- 2,492
- 1,800
- 113
Parasız adamın araba neyine aw. Git sat ye. Lükse bak heriftekiaraba var kuzen
Parasız adamın araba neyine aw. Git sat ye. Lükse bak heriftekiaraba var kuzen
Amacı belki iş bulmam bunu bilemeyiz kötü yorum yapmaya hakkımız yok sonuçta bu forum sadece iddaa üzerine değil kaç bin üye var belki biri çıkıp iş verecek yol gösterecekAmacı iş bulmak olan gelip buraya konu açmaz işiniz gücünüz saçma sapan şeyler biraz o beyninizi gelistirin de trolluk yapmayı bırakın
eşek fotoğraflı bir arkadaş vardı ona iş verdiler ben de ümitlenip konu açtım taşak geçiyolarAmacı belki iş bulmam bunu bilemeyiz kötü yorum yapmaya hakkımız yok sonuçta bu forum sadece iddaa üzerine değil kaç bin üye var belki biri çıkıp iş verecek yol gösterecek
altımda ford transit connect var bmw sürmüyorunParasız adamın araba neyine aw. Git sat ye. Lükse bak herifteki
Herifin açtığı saçma sapan konulara bak da öyle iyilik timsali kesil benim yorumlarıma da zırt birt maydonoz olmayı birakAmacı belki iş bulmam bunu bilemeyiz kötü yorum yapmaya hakkımız yok sonuçta bu forum sadece iddaa üzerine değil kaç bin üye var belki biri çıkıp iş verecek yol gösterecek
tamam allan saint maximin çalım at bakiyim oğluşum fiyuuuu fiyuuuu süpersin hızlısınHerifin açtığı saçma sapan konulara bak da öyle iyilik timsali kesil benim yorumlarıma da zırt birt maydonoz olmayı birak
Girme o zaman konuya kime ne yazacağımı kimseye sormayacagim bir sorunun varsa rapor at geç cevap da vermek zorunda değilsinHerifin açtığı saçma sapan konulara bak da öyle iyilik timsali kesil benim yorumlarıma da zırt birt maydonoz olmayı birak
yok o ali koç jenerasyonundan özel bir insan o haklıGirme o zaman konuya kime ne yazacağımı kimseye sormayacagim bir sorunun varsa rapor at geç cevap da vermek zorunda değilsin
Sakın ol kankam beParasız adamın araba neyine aw. Git sat ye. Lükse bak herifteki
Lan banane olm senin konuya yazıp yazmamandan benim yorumuma muhalefet olma gir konuya istediğini yaz banane la havle ya çocuk gibi aynı şeyleri her konuda söyleyip durmaktan bıkmadın miGirme o zaman konuya kime ne yazacağımı kimseye sormayacagim bir sorunun varsa rapor at geç cevap da vermek zorunda değilsin
Hiç yoktan 400 500 k daha ne o olmayanlar da varaltımda ford transit connect var bmw sürmüyorun
kardeş açtığım konudan gider misin buraya cevap yazma git istenmiyorsunLan banane olm senin konuya yazıp yazmamandan benim yorumuma muhalefet olma gir konuya istediğini yaz banane la havle ya çocuk gibi aynı şeyleri her konuda söyleyip durmaktan bıkmadın mi
Sakın ol kankam be
Ben sana oğlum lu konuşmuyorum sende konuşmaLan banane olm senin konuya yazıp yazmamandan benim yorumuma muhalefet olma gir konuya istediğini yaz banane la havle ya çocuk gibi aynı şeyleri her konuda söyleyip durmaktan bıkmadın mi
Buda buyuk bir başarı umarım paran vardır ve oynamıyor sundur)
Yatırım sayfasını bıraktım artık buralarda takılıyorum. Hepten deliye vurduk
Yok canım oynuyorum. Ama kimseye sayfa, etkinlik vs paylaşmıyorumBuda buyuk bir başarı umarım paran vardır ve oynamıyor sundur
emredersin niye iş bulamadigin belli oldu bu üslupla seni kimse adam yerine koymaz önce iletişim kurmayı ogrenistanbulda günlük yevmiyeli iş bulamıyorum inşaatta da çalışırım köşe başında da iş yok işveren tanıdığı olan mesaj atsın acil para lazım