Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Ödendikten Sonra Kredi Kartı Hk.

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,489
1,798
113
10 kadar dosya kapattım hepsini mi kapatmam lazım para ödemem gerekiyor mu ayrıca galiba findex notum düşük
Dosya kapak bedeli derler. İcra bitse bile o 10 yıl kalıyor kaparmazsan. Devlete de kapatma için ücret ödeyeceksin. Dosya masrafi vs vs. Benim de 3 tane vardı. Borçları ödedim onları kapatmadim

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Ben universitede 500 tl odemeyip kara listeye girdim butun çevrem 200 300 bin kartlara batik benim borcum yok bazen daha iyi olmuş dicen hala derim o gün iyi ki 500 odememisim
Aynı durumu şuan bende yaşıyorum galiba hiç bir yer kart vermiyor

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,597
727
113
İstersen ödeme. Devlet onu bir şekilde alır. Erkenden öde gitsin. Vergi dairesine git net bilgi al.
Vergi dairesi değil icra müdürlüğüne gitmem gerekmiyor mu? Benim vergi borcum yok icra borçlarım vardı 10 dosya hepsini ödedim sadece harç masraflarıni ödemedim

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,489
1,798
113
Vergi dairesi değil icra müdürlüğüne gitmem gerekmiyor mu? Benim vergi borcum yok icra borçlarım vardı 10 dosya hepsini ödedim sadece harç masraflarıni ödemedim
Yanlış yazmışım dost. Evet dosyanın açık oldugu icra dairesine gitmen lazım.