Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Yok İşçi Çok

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
199
63
İş çok arayan yok herkes ya devlete kapağı atma derdinde yada masa başı iş peşinde yoksa İstanbul gibi yerde iş bulamamak imkansız

Düzce - Tekirdağ arası Bursa Balıkesir v.s de dahil

Askerlik problemi olmayan - Sabıkasız - Sağlık problemi olmayan 30 yaş altı erkek personel bulmak imkansız gibi

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,098
13,764
113
Amacı iş bulmak olan gelip buraya konu açmaz işiniz gücünüz saçma sapan şeyler biraz o beyninizi gelistirin de trolluk yapmayı bırakın
Amacı belki iş bulmam bunu bilemeyiz kötü yorum yapmaya hakkımız yok sonuçta bu forum sadece iddaa üzerine değil kaç bin üye var belki biri çıkıp iş verecek yol gösterecek

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,293
17,189
113
Amacı belki iş bulmam bunu bilemeyiz kötü yorum yapmaya hakkımız yok sonuçta bu forum sadece iddaa üzerine değil kaç bin üye var belki biri çıkıp iş verecek yol gösterecek
Herifin açtığı saçma sapan konulara bak da öyle iyilik timsali kesil benim yorumlarıma da zırt birt maydonoz olmayı birak

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,293
17,189
113
Girme o zaman konuya kime ne yazacağımı kimseye sormayacagim bir sorunun varsa rapor at geç cevap da vermek zorunda değilsin
Lan banane olm senin konuya yazıp yazmamandan benim yorumuma muhalefet olma gir konuya istediğini yaz banane la havle ya çocuk gibi aynı şeyleri her konuda söyleyip durmaktan bıkmadın mi

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,473
1,941
113
Forum iş ilanları forumuna dönücek az kaldı geçen biri vardı sürekli konu açıyordu o zannettim bu başka biriymiş :) bakalım daha neler görücez

anl94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,167
759
113
Af var yasa var tahliye var

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
istanbulda günlük yevmiyeli iş bulamıyorum inşaatta da çalışırım köşe başında da iş yok işveren tanıdığı olan mesaj atsın acil para lazım
emredersin niye iş bulamadigin belli oldu bu üslupla seni kimse adam yerine koymaz önce iletişim kurmayı ogren