Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İnsan Akrabasına Bunu Yapar Mı

Bremin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
596
159
43
Oda galiba siteye atıp katlayıp yerine bırakacak akşama kadar bekle çay içmeye gelirler

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
dün kuzenim ve eşi maç izlemeye geldi biz maç izlerken eşi diğer odaya gideyim de pantolon gömlek varsa ütüleyeyim dedi etrafı karıştıracağını bildiğimden yok dedim ama dinlemedi kocası da yanımda kalkıp kontrol edemiyorum onlar gittikten sonra odayı kontrol ettim çekmeceleri karıştırmış maaştan kalan 1800 liram vardı onu almış bu kadar düştük mü ya aynı binadayız yüz yüze bakıyoruz anlamayacağımı mı zannediyor bu ne cesaret ya bugün gidip parayı aldıysan ver yoksa parmak izi aldıracağım diye tehdit etmeyi düşünüyorum ben o paraya 1 hafta geçiniyorum hadi parayı boşver akrabadan bunun gelmesi feci can sıktı
Kimseye bisey soyleme çağır polisi parmak izi alsınlar hiç kurcalama oralarida, başka parmak izi çıkınca binadakilerinde parmak izini alırlar olay netliğe kavuşur, diğer türlü gitsen söylesen inkar eder kanitlayamazsin bir de kötü olursun en iyi yöntem bu bence , onlar sıkıntı çeksin sen rahatta ol

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,851
1,763
113
Dostum 1800 TL için kimseyle kötü olmaya gerek yok. Sen kendin salağa yat ama ilişkiyi kes. Depresyondayim de durumum iyi değil de gerekirse taşın. Gün olur devran döner merak etme. Bir tarafta adamın karısı diğer tarafta kuzeni. Belki de kuzenin de haberi var belki yok. Sen hiç muhattap olma kes muhabbeti. 1800 TL ile ölmezsin.

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,851
1,763
113
Kimseye bisey soyleme çağır polisi parmak izi alsınlar hiç kurcalama oralarida, başka parmak izi çıkınca binadakilerinde parmak izini alırlar olay netliğe kavuşur, diğer türlü gitsen söylesen inkar eder kanitlayamazsin bir de kötü olursun en iyi yöntem bu bence , onlar sıkıntı çeksin sen rahatta ol
Onu inkâr eder. Ben odada ütü yaptım her yere dokundum der . En iyisi sessiz sedasız yol vermek
İtle dalaşacağına çalıyı dolaşacaksin

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,262
704
113
Vallahi eve gelene kadar düğünumuzde bile görmemiştim . Kırmadım hanımı hem arkadaş olur dertlesir diye düşündüm . Akrabalarım ailem komşular az laf etmedi ama hepsini susturdum çok şükür laf getirtmedim amaaaaa ne çektiğimi nelere maruz kaldığımi bir tek Allah bilir . Kızın bana karşı bir hissi yoktu ama evliliği yıkmak için neler yapmadıki. En son babasını aradım kızını al yuvam yıkılıyor diyip uslubunca anlattim şuan ayrı evde kardeşi ile beraber yaşıyor . Başıma gelenleri anlatsam yok daha neler dersiniz . İstesem suyuna gider keyfime bakardim ama eşimi seviyorum . Finalde suçlu yine benim para biriktirme çalışan bir kızı zorda bıraktım kiraya göndererek oldu ama neyse
cok kotu durum cocuk yoksa ayrılmak en mantıklısı en dogru olanı yapmıssın hatta cok gec bıle kalmıssın hocam

ogulcan5126

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
154
40
28
İnsanlarda ar namus kalmamış 1800 tl ile ne yapıcak ki günümüzde aç kalsa daha iyi o parayı alacağına

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
Kuzeninin eşi senin iç çamaşırlarını ütüleyecek kadar geniş miymiş buna izin veren kuzenin de sıkıntı yani kafaya bak

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,584
1,577
113
Bunun tek bir çözümü var bi filmde izlemiştim shoplyfter filminde onu izlersen belki bir yardımı dokunur

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,652
1,412
113
Kadının beyanı esastır ispat edemeyeceği bir iftira atarsa eğer 1800 lira için 5 sene uğraşır kolay degil o işler boşuna başını agritir salsın bir daha gorusmesin olsun bitsin
Kadın demeyecek param çalındı diyecek hepsine bakarlar saten

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Kuzeninin eşi senin iç çamaşırlarını ütüleyecek kadar geniş miymiş buna izin veren kuzenin de sıkıntı yani kafaya bak
Okurken aynı şeyi düşündüm. Adam, eşinin başka bir erkeğin yatak odasına girip o erkeğin kıyafetlerini ütülemesine niye izin verir ki. Ya kocasıyla beraber planlıyorlar para çalma işini ya da kocası gavat

muhtar62

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
628
134
43
Yerinde olsam teke tekte icabına bakardım

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,528
5,106
113
Sende anahtarlarının kopyasını yaptır bi aksam bunları dışarda yemege davet et onlar evde yokken soy sogana cevir evi 😁