Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Fikri

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Kardeşim konu aciyorumda yapabilecegim işler hakkında fikir almak için
Her gün açıyorsun işte niye her gün bu tür konular açıyorsun? 1 tane aç onun içinde yaz dur. Kabak tadı verdi iyice. Bak çoğu kişi bu konularından illallah etmiş

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Sen bizle doşşak geçiyorsun gibi hissediyorum ama hayırlısı ben yine de senin ciddiyetine inanarak öneride bulundum ama bundan sonra bu şekilde konu açma bro bu 27 oldu harbiden.
Anlamıyor birde etrafa saldırıyor

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Sen bizle doşşak geçiyorsun gibi hissediyorum ama hayırlısı ben yine de senin ciddiyetine inanarak öneride bulundum ama bundan sonra bu şekilde konu açma bro bu 27 oldu harbiden.
Niye dalga geçiyim bro bende taksiciligi düşündüm kaç kez fakat ehliyetim iptal benim

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Kardeşim niye dalga geçeyim her işi yapamıyorum hastalığım sebebiyle yalan borcummu varIMG_20250717_143821.jpg

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,324
1,911
113
Yok yok doğru söylüyor ben bizzat gördüm herifin baya raporu var birader.