Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Fikri

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Hocam adam engellı statusunde. O yuzden her işte calısamaz. Raporu var adamın
Bro yemin ederim engelli raporumu veya kendimi acindirmak için bahane etmiyorum her işte çalışamıyorum bunu benim durumumda hasta olmayan anlayamaz bizde ırsi bu hastalık zaten bu forumdaki bazı arkadaşlar iş seciyor iş beğenmiyor zannediyor fakat öyle değil benim şuanda iş seçme gibi lüksüm yok zaten fakat hastayım her işte çalışamıyorum

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Bro yemin ederim engelli raporumu veya kendimi acindirmak için bahane etmiyorum her işte çalışamıyorum bunu benim durumumda hasta olmayan anlayamaz bizde ırsi bu hastalık zaten bu forumdaki bazı arkadaşlar iş seciyor iş beğenmiyor zannediyor fakat öyle değil benim şuanda iş seçme gibi lüksüm yok zaten fakat hastayım her işte çalışamıyorum
Doğrudur hocam. Senin engellı statusunde calısma lazım. İşkur a sayfasından telefon numara al giris. Ordan basvur u yaparsan donus olmaz. Ik nın numarasını al, randevu talep et git gorus

Coco34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
130
69
28
Ehliyetin varsa al bi ufak motor kuryelik bak en azindan seni döndürür

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Ehliyetin varsa al bi ufak motor kuryelik bak en azindan seni döndürür
Hocam dediğiniz doğru tam benlik iş kuryelik motorla fakat illa kendi motorunun olması gerekiyomu yoksa çalıştığımiz yer şirket motorunu verirmiki şuanda durumum yok çünkü

Coco34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
130
69
28
Hocam dediğiniz doğru tam benlik iş kuryelik motorla fakat illa kendi motorunun olması gerekiyomu yoksa çalıştığımiz yer şirket motorunu verirmiki şuanda durumum yok çünkü
Dominosa girersen mesela a2 ehliyetin varsa sirket motoru ama yemeksepeti veya trendyol gibi firmalar kendi motorun olmak zorunda gidip buyuk yemek firmalariyla gorusmen gerek

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,324
1,911
113
Arkadaşlar hayırlı günler 3 gun staj yaptm doğalgaz açma kapama da calisacaktim fakat stajın son günü dayanamadım arkadaşlar ayağım tutmadı artık ruh gibiyim Ankara'da ev kira çocuk var psikiyatri hastaysm iç skntım kriz geliyo sürekli başka ne iş yapabilirim bana göre arkadaşlar fikir alabilirmiyim
Yunus sen misin la

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Akrabası veya arkadaşısın galiba gerekirse kahveden adam topla bu arkadası tertemiz dövüp bi işe sok zorla çalıştır kardeşim forumda rahat etsin aileside gecimini sürdürsün büyük sevap işlersin
Kardeşim anlatamıyorum heralde hastayım diyorum hastalığımın arkasinada siginmiyorum ırsi bizde bu hastalık ben evden bile senelerce çıkamadım dört duvar arasında hicmi vicdan sahibi değilsin engelliyim hastayım diyorum insanca fikir vereceğine yaptığına bak ayıp kardesim yoksa ben çalışmak istememmi günde dünyanın ilacını içiyorum ayakta durmaya çalışıp kendime göre iş bulmaya çalışıyorum

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,324
1,911
113
Akrabası veya arkadaşısın galiba gerekirse kahveden adam topla bu arkadası tertemiz dövüp bi işe sok zorla çalıştır kardeşim forumda rahat etsin aileside gecimini sürdürsün büyük sevap işlersin
Kardeş adam doğru söylüyor ben tanıyorum bu arkadaşı, psikolojik rahatsızlıkları var birsuru antideprasan ilaçlar içiyor o yüzden heryere almazlar. O da caresizlikten habire konu açıyor heralde. Gelgitli idare edin

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
kardeş 1 kere açtın okey 2 kere açtın okey de bu her gün bu konuyla ilgili konu açıyorsun iyice dalgaya vurmaya basladın. bize ne senin iş hayatından çalışacaksan s git çalış çalışmayacaksan otur evinde zırt pırt konu açıp durma. aaçtığın konudan da devam etmiyorsun her gün zırt pırt ayrı konu. seninki fikir almak falan değil taşşak geçmek
Amacı acındırarak kendini 3 5 birşeyler çıkar birilerinden diye sürekli bu tür konular açıyor. En az 10 tane aynı konulardan açtı. İyice kabak tadı verdi bu konuları bunun. Adminler modlarda müdahale etmiyor nasıl iş anlamadım

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Amacı acındırarak kendini 3 5 birşeyler çıkar birilerinden diye sürekli bu tür konular açıyor. En az 10 tane aynı konulardan açtı. İyice kabak tadı verdi bu konuları bunun. Adminler modlarda müdahale etmiyor nasıl iş anlamadım
Kardeşim senin için fesat fikir almak için konu açtım senin gibi dilencilik yapmıyorum

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Bak ben taksiciyim şu an boştayım peşinat ayarlamaya çalışıyorum kendime taksi alıp plakayı kiralayacağım İstanbulda bu iş yapılır kimseyi dolandırmadan da dünya para kazanıyorsun.

Herkes bu işi yapamaz ama denerim dersen öneririm ama büyükşehirde yaşıyorsan öneriyorum günlük 12 saat çalışırsın günlük giderin araba kirası sigara yakıt 2500 sana da 1500 3000 arası para kalır.

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Bak ben taksiciyim şu an boştayım peşinat ayarlamaya çalışıyorum kendime taksi alıp plakayı kiralayacağım İstanbulda bu iş yapılır kimseyi dolandırmadan da dünya para kazanıyorsun.

Herkes bu işi yapamaz ama denerim dersen öneririm ama büyükşehirde yaşıyorsan öneriyorum günlük 12 saat çalışırsın günlük giderin araba kirası sigara yakıt 2500 sana da 1500 3000 arası para kalır.
Psikiyatri raporumdan dolayı ehliyetim çoktan iptal oldu hocam