bu kadar özlediğim yer yoktur. Türkiyede tek meskul mahal eğitimi veren yer. Seve seve her şeyi öğretiyor adamlar.

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,494
1,800
113
Hapse girsen daha iyiydi. Gidilecek en b.ktan yere çıkmış. Allah kurtarsın. Artık dağlarda demaciaaaaa diye bağırarak dolanirsin

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
320
83
Giriş / çıkış resmi çekmeni öneririm. Emre tayanç paşa yemin törenine gelecek. Çakı çakmak komando marşı söyletecek. Yemin töreni günü kıyamette kopsa emre paşa tribüne çıkınca her şey duruyor. Bayrakçılar rüzgardan kardan bayrak tutamazdı. Emre paşa tribüne çıktı karda kesildi rüzgarda.

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Dostum ben orda yaptım
Komutanlar oraya hakkari şırnak suriyeden ödül olarak yollanıyor.
Açık ara türkiyenin en sıkıntılı askeri eğitimini veriyorlar.
Adamlar öyle görmüş öyle eğitim veriyor çünkü
Çok kaliteli çok kafa komutanlar mevcut
valla ben de Amasya'ya gidiyorum. Herkes de oraya en sıkıntılı diyor bedelliler içerisinde vs. Herkesinki kendine en zor heralde. Neyse zorunlu askerlik insan haklarına aykırıdır diyerek bitireyim.

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,588
113
Beyler 4 eylülde buraya teslim olacağım ısparta nasıldır burda yapan duyan varmı ?
Nolursa olsun revirlik,askeri hastanelik olma orada askerin hiç değeri yok.it gibi davranıyorlar.isparta asker Hastanesi'ne sevk edilmiştim zayıfım diye askere almicaklardı orda güneşin altında 6 saat beklettiler sonra asker olabilir komando olabilir raporu zorla almıştım.oradaki erleri gorunce acimistim yerlerde yatiyorlardı

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
320
83
Hapse girsen daha iyiydi. Gidilecek en b.ktan yere çıkmış. Allah kurtarsın. Artık dağlarda demaciaaaaa diye bağırarak dolanirsin
16 km gidiş 16 km dönüş eşşeğe semer vurma günleri olacak. Yürüdüğü ilk gün şok geçirecek. Bu eziyet eşşek içinmiydi diye 😅

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
320
83
valla ben de Amasya'ya gidiyorum. Herkes de oraya en sıkıntılı diyor bedelliler içerisinde vs. Herkesinki kendine en zor heralde. Neyse zorunlu askerlik insan haklarına aykırıdır diyerek bitireyim.
Yok dostum ben asker çocuğuyum. Kuzenim amasyada yaptı. Aynı dönemde. O kışlada kitap okurken biz gerçek mermilerle meskul mahal eğitimi yapıyorduk