bilemiyorum bana mantıklı geldi ama ben başka şehirde öğrenciyken yiyodumcajun fikrini kafadan sil bence bi tane seven insan cajun yiyelim diyen insan tanimadim bazen basit dusunmek gerekiyor
bilemiyorum bana mantıklı geldi ama ben başka şehirde öğrenciyken yiyodumcajun fikrini kafadan sil bence bi tane seven insan cajun yiyelim diyen insan tanimadim bazen basit dusunmek gerekiyor
nerde açtığına da bağlı kralbeş para etmez mekan dayimin dukkana girdiler 1 sene sonra kapadilar
Kral adam benim paramı neden kullansın 150 tane şube franchise vermiş sence ihtiyacı var mı ? Kafamı da zaten kullanıyorum ama fikir tavsiye almak istedim kafama yatmazsa zaten başka kendi işimi kurcam franchise alanlar saf mı oluyor valla çok değişik düşünce tarzın var ama eyvallahCajunun yetkilisi senin paranı kullanacagina az kafani calistir kendi parani kullan onada benden selam soyle o beni tanır bu kadar saf olmayin arkadaslar 😁
kral özelden yazar mısın banaNe tarz bir proje düşünüyorsun ona göre planlama araştırma yapmak lazım önce yapacağın alanı belirlemen lazım
Senin gibiler sayesinde 150 tane sube kurmus 😁Kral adam benim paramı neden kullansın 150 tane şube franchise vermiş sence ihtiyacı var mı ? Kafamı da zaten kullanıyorum ama fikir tavsiye almak istedim kafama yatmazsa zaten başka kendi işimi kurcam franchise alanlar saf mı oluyor valla çok değişik düşünce tarzın var ama eyvallah
2 araba alınır o parayla 2 arabalı galeri mi olurGaleri işi yap
100k ayır esrar yetistirMerhaba arkadaşlar forumda genelde aktifim ancak mesaj yazma alışkanlığım yok ama bir iş kurma fikrim var sizlere de danışmak istedim cajun corner için franchise bayilik almak istiyorum ortak ile birlikte ve maliyeti 3.450.000 tl yi buluyor sizde mantıklı bir girişim mi ? Yoksa kafe 101 tarzı bir yer açmayı düşünüyorum onun maliyeti daha uygun ama cajun un yetkilisi yatırdığım parayı 15 ayda amorti edeceğine emin sizin fikirleriniz nelerdir ?
İş yapmazsin o bölgede ben Ankara'da gıda toptan işi yapıyorum en iyi yapacağın yer Bahçeli bölgesi ve Tunalı tarafıdırAnkara da Havalimanı tarafında düşünüyorum Cajun işini
Hhahahahhaha100k ayır esrar yetistir
Ne alakası var dostum gıda işi hiç bitmeyecek bi sektör batma şansın diğer sektörlere göre daha az. Tüketim delisi olmuş insanlar şu ekonomik durumda dahi çok büyük bi tüketim deliliği varYada ufak ufak al sat yapıp ticaret yapabilirsin mekan açmak hele ki gıda sektörü açmak ateşten gömlek giymektir
Don çorap atlet al sat elden günlük 2 bin karMerhaba arkadaşlar forumda genelde aktifim ancak mesaj yazma alışkanlığım yok ama bir iş kurma fikrim var sizlere de danışmak istedim cajun corner için franchise bayilik almak istiyorum ortak ile birlikte ve maliyeti 3.450.000 tl yi buluyor sizde mantıklı bir girişim mi ? Yoksa kafe 101 tarzı bir yer açmayı düşünüyorum onun maliyeti daha uygun ama cajun un yetkilisi yatırdığım parayı 15 ayda amorti edeceğine emin sizin fikirleriniz nelerdir ?
cajun un yetkilisi yatırdığım parayı 15 ayda amorti edeceğine eminMerhaba arkadaşlar forumda genelde aktifim ancak mesaj yazma alışkanlığım yok ama bir iş kurma fikrim var sizlere de danışmak istedim cajun corner için franchise bayilik almak istiyorum ortak ile birlikte ve maliyeti 3.450.000 tl yi buluyor sizde mantıklı bir girişim mi ? Yoksa kafe 101 tarzı bir yer açmayı düşünüyorum onun maliyeti daha uygun ama cajun un yetkilisi yatırdığım parayı 15 ayda amorti edeceğine emin sizin fikirleriniz nelerdir ?
Senin gibilerde böyle arkadan bok atar onlar milyonlarla oynarken yürüü lallik seniSenin gibiler sayesinde 150 tane sube kurmus 😁
Kral iş kurayım hayatımı düzene sokayım diyorum sen bizim komple hayatı yakacan100k ayır esrar yetistir
Eyvallah teşekkürler araştıracağımcarrefour iş ortağı olman en mantıklısı bi araştır 3-4m maliyet ile bayisi olabilir güzel kazançlar kazanabilirsin . Allah utandırmasın
anlamam ki tırcılıktan kralTır al dostum aylık net 200 k kazanc tek tırla başladım şuan 39 tane 50 taneydi sattım 11 taneyi
Kral o taraflarda zaten cajun var ama bu taraflarda yokİş yapmazsin o bölgede ben Ankara'da gıda toptan işi yapıyorum en iyi yapacağın yer Bahçeli bölgesi ve Tunalı tarafıdır