Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Fikri

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
697
113
kardeş 1 kere açtın okey 2 kere açtın okey de bu her gün bu konuyla ilgili konu açıyorsun iyice dalgaya vurmaya basladın. bize ne senin iş hayatından çalışacaksan s git çalış çalışmayacaksan otur evinde zırt pırt konu açıp durma. aaçtığın konudan da devam etmiyorsun her gün zırt pırt ayrı konu. seninki fikir almak falan değil taşşak geçmek
Açar açmaz sanamı sorcak

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,161
13,020
113
Senin forumunmuda bu tavır hayırdır
her gün laf olsun diye konu açtığı için serzenişte bulundum okursan anlarsın.

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
844
293
63
Çocuk olmasa intihar diyeceğim

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,356
11,462
113
Hergün durmadan yürüyüp, anahtar tutup, çekiç sallayıp malzeme taşıyorum. Bahaneye gerek yok, çalışma hevesini kendin yaratacaksın. Çocukta var birde sende . Memur vs olmadıysan rahat iş yok . Sorumluluklarını yerine getirmen lazım. Ağlamaya sızlamaya gerek yok. Ben senin beğenmediğin işi gözü kapalı kabul eder yaparım. Asgari ücrete 2 3 kat daha ağır iş yapıyorum. Ayrıca üniversite mezunuyum. Sisteme boyun eğiyoruz

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Hergün durmadan yürüyüp, anahtar tutup, çekiç sallayıp malzeme taşıyorum. Bahaneye gerek yok, çalışma hevesini kendin yaratacaksın. Çocukta var birde sende . Memur vs olmadıysan rahat iş yok . Sorumluluklarını yerine getirmen lazım. Ağlamaya sızlamaya gerek yok. Ben senin beğenmediğin işi gözü kapalı kabul eder yaparım. Asgari ücrete 2 3 kat daha ağır iş yapıyorum. Ayrıca üniversite mezunuyum. Sisteme boyun eğiyoruz
Hocam benim olayım iş beğenmemek değil emin ol

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,078
13,761
113
İşkur un sitesi var mobıl subesınde bir suru engelli iş ilanı var ordan bulur
Kemal sunalın 100 numaralı adam filmi geldi aklıma işyerinden bir ayağımı attım ee öbür ayağın oda burda sen benimle dalga mı geçiyorsun diyor du ali şen 😀

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,440
784
113
Günlük pesin yevmiye alabileceğin islere git. Kimse niye ertesi gün gelmedin diye tatavada yapmaz,sıkılınca bırakmanda kolay olur.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
aga ben anladım bu adam çalışmak istemiyor, buna her gün 1-2 deneme bonusu, özel oran falan bulun hatta bazıları cebine 200-300 harçlık bet parası atsın o da geçinsin onu istiyor

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
aga ben anladım bu adam çalışmak istemiyor, buna her gün 1-2 deneme bonusu, özel oran falan bulun hatta bazıları cebine 200-300 harçlık bet parası atsın o da geçinsin onu istiyor
Yok hocam ne alakası var hastalığım sebebiyle her işi yapamıyorum hocam yoksa benim şuanda zaten iş begenecek Durumum yok zaten