- 2,363
- 1,103
- 113
Alla allaReis uzak dur bu insandan başına bela açarsın işi gücü dalga dümen
Alla allaReis uzak dur bu insandan başına bela açarsın işi gücü dalga dümen
Umut kardeşLa burası iş arama sitesimi Allahim cildiracam artik sen bize akıl ihsan eyle
bana dürüst birisi gibi geldiReis uzak dur bu insandan başına bela açarsın işi gücü dalga dümen
değilim ama gelirim ekmek olsun yeterEsenyurta yakinmisin dostum ben sana iş bulurum günlük yevmiye işi
Ne kadar tanidinda ne muhabbetin alışverişin oldu durust geldibana dürüst birisi gibi geldi
La kardeş rapci olcakmiydin geçen gün awistanbulda günlük yevmiyeli iş bulamıyorum inşaatta da çalışırım köşe başında da iş yok işveren tanıdığı olan mesaj atsın acil para lazım
Acun elinden tutarLa kardeş rapci olcakmiydin geçen gün aw
Evden çıkıp iş aramaya üşenip yalandan buraya yazıyorlar burda kumarbaz adama kim güvenip kefil olur da tanıdığı bir yere işe sokar millet zaten çalışmıyor artık çıkıp 2 saatte 10 yere başvuru yapsan en az 8 tanesi geri dönüş yapıp gel derFacebook bir sürü iş ilanı sayfası var her birine yaz seni 10 20 kişi aramassa adam değilim
Selamünaleyküm kardeşim her şey gönlünce olsun İstanbul'da hangi fırına gidersen git çırak lazım mı de iki fırından birine mutlaka lazımdır günlük alırsın haftalık alırsın 1000 liradan aşağıdan yevmiye yok Hem kalacak yerleri de var Yemek falan da veriyorlar sana Bence böyle bir iş lazım en azından başka bir iş bulana kadar aç kalmazsınistanbulda günlük yevmiyeli iş bulamıyorum inşaatta da çalışırım köşe başında da iş yok işveren tanıdığı olan mesaj atsın acil para lazım
Semt sole reis elimzden geleni yaaprizistanbulda günlük yevmiyeli iş bulamıyorum inşaatta da çalışırım köşe başında da iş yok işveren tanıdığı olan mesaj atsın acil para lazım
her şey parayla mayko stüdyoya gidip kayıt almak 5k en azLa kardeş rapci olcakmiydin geçen gün aw
teşekkür ederim yarın bi bakayım da 24 yaşında adamı çırak almazlar benceSelamünaleyküm kardeşim her şey gönlünce olsun İstanbul'da hangi fırına gidersen git çırak lazım mı de iki fırından birine mutlaka lazımdır günlük alırsın haftalık alırsın 1000 liradan aşağıdan yevmiye yok Hem kalacak yerleri de var Yemek falan da veriyorlar sana Bence böyle bir iş lazım en azından başka bir iş bulana kadar aç kalmazsın
bakırköydeyim benSemt sole reis elimzden geleni yaapriz
allah belamızı vermiş clovers reisVay be 136 yaşında çaya 7 tane şeker atıp içiyor sigara içiyor ama benden iyi su yaşta hertarafim agriyo Ekli dosyayı görüntüle 819557
başkan ben zaten peşinen söylüyorum günlük paramı alıcam ihtiyacım bitince bırakıcam işi yaniSanal ortamda birine aracı olmakta iyi değil söz meclisten dışarı sanal ortam tanıştığım bı arkadaşa ayarlamistik iş bin pişman etti rezil kepaze etmişti millete
her türlü de hakkını veririz ne iş varsa aklına gelebilecek her sektörde çalıştım restoratör mimarım hesapta ama ticarete atıldım sarmadı beni ofis şantiye ortamıSanal ortamda birine aracı olmakta iyi değil söz meclisten dışarı sanal ortam tanıştığım bı arkadaşa ayarlamistik iş bin pişman etti rezil kepaze etmişti millete
ben senin için demedim kral başıma böyle bişey geldi ondan bahsettim belki insanlar ondan pek yonlendirme taraftarı olmuyodurher türlü de hakkını veririz ne iş varsa aklına gelebilecek her sektörde çalıştım restoratör mimarım hesapta ama ticarete atıldım sarmadı beni ofis şantiye ortamı