Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Ödendikten Sonra Kredi Kartı Hk.

hzrblr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
174
93
28
Selamlar dostlar yakın zamanda icramı ödedim. Araştırdığımda "5 yıl sonra kara listeden çıkarsınız, o sürede ne kredi ne de kredi kartı alabilirsiniz." diyorlar. Bu doğru mu?
Yaşım daha 21. 2 seneye Üniversiteden mezun olacağım. Kredi puanım yerlerde bunu bir şekilde arttırmam lazım onu da düzenli kredi kartı kullanıp, zamanında ödeyerek arrtırabiliyoruz diye biliyorum. 5 sene beklersem 30 yaşına kadar anca kredi puanım yükselir 😅

(Kredi borcu falan değil bu arada Türkcellden telefon almıştım ödeyememiştim.)
Geçmiş olsun. Öncellikle artık eskisi gibi evlere gelip icra hikayeleri yok avukata tel de ben yatırıcam bunu demediysen hapis cezası da doğmaz... ne olur şu olur senin borcunu varlık yönetimi şirketleri satın alır sende onlardan çok daha ucuza kapatırsın soruna gelecek olursak 5 sene de mali sicil silinir ama bu demek değildir ki 5 sene sonra kart verecekler yada kredi geçmiş olsun kırmızı kart

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,315
587
113
3 ay önce komple borcumu ödedim icralık vs olmamıştım gecikmedeydi kredim notum düştü ödeme yaptıktan sonra 3 aydır kartları düzenli yatırdığım halde yüksek riskli gözüküyorum ne iş anlamadım amk

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,427
666
113
Son borç sistemden yeni düştü. Güncel kredi notum bu şekilde. 2-3 ayda bir güncelleme paylaşmaya devam edeceğim.
5 yıl sistemi kalktı dilekçe de yazabilirsin sicil affı için ayrıyeten teminatlı kredi kartı al kullan.... bir daha da kredi çekme üniversiteden mezun olunca sana lazım olabilir

jackal1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
123
43
borcu odeyelimde sicil açmak kolay onda sorun yok

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
843
293
63
Selamlar dostlar yakın zamanda icramı ödedim. Araştırdığımda "5 yıl sonra kara listeden çıkarsınız, o sürede ne kredi ne de kredi kartı alabilirsiniz." diyorlar. Bu doğru mu?
Yaşım daha 21. 2 seneye Üniversiteden mezun olacağım. Kredi puanım yerlerde bunu bir şekilde arttırmam lazım onu da düzenli kredi kartı kullanıp, zamanında ödeyerek arrtırabiliyoruz diye biliyorum. 5 sene beklersem 30 yaşına kadar anca kredi puanım yükselir 😅

Yalan 5 yıl Max 6 ay . 1 adet ek hesap aç para blokeli 2 adet kredi kartı al para blokeli limit hiç önemli değil 2000 TL limitli olması bile yeterli yarı yarıya kullan tam zamanında 5 ay öde asla başvuru yapma limit yükseltme yapma 6 ile 8 ay içinde 500 binin üstünde tek kalemde kredi alırsın. NOT: uygulamadan maaş bilgini an olarak 170 bin TL yaz ek gelir olarak miktarı da 60 bin felan yaz 🧐

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,282
7,492
113
Yalan 5 yıl Max 6 ay . 1 adet ek hesap aç para blokeli 2 adet kredi kartı al para blokeli limit hiç önemli değil 2000 TL limitli olması bile yeterli yarı yarıya kullan tam zamanında 5 ay öde asla başvuru yapma limit yükseltme yapma 6 ile 8 ay içinde 500 binin üstünde tek kalemde kredi alırsın. NOT: uygulamadan maaş bilgini an olarak 170 bin TL yaz ek gelir olarak miktarı da 60 bin felan yaz 🧐
Bu dediğinin imkanı ve olanağı yok

Mtzyapi54

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
83
42
18

Çok Zor

klasniki17

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89
61
18
dostum türkiye'nin %80i borçlu bu %80'in en az %20si de icralıktır. 5-10 dönem ödeyemeyen bir sürü insan var çevrede. imkansız diyenlere aldırış etme bankanın potansiyel müşterilere ihtiyacı var. dedikleri gibi bazı dostların dediği gibi blokeli kredi kartı kullan, findeksten yıllık paket al her ay puanını takip et 1100-1200lere geldiğin 5bin 10bin ne varsa artık ihtiyaç kredisi çek ihtiyacın olmasa bile sürekli çek ancak ödemeleri gününde zamanında yap. bunu böyle 2-3 sene sürdürürsen her türlü yükselir. ve bir şahıs şirketi aç iş güç yap bir şeyler al sat hesabında para hareketi olsun sonra dükkana mal çekicem odur şudur diyip bi kredi de onun üzerine çek yine öde kredi kartı işim için lazım fatura yeme içme vs. diye bankaya müracaatta bulun onu da verirler örneği çok var

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,597
727
113
İcra borçlarını ödedim harç masrafını hiç ystirmadim bu yüzden mi kredi çıkmıyor 5 sene olmuştur odeyeli

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,584
637
113

icramı ödedim tekrar kredi kartı aldım

Resklync00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
394
108
43
Beyler bakıyorum herkes götünden element uydurmuş. Bir bankacı kerdeşi olarak bildiğim şey icra ve ödemedeki gecikmeler her zaman bankada görülecek ve hiç bir zaman silinmeyecek.

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,684
2,554
113
Ben universitede 500 tl odemeyip kara listeye girdim butun çevrem 200 300 bin kartlara batik benim borcum yok bazen daha iyi olmuş dicen hala derim o gün iyi ki 500 odememisim

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,047
391
83
Ben universitede 500 tl odemeyip kara listeye girdim butun çevrem 200 300 bin kartlara batik benim borcum yok bazen daha iyi olmuş dicen hala derim o gün iyi ki 500 odememisim
aynı şekilde 10klık icram var bilerek açmıyorum af çıkar kendi kendine öder zaten ev araba alcak potansiyel de yok ahaha