Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

İş Kurma Fikri Hakkında

21savage

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
205
107
43
Elindeki tek sermaye bu miktarlarsa hepsini bir işe bağlamak mantıksız, 3 milyonun varsa 2 milyonuyla 2 tane taksi al ver şöföre günlük 3600 suanda zamla beraber 4.5 u bulur bi araba 2 araba günlük 9 k para yapar, aylık 270. Hadi aylik 20 k masrafi olsun. 50+50 k da kira diyelim plakaya. 2 araba sana tertemiz 150 k para bırakır. 2 milyom para baglayip bu kadar kazanabilcegin baska bi is yok. Kalan paraylada farkli sektörde ufak ufak ilerleyebilirsin şahsi düşüncem
hocam yazdiklarinda dogru olan bi cumle yok 2 milyona 2 taksiyi anca batmanda alirsin o da aylik getirir gunluk dedigin miktari

baba12345

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
64
31
18
Ciddi cevap vermek gerekirse, elinde çok bir para yok. Senin tüm paranı bir yere gömmektense, sermayeni arttırman gerekli öncelikle. Bunun için de en uygunu al-sat işleri, komisyonculuk vs.

Ben Cajun işine girmezdim, net söyleyeyim.
Sermayemi artırabilirim ama gıda sektörünün ölmeyeceğini düşünenlerdenim o yüzden girmek istiyorum.
Cajun u beğenmediğin için mi yoksa kar marjının olmadığını düşündüğün için mi söylüyosun bunu ?

Adem1616

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
476
149
43
Merhaba arkadaşlar forumda genelde aktifim ancak mesaj yazma alışkanlığım yok ama bir iş kurma fikrim var sizlere de danışmak istedim cajun corner için franchise bayilik almak istiyorum ortak ile birlikte ve maliyeti 3.450.000 tl yi buluyor sizde mantıklı bir girişim mi ? Yoksa kafe 101 tarzı bir yer açmayı düşünüyorum onun maliyeti daha uygun ama cajun un yetkilisi yatırdığım parayı 15 ayda amorti edeceğine emin sizin fikirleriniz nelerdir ?
Alcan 500 600bine 2 tane sıfır makina dakikada tanesi 120 130 adet bardak cikariyo 1 kolide 3000 adet var toptanciya 1000 liradan satiyon bunun 700 tlsi maliyeti 1 kolide 300 tl para kaliyo cebe fabrikalara cafelere marketlere 1200 1300 tl den satiyon 300 400 koli isteyenler var milyonluk iş bırak cafede çay kahve satmayı boş işler onlar

baba12345

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
64
31
18
Kardes bırak cafeyi latteyi falan karton bardak makinesi al çatır çatır bardak bas üretim her zaman kazandırır
[/QUOTE]
Son zamanlarda üretimciye destek olunmadığından üretimin eskisi kadar kazandırmadığını düşünüyorum kral

Adem1616

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
476
149
43
Son zamanlarda üretimciye destek olunmadığından üretimin eskisi kadar kazandırmadığını düşünüyorum kral
[/QUOTE]
Kosgebten alcan yardımı veriyolar sonrasını bilmem

baba12345

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
64
31
18
Alcan 500 600bine 2 tane sıfır makina dakikada tanesi 120 130 adet bardak cikariyo 1 kolide 3000 adet var toptanciya 1000 liradan satiyon bunun 700 tlsi maliyeti 1 kolide 300 tl para kaliyo cebe fabrikalara cafelere marketlere 1200 1300 tl den satiyon 300 400 koli isteyenler var milyonluk iş bırak cafede çay kahve satmayı boş işler onlar
Bu işin tam olarak içinde misin araştırma mı yaptın ?

baba12345

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
64
31
18
Bu arada herkese teşekkür ederim yorumlarınız fikirleriniz için saolun dostlar bol maxwinleriniz olsun :D

ssozenkimki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,062
218
63
Merhaba arkadaşlar forumda genelde aktifim ancak mesaj yazma alışkanlığım yok ama bir iş kurma fikrim var sizlere de danışmak istedim cajun corner için franchise bayilik almak istiyorum ortak ile birlikte ve maliyeti 3.450.000 tl yi buluyor sizde mantıklı bir girişim mi ? Yoksa kafe 101 tarzı bir yer açmayı düşünüyorum onun maliyeti daha uygun ama cajun un yetkilisi yatırdığım parayı 15 ayda amorti edeceğine emin sizin fikirleriniz nelerdir ?
Dostum o tutara iyi bir araştırma ile konsept tarz bir yer açabilirsin.

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,438
1,276
113
Şu konjekturde 15 ayda amorti edecek olması iyi bir iş olduğunu göstermez çünkü ülke çok hassas dönemde 15 aya ülkede çok farklı şeyler olabilir suların durulmasini bekle paranı bir miktar fiziki altın da evinde tut gerisini faize koy batarsın bugün bodrumda hergün bir işletme batma noktasına geliyor Antalya hariç heryere batık millette para yok olanlarda farklı ortamlar tercih ediyor bir kere batarsan hep öyle gider acele etme gelişmeleri bekle

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
1k yap 250 yatır 500 çek bonusu kovalayan adamlara( ben de dahil) burada sorman hata çoğu vizyonsuz çoğunun bir iş batırmışlığı kurmuşluğu yok. franchise alacam diyosun adam küçük al sat yap diyor asjfka. bu girdiğin sektörün çok değişkeni var bu arada. mekanından tut reklamına hizmet kalitesine şuna buna kadar birçok şey etkiliyor. kuzenim 3milyon gömüp muazzam mekan yapıp açmıştı kafe ama 1 senede battı bazen de şansın yaver gitmesi lazım kısaca. cajun corner'in ankara'da 15 20 e yakın şubesi var sanırım onların hepsiyle konuş mesela hepsi bambaşka şeyler der muhtemelen. allah utandırmasın dost

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
1k yap 250 yatır 500 çek bonusu kovalayan adamlara( ben de dahil) burada sorman hata çoğu vizyonsuz çoğunun bir iş batırmışlığı kurmuşluğu yok. franchise alacam diyosun adam küçük al sat yap diyor asjfka. bu girdiğin sektörün çok değişkeni var bu arada. mekanından tut reklamına hizmet kalitesine şuna buna kadar birçok şey etkiliyor. kuzenim 3milyon gömüp muazzam mekan yapıp açmıştı kafe ama 1 senede battı bazen de şansın yaver gitmesi lazım kısaca. cajun corner'in ankara'da 15 20 e yakın şubesi var sanırım onların hepsiyle konuş mesela hepsi bambaşka şeyler der muhtemelen. allah utandırmasın dost
Kafe kuracam kız tavlayacam diyosan bir şey diyemem yazan var. Kafe kurmak=kız tavlamak adamın kafasında.

baba12345

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
64
31
18
Şu konjekturde 15 ayda amorti edecek olması iyi bir iş olduğunu göstermez çünkü ülke çok hassas dönemde 15 aya ülkede çok farklı şeyler olabilir suların durulmasini bekle paranı bir miktar fiziki altın da evinde tut gerisini faize koy batarsın bugün bodrumda hergün bir işletme batma noktasına geliyor Antalya hariç heryere batık millette para yok olanlarda farklı ortamlar tercih ediyor bir kere batarsan hep öyle gider acele etme gelişmeleri bekle
Dediğin doğru kral ama gün geçtikçe maliyetlerde çoğalıyor bugün 3.5m a kuracağın işi yarın 4 m a kuramayabiliyosun o yüzden dedim altın iyi fikir ancak faiz düşünüyorum teşekkürler fikrin için

baba12345

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
64
31
18
Teşekkür ederim dostum öyle takıntılarım yok bende çok 250 yatır 500 çek yaptım sorun değil para her zaman kafası basan ticari zekası olan insanlarda olmuyor burda da bi çok kişinin iyi fikir verebileceğini düşünüyorum dediğin gibi şansın da yaver gitmesi gerekiyor konum da çok önemli bulunduğum yerin fizibilite raporunu da çıkarttırdım tavsiyelerin de çok değerli bakalım gircem gibi Ankarada 40 dan fazla var gibi saymıştım geçen

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,438
1,276
113
Dediğin doğru kral ama gün geçtikçe maliyetlerde çoğalıyor bugün 3.5m a kuracağın işi yarın 4 m a kuramayabiliyosun o yüzden dedim altın iyi fikir ancak faiz düşünüyorum teşekkürler fikrin için
Faiz düşünmediğine göre sen muhafazakar bir arkadaşsın sanırım ancak faize bulasmazsan bugünkü dünyada ne ticarete nede başka bir platformda ayakta kalma şansın yok elindeki para zaten küçük bir para para kazanacak derken ondanda olursun gir Bi işe maaşla çalış önümüzdeki bir iki sene içinde çok işletme batacak benden sana Bi tavsiye küçük balık büyük balığa yem olur