Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Fikri

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Arkadaşlar hayırlı günler 3 gun staj yaptm doğalgaz açma kapama da calisacaktim fakat stajın son günü dayanamadım arkadaşlar ayağım tutmadı artık ruh gibiyim Ankara'da ev kira çocuk var psikiyatri hastaysm iç skntım kriz geliyo sürekli başka ne iş yapabilirim bana göre arkadaşlar fikir alabilirmiyim
Jıgolo

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,726
704
113
Strateji değişikliğinden sonra patron yarısı oldum öyle diyim

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,357
6,631
113
Ya bunun calısma ya niyeti yok, bosuna dil dokmeyın. Yalan dolan burda mılletın zamanını calıyor
Anladım kanka bende güvenliğim yetiştiremediğim yerde haftada 1-2 gün gidiyorum ek iş olarak yapacak birşey yok elimizden gelen budur kendisi bilir

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
Arkadaşlar hayırlı günler 3 gun staj yaptm doğalgaz açma kapama da calisacaktim fakat stajın son günü dayanamadım arkadaşlar ayağım tutmadı artık ruh gibiyim Ankara'da ev kira çocuk var psikiyatri hastaysm iç skntım kriz geliyo sürekli başka ne iş yapabilirim bana göre arkadaşlar fikir alabilirmiyim
Kanka bu kafayla 1 adım ileri gidemezsin .

Sık kafana sende kurtul etrafındakilerde kurtulsun.

Sende ki psikolojik sorun değil yaz sıcağı ile yoğun tembelliğin kombosu.

ufuktur

sekiz dokuz senedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
435
63
ya adamın g.tüne çalışmak zor geliyor siz de burda garibim tavsiye falan veriyonuz... adam belli ki birileri dm den ulaşıp yardım yapsın falan diye kasıyor bunu anlamayacak kadar saf mısınız siz?
staj yapmış üçüncü gün dayanamamış ayakları ağrımış, vah zavallım; tabi diğer insanlar sabahları evden limuzinle alınıp dört saat sonra döndüklerinden sana haksızlık olmuş...
bir de çoluk çocuk var diyor, ulan arkadaş insan bi kendine bakar yani ben evliliğe baba olmaya uygun biri miyim diye sonra yapar bunları.
yazık ama sana değil kardeş, ekmeğini taştan çıkarmak yerine her yerde bik bik zırlayarak kafasını açtığın insanlara yazık

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113
Kaç yaşındasın engelli raporu var mı

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,046
1,771
113
ya adamın g.tüne çalışmak zor geliyor siz de burda garibim tavsiye falan veriyonuz... adam belli ki birileri dm den ulaşıp yardım yapsın falan diye kasıyor bunu anlamayacak kadar saf mısınız siz?
staj yapmış üçüncü gün dayanamamış ayakları ağrımış, vah zavallım; tabi diğer insanlar sabahları evden limuzinle alınıp dört saat sonra döndüklerinden sana haksızlık olmuş...
bir de çoluk çocuk var diyor, ulan arkadaş insan bi kendine bakar yani ben evliliğe baba olmaya uygun biri miyim diye sonra yapar bunları.
yazık ama sana değil kardeş, ekmeğini taştan çıkarmak yerine her yerde bik bik zırlayarak kafasını açtığın insanlara yazık
Kardeşim ne yardımı ne diyosun kimseden yardım istemiyorum hastalığım sebebiyle kendime göre iş bulamıyorum lüks biseyde istemiyorum sadece napabilirim diye fikir almaya çalışıyorum yorulmak falan dert değil hastalığım sebebiyle her işi yapamıyorum bende isterim her işte calismak fakat olmuyo kardeşim hastalığı yaşayan bilir tembellik falan yok

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,184
8,172
113
Sen hiçbir iste calismazsin reis hergun iş konusu mu açılır gasp sektörüne geç ordan devam et

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Ekpss ye başvur sınava gir kimlik bilgilerini özelden at bana sabıka yok dimi
Kimlik biglilerimi vekilim sizdemi burdasiniz bı memuriyette bız alalım memur olursak vekilime afyondan taze kaymakta yollariz🤣

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
495
136
43
Abi geçmiş olsun bende kumardayım her gün sıkıldım bu durumdan müzikle aran nasıl hangi tarz dinliyorsun