Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Fikri

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Arkadaşlar hayırlı günler 3 gun staj yaptm doğalgaz açma kapama da calisacaktim fakat stajın son günü dayanamadım arkadaşlar ayağım tutmadı artık ruh gibiyim Ankara'da ev kira çocuk var psikiyatri hastaysm iç skntım kriz geliyo sürekli başka ne iş yapabilirim bana göre arkadaşlar fikir alabilirmiyim

Ahmetss01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,090
404
83
türkiyede kriz geçirmeden çalışacağın iş yok kendi kişisel sorununu kontrol etmeye odaklan

bugy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
389
63
Arkadaşlar hayırlı günler 3 gun staj yaptm doğalgaz açma kapama da calisacaktim fakat stajın son günü dayanamadım arkadaşlar ayağım tutmadı artık ruh gibiyim Ankara'da ev kira çocuk var psikiyatri hastaysm iç skntım kriz geliyo sürekli başka ne iş yapabilirim bana göre arkadaşlar fikir alabilirmiyim
Dostum senin mesajını daha öncede gördüm türkiyede kolay iş yok malasef ya illegal olucan yada bu psikolojini yenmen lazım

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,665
1,911
113
Ayşe Arman bir gün jigolonun tekiyle röportaj yapmıştı günde bilmem kaç kadınla birlikte oluyormuş. Bu tarz haberler hep aklıma istemsizce o röportajı getirir

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
Valla dostum git temizlik bulasikcilik yap kafan rahat insanlarla uğraşmazsın işini yapar geçersin

haydarigeceler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,741
767
113
Allah yardımcın olsun ülke şartları çok sıkıntılı

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
kardeş 1 kere açtın okey 2 kere açtın okey de bu her gün bu konuyla ilgili konu açıyorsun iyice dalgaya vurmaya basladın. bize ne senin iş hayatından çalışacaksan s git çalış çalışmayacaksan otur evinde zırt pırt konu açıp durma. aaçtığın konudan da devam etmiyorsun her gün zırt pırt ayrı konu. seninki fikir almak falan değil taşşak geçmek
Kardeşim niye dalga geçeyim insanız hepimiz her işi yapamıyorum hastalığım sebebiyle fikir almak için açtım

Kafkasyalı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
595
93
Ya artık bir işe girde çalış bu ülkede senin bozuk psikolojini önemseyecek bir iş yok olmayacakta 500 defa da konu açsan kimse sana bozuk psikoloji ile çalışabileceğin bir iş söylemeyecek

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
Kardeşim niye dalga geçeyim insanız hepimiz her işi yapamıyorum hastalığım sebebiyle fikir almak için açtım
ya bırak bilader hala fikir mikir diyorsun insanlar seni niye ciddiye alsın. 3 kez açmışın zaten konu her gün senin iş hayatını okumak zorunda mıyız açtığın konudan devam et madem. dikkat çekme çabasını bırak artık.

darkevenger00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
932
277
63
Getir depoya girdim geçenlerde eleman azdı eleman alacağını söyledi almadı dün 9 saat tek başıma tüm depo işlerini bana yaptırdılar kimse yoktu.Bugünde tek olursam bırakıp gideceğiim para kazanmak zor biliyorum ama bu başka bir şey 3 kişinin çalışacağı yerde 1 kişi çalıştırmak nedir

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
Getir depoya girdim geçenlerde eleman azdı eleman alacağını söyledi almadı dün 9 saat tek başıma tüm depo işlerini bana yaptırdılar kimse yoktu.Bugünde tek olursam bırakıp gideceğiim para kazanmak zor biliyorum ama bu başka bir şey 3 kişinin çalışacağı yerde 1 kişi çalıştırmak nedir
Allah yardımcın olsun kardeşim çok zor

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
ya bırak bilader hala fikir mikir diyorsun insanlar seni niye ciddiye alsın. 3 kez açmışın zaten konu her gün senin iş hayatını okumak zorunda mıyız açtığın konudan devam et madem. dikkat çekme çabasını bırak artık.
Kardeşim ben niye dikkat çekmek isteyimki elime ne geçecek sadece belki iş fikri veren bana göre bir arkadaş olur bizzatta Ankara yazdım

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Reis kargo aktarma merkezine gider misin 1100₺ günlük yevmiye gece 2-10 arası yemek 1 saat mola ? Servis var

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
Kardeşim ben niye dikkat çekmek isteyimki elime ne geçecek sadece belki iş fikri veren bana göre bir arkadaş olur bizzatta Ankara yazdım
yav kardeş ilk konunu açtın ülkerde tanıdık vesilesiyle iş başı yapacağım şartları nasıldır diye sordun. herkes elinden geldiğince fikir verdi. hemen akabinde doğalgaz diye yeni konu açtın. sonra şok markette çalışmak nasıldır diye konu açtın onlarca kişi yine fikir belirtti hatta şokta çalışan orada müdür adam bile sana şartlarını imkanlarını söyledi. sonra bi konu daha açtın şurada çalışmaya basladım ayaklarım ağrıyor bilmem ne. şimdi iş fikri diye yine açmışsın. sen 19 20 yaşında çocuk da değilsin evli barklı çoluk çocuk sahibi 31 yasında adamsın bu kadar konunun üstüne hala iş fikri sormak boş yapmak oluyor. forumdaki herkes fikir verse sen birisine okey dersen ertesi gün gelip bir bahaneyle şöyle böyle diyeceksin belli ki çalışmak isteyen adam gider bulur işi onlarca iş bulma sitesi var girer bakar ben bu işi yapabilirim yada yapamam diye sen burada sadece yazıyorsun boş boş insanlar her girdiğinde senin bu iş muhabbetini görmek zorunda değil. her gün konu açacağına ilk konudan devam et fikir almak istiyorsan ama amacın bu değil ayıktın?

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Reis kargo aktarma merkezine gider misin 1100₺ günlük yevmiye gece 2-10 arası yemek 1 saat mola ? Servis var
Giderim dersen yönlendireyim gece başla bende arada ek olarak gidiyorum yapacak birşey yok burası Türkiye