Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Yok İşçi Çok

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
başkan ben zaten peşinen söylüyorum günlük paramı alıcam ihtiyacım bitince bırakıcam işi yani
Zor reis hayat zor ben mesela hastalıklarımdan dolayı her işte yapamıyorum ev kira çocuk anasinifina basliyacak devlet okulu 8 binlira kayıt parası istedi ekstradan kırtasiye masrafları var metelik yok zoruma gidiyo reis çaresizlik zor hayat

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,810
1,003
113
Hadımköy yolu uzerinde sanayi siteleri var is bulmaman imkansiz kargo fabrika hepsi ilan aamış Beylikdüzü beykent metrobüs duragina 5 dk otobusle

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,659
1,910
113
Bu ülkede en iyi iş memurluktur. Erkeksin kadını hamile bırak yarım gün çalış. Hasta oldum ayağına git 60 güne kadar rapor al, 20 gün senelik iznin var. Kanunlar seni korur. Mis ya. Bu dünya memur dünyası böyle bir iş yok yae

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
805
113
Zor reis hayat zor ben mesela hastalıklarımdan dolayı her işte yapamıyorum ev kira çocuk anasinifina basliyacak devlet okulu 8 binlira kayıt parası istedi ekstradan kırtasiye masrafları var metelik yok zoruma gidiyo reis çaresizlik zor hayat
inşallah döneriz köşeyi reis sende çocukta varmış hakkında hayırlısı

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
805
113
Bu ülkede en iyi iş memurluktur. Erkeksin kadını hamile bırak yarım gün çalış. Hasta oldum ayağına git 60 güne kadar rapor al, 20 gün senelik iznin var. Kanunlar seni korur. Mis ya. Bu dünya memur dünyası böyle bir iş yok yae
torpil lazım kahpeler beni belediyeye sokmadı bir de torpil sözlerinin olmasına rağmen

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
805
113
Yazık olmuş. İddaa ediyorum tüm dünya incelensin bizdeki memurluk gibi bir meslek olamaZ, imkansiz
bengeçen sene mezun oldum referanslarım da vardı başvuru yap haber ver dediler başvuru yaptım haber verdim uygun olunca alıcaz dediler 1.5 senedir ses seda yok başkan beni görünce yolunu değiştiriyor öğrendim başka partilinin çocuğuna torpil yapmışlar ben girsem işe şimdiye evlenip çocuk yapmıştım

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,659
1,910
113
bengeçen sene mezun oldum referanslarım da vardı başvuru yap haber ver dediler başvuru yaptım haber verdim uygun olunca alıcaz dediler 1.5 senedir ses seda yok başkan beni görünce yolunu değiştiriyor öğrendim başka partilinin çocuğuna torpil yapmışlar ben girsem işe şimdiye evlenip çocuk yapmıştım
Belediye de çok iyidir. Maaşı da fazla olurdu. Oralara işte çok sağlam torpil lazim

17alperen17200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,195
399
83
istanbulda günlük yevmiyeli iş bulamıyorum inşaatta da çalışırım köşe başında da iş yok işveren tanıdığı olan mesaj atsın acil para lazım
tuzlaya git gir bir tersaneye firmaya montaj yardımcısı yevmiye 1300-1400 al mesai de yaparmısın günlük 2k