Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İnsan Akrabasına Bunu Yapar Mı

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
Son durumda olayı babama anlattım dostlar onun arası kuzenle daha iyi babam da konuşmuş çocuğun için mi aldın şeytana mı uydun vs kadın aldığını itiraf etmiş ramazan geliyor dolap bomboş bebeğim var falan demiş kocası (kuzen) de serseri bir tip zaten duysa canını okur sonuç olarak 1000 lirayı yemiş babam bana anlatınca allahtan bulsun dedim kalanı da istemedim konu burada bitti dostlar

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Son durumda olayı babama anlattım dostlar onun arası kuzenle daha iyi babam da konuşmuş çocuğun için mi aldın şeytana mı uydun vs kadın aldığını itiraf etmiş ramazan geliyor dolap bomboş bebeğim var falan demiş kocası (kuzen) de serseri bir tip zaten duysa canını okur sonuç olarak 1000 lirayı yemiş babam bana anlatınca allahtan bulsun dedim kalanı da istemedim konu burada bitti dostlar
Bi maça atıp kaybettin say dostum başının gözünün sadakası olsun

selected1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
195
495
63
1800 lira istese forumdan toplar verirdik, veremesek deneme bonusu çevrimi yaptırtır verirdik, insanlar ne kadar yanlış yolda çok üzücü.

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Troll bence olaya bak paralel evren

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
923
113
dün kuzenim ve eşi maç izlemeye geldi biz maç izlerken eşi diğer odaya gideyim de pantolon gömlek varsa ütüleyeyim dedi etrafı karıştıracağını bildiğimden yok dedim ama dinlemedi kocası da yanımda kalkıp kontrol edemiyorum onlar gittikten sonra odayı kontrol ettim çekmeceleri karıştırmış maaştan kalan 1800 liram vardı onu almış bu kadar düştük mü ya aynı binadayız yüz yüze bakıyoruz anlamayacağımı mı zannediyor bu ne cesaret ya bugün gidip parayı aldıysan ver yoksa parmak izi aldıracağım diye tehdit etmeyi düşünüyorum ben o paraya 1 hafta geçiniyorum hadi parayı boşver akrabadan bunun gelmesi feci can sıktı
Güleyimmi üzüleyim mi bilemedim geçmiş olsun dost dua et altın felan yokmuş

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
dün kuzenim ve eşi maç izlemeye geldi biz maç izlerken eşi diğer odaya gideyim de pantolon gömlek varsa ütüleyeyim dedi etrafı karıştıracağını bildiğimden yok dedim ama dinlemedi kocası da yanımda kalkıp kontrol edemiyorum onlar gittikten sonra odayı kontrol ettim çekmeceleri karıştırmış maaştan kalan 1800 liram vardı onu almış bu kadar düştük mü ya aynı binadayız yüz yüze bakıyoruz anlamayacağımı mı zannediyor bu ne cesaret ya bugün gidip parayı aldıysan ver yoksa parmak izi aldıracağım diye tehdit etmeyi düşünüyorum ben o paraya 1 hafta geçiniyorum hadi parayı boşver akrabadan bunun gelmesi feci can sıktı
Bununla ilgili çok güzel söz var “Hırsıza hırsız olduğunu unutturursan sana ahlak dersi verir”. Utanmayıp hırsızlık yapıyorsa sen de yüzüne vurmaktan çekinmeyeceksin

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,181
8,170
113
Belki kocasının da haber var para alma işinden haberi yoksa da karısına sorduğunda sana iftira atar bana ilişki teklif etti vs der karı milleti bu herşey diyebilir o yüzden sen biraz zaman geçtikten sonra aynı ortamı kur odaya da gizli kamera yerleştir olayı direkt mahkeme ile çöz şahıslarla bu işler cozulmez aklına gelmeyecek oyunlar oynar sana o karı

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Kalan 800 ü 1 er maçtan 3 maç yapın beraber takip edin en azından aranızdaki buzlar erir

Merrus2648

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
327
59
28
Bence kocası yaptırdı yoksa cesaret ister iyi düşün

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,858
1,669
113
Bende yeni evlendim.bilezikler yatak odasında cekmecedeydi.dayim ve karısı geldiler misafirliğe.dayimin karısınin yeni çocuğu vardı onu biyerde emziriyim demiş eşime.oda yatak odasında emzir demiş.
Aklımıza hiç gelmedi o gece.sabah eşim çekmeceye bı baktı bileziklerden biri yok.adim gibi eminim o kadın aldı ama ayıp olur dayıma diye bişey diyemedik ve burma bilezik gitti bitane.yani akrabalarada guvenilmiyo artik

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Daha öncede aynı durumu yasamissin yazdıklarından bunu anladım hata sende reis çoktan eşiyle konuşup gerekeni yapmaliydinki dün tekrar senin evinde aynı hatayı yapamazdı o durumda