- 850
- 336
- 63
parmak izi alması için polis çağırıcam haberiniz olsun münakaşaya girmek istemiyorum de korkar herhalde
Kadın bana ahlaksız teklif yaptı tersleyince böyle iftira attı dese nasıl ispatlıycan hiç bulaşmaSonra aralarinda büyür bu mevzu. Kadın kötü tepki verirse patlar ortalık
aptal işte girme diyorum ısrarla bırak ütü yapayım dedi peşinden bakmaya da gidemedimDostum anlayamadığım nokta şu elin karısının senin yatak odanda ne işi var, kadın neden gelip senin iç çamaşırlarını şunu bunu ütülesin yani baştan sona absürt bir durum
Sende git ya para ya vazalin de parayı verirdün kuzenim ve eşi maç izlemeye geldi biz maç izlerken eşi diğer odaya gideyim de pantolon gömlek varsa ütüleyeyim dedi etrafı karıştıracağını bildiğimden yok dedim ama dinlemedi kocası da yanımda kalkıp kontrol edemiyorum onlar gittikten sonra odayı kontrol ettim çekmeceleri karıştırmış maaştan kalan 1800 liram vardı onu almış bu kadar düştük mü ya aynı binadayız yüz yüze bakıyoruz anlamayacağımı mı zannediyor bu ne cesaret ya bugün gidip parayı aldıysan ver yoksa parmak izi aldıracağım diye tehdit etmeyi düşünüyorum ben o paraya 1 hafta geçiniyorum hadi parayı boşver akrabadan bunun gelmesi feci can sıktı
Profil fotondaki kadın kim bro instasını verseneO ney lo öyle.
Bile bile eve alman da saçma olmuş
AbazaaaaaaaaaaaProfil fotondaki kadın kim bro instasını versene
Knka polise git parmak izi aldır hiçbirşey olmaz inan neden diye sorarsan eve onu alan sensin zaten inkar edicek yine seni suçlu durumuna düşürcek eşini de bi yandan doldurur onların da fiyatı 1800 tlymiş demek ki yol ver sikter etdün kuzenim ve eşi maç izlemeye geldi biz maç izlerken eşi diğer odaya gideyim de pantolon gömlek varsa ütüleyeyim dedi etrafı karıştıracağını bildiğimden yok dedim ama dinlemedi kocası da yanımda kalkıp kontrol edemiyorum onlar gittikten sonra odayı kontrol ettim çekmeceleri karıştırmış maaştan kalan 1800 liram vardı onu almış bu kadar düştük mü ya aynı binadayız yüz yüze bakıyoruz anlamayacağımı mı zannediyor bu ne cesaret ya bugün gidip parayı aldıysan ver yoksa parmak izi aldıracağım diye tehdit etmeyi düşünüyorum ben o paraya 1 hafta geçiniyorum hadi parayı boşver akrabadan bunun gelmesi feci can sıktı
Öyle insanlari evine mi aliyon akdün kuzenim ve eşi maç izlemeye geldi biz maç izlerken eşi diğer odaya gideyim de pantolon gömlek varsa ütüleyeyim dedi etrafı karıştıracağını bildiğimden yok dedim ama dinlemedi kocası da yanımda kalkıp kontrol edemiyorum onlar gittikten sonra odayı kontrol ettim çekmeceleri karıştırmış maaştan kalan 1800 liram vardı onu almış bu kadar düştük mü ya aynı binadayız yüz yüze bakıyoruz anlamayacağımı mı zannediyor bu ne cesaret ya bugün gidip parayı aldıysan ver yoksa parmak izi aldıracağım diye tehdit etmeyi düşünüyorum ben o paraya 1 hafta geçiniyorum hadi parayı boşver akrabadan bunun gelmesi feci can sıktı
kocasi yanindaysa yaninda kanka madem karıştırdığını biliyorsun ben bi odayi düzenleyeyim dersin parani alir cebine koyarsindün kuzenim ve eşi maç izlemeye geldi biz maç izlerken eşi diğer odaya gideyim de pantolon gömlek varsa ütüleyeyim dedi etrafı karıştıracağını bildiğimden yok dedim ama dinlemedi kocası da yanımda kalkıp kontrol edemiyorum onlar gittikten sonra odayı kontrol ettim çekmeceleri karıştırmış maaştan kalan 1800 liram vardı onu almış bu kadar düştük mü ya aynı binadayız yüz yüze bakıyoruz anlamayacağımı mı zannediyor bu ne cesaret ya bugün gidip parayı aldıysan ver yoksa parmak izi aldıracağım diye tehdit etmeyi düşünüyorum ben o paraya 1 hafta geçiniyorum hadi parayı boşver akrabadan bunun gelmesi feci can sıktı
Boşver aga degecek bir miktarda degil uğraşmaya değmez bir bardak soğuk su iyi gelecektirdün kuzenim ve eşi maç izlemeye geldi biz maç izlerken eşi diğer odaya gideyim de pantolon gömlek varsa ütüleyeyim dedi etrafı karıştıracağını bildiğimden yok dedim ama dinlemedi kocası da yanımda kalkıp kontrol edemiyorum onlar gittikten sonra odayı kontrol ettim çekmeceleri karıştırmış maaştan kalan 1800 liram vardı onu almış bu kadar düştük mü ya aynı binadayız yüz yüze bakıyoruz anlamayacağımı mı zannediyor bu ne cesaret ya bugün gidip parayı aldıysan ver yoksa parmak izi aldıracağım diye tehdit etmeyi düşünüyorum ben o paraya 1 hafta geçiniyorum hadi parayı boşver akrabadan bunun gelmesi feci can sıktı
dost bgun para çalan bu şekilde yarın sana iftira da atar. ya arayı kes hiç konuşma yada polise ver önce iste tabi parayı verirlerse al birdaha sakın ama sakın konusma. başına bela alırsın diyimdün kuzenim ve eşi maç izlemeye geldi biz maç izlerken eşi diğer odaya gideyim de pantolon gömlek varsa ütüleyeyim dedi etrafı karıştıracağını bildiğimden yok dedim ama dinlemedi kocası da yanımda kalkıp kontrol edemiyorum onlar gittikten sonra odayı kontrol ettim çekmeceleri karıştırmış maaştan kalan 1800 liram vardı onu almış bu kadar düştük mü ya aynı binadayız yüz yüze bakıyoruz anlamayacağımı mı zannediyor bu ne cesaret ya bugün gidip parayı aldıysan ver yoksa parmak izi aldıracağım diye tehdit etmeyi düşünüyorum ben o paraya 1 hafta geçiniyorum hadi parayı boşver akrabadan bunun gelmesi feci can sıktı
Yoksulluk bir toplumda ne kadar tavan yaparsa, yozlaşma da paralel şekilde artış gösterir. Hırsızlık, gasp, şantaj, cinayet, fuhuş tavan yapar o toplumda. Toplumlar, ihtiyaçları karşılanabildiği müddetçe medeni kalabilirler.dün kuzenim ve eşi maç izlemeye geldi biz maç izlerken eşi diğer odaya gideyim de pantolon gömlek varsa ütüleyeyim dedi etrafı karıştıracağını bildiğimden yok dedim ama dinlemedi kocası da yanımda kalkıp kontrol edemiyorum onlar gittikten sonra odayı kontrol ettim çekmeceleri karıştırmış maaştan kalan 1800 liram vardı onu almış bu kadar düştük mü ya aynı binadayız yüz yüze bakıyoruz anlamayacağımı mı zannediyor bu ne cesaret ya bugün gidip parayı aldıysan ver yoksa parmak izi aldıracağım diye tehdit etmeyi düşünüyorum ben o paraya 1 hafta geçiniyorum hadi parayı boşver akrabadan bunun gelmesi feci can sıktı