- 1,506
- 454
- 83
Sana niye işveren tanıdığı olan kefil olsun tanımaz etmez seni konusmayida bilmiyosunistanbulda günlük yevmiyeli iş bulamıyorum inşaatta da çalışırım köşe başında da iş yok işveren tanıdığı olan mesaj atsın acil para lazım
Sana niye işveren tanıdığı olan kefil olsun tanımaz etmez seni konusmayida bilmiyosunistanbulda günlük yevmiyeli iş bulamıyorum inşaatta da çalışırım köşe başında da iş yok işveren tanıdığı olan mesaj atsın acil para lazım
Martı tag yap günlük 5 6 binaraba var kuzen
eleman.netistanbulda günlük yevmiyeli iş bulamıyorum inşaatta da çalışırım köşe başında da iş yok işveren tanıdığı olan mesaj atsın acil para lazım
Sana günde 1 saat 2₺ Betten 250 Spin Çevirme Hakkı vereceğim, Benimle beraber çalışistanbulda günlük yevmiyeli iş bulamıyorum inşaatta da çalışırım köşe başında da iş yok işveren tanıdığı olan mesaj atsın acil para lazım
Köşe başında ne iş yapacaksın kuzen?istanbulda günlük yevmiyeli iş bulamıyorum inşaatta da çalışırım köşe başında da iş yok işveren tanıdığı olan mesaj atsın acil para lazım
olm sen yanlış yerde iş arıyon inşaat için istasnbul degil dogu illerine gel maraş adıyaman hatar osmaniye malatya elzıg gibi deprem nedeniyen her yer inşaat mkistanbulda günlük yevmiyeli iş bulamıyorum inşaatta da çalışırım köşe başında da iş yok işveren tanıdığı olan mesaj atsın acil para lazım
Hiç yoktan 400 500 k daha ne o olmayanlar da var
5.000 mesaja da çok var halbuki çocuğuna nasihat ver bana ver me!Sana niye işveren tanıdığı olan kefil olsun tanımaz etmez seni konusmayida bilmiyosun
arabayı bağlatmayalımMartı tag yap günlük 5 6 bin
nereye mürcat etcegizSana günde 1 saat 2₺ Betten 250 Spin Çevirme Hakkı vereceğim, Benimle beraber çalış
ekmeğimizi taştan çıkarmaxaKöşe başında ne iş yapacaksın kuzen?
istanbulu terk edemem 1 hafta çalışsam yeter borçları ödicemolm sen yanlış yerde iş arıyon inşaat için istasnbul degil dogu illerine gel maraş adıyaman hatar osmaniye malatya elzıg gibi deprem nedeniyen her yer inşaat mk
Öde öde bitmez o borc knk bee tersanede calış 1 2 ay ne k nkistanbulu terk edemem 1 hafta çalışsam yeter borçları ödicem
çok borcum yok 10k falan var borçlu olmak rahatsız ediyor beni miktardan bağımsızÖde öde bitmez o borc knk bee tersanede calış 1 2 ay ne k nk
10 k yi 1 haftada dışarıda vasıfsız olarak kazanabilmen için neyse kazanamazsın.çok borcum yok 10k falan var borçlu olmak rahatsız ediyor beni miktardan bağımsız
Esenyurta yakinmisin dostum ben sana iş bulurum günlük yevmiye işiistanbulda günlük yevmiyeli iş bulamıyorum inşaatta da çalışırım köşe başında da iş yok işveren tanıdığı olan mesaj atsın acil para lazım
Reis uzak dur bu insandan başına bela açarsın işi gücü dalga dümenEsenyurta yakinmisin dostum ben sana iş bulurum günlük yevmiye işi