- 1,215
- 499
- 83
Devlet vermez onun dediğini özel bankalar verirYapı Kredi, garanti, vakıf bunlarda var diye biliyorum
Devlet vermez onun dediğini özel bankalar verirYapı Kredi, garanti, vakıf bunlarda var diye biliyorum
Geçmiş olsun. Öncellikle artık eskisi gibi evlere gelip icra hikayeleri yok avukata tel de ben yatırıcam bunu demediysen hapis cezası da doğmaz... ne olur şu olur senin borcunu varlık yönetimi şirketleri satın alır sende onlardan çok daha ucuza kapatırsın soruna gelecek olursak 5 sene de mali sicil silinir ama bu demek değildir ki 5 sene sonra kart verecekler yada kredi geçmiş olsun kırmızı kartSelamlar dostlar yakın zamanda icramı ödedim. Araştırdığımda "5 yıl sonra kara listeden çıkarsınız, o sürede ne kredi ne de kredi kartı alabilirsiniz." diyorlar. Bu doğru mu?
Yaşım daha 21. 2 seneye Üniversiteden mezun olacağım. Kredi puanım yerlerde bunu bir şekilde arttırmam lazım onu da düzenli kredi kartı kullanıp, zamanında ödeyerek arrtırabiliyoruz diye biliyorum. 5 sene beklersem 30 yaşına kadar anca kredi puanım yükselir 😅
(Kredi borcu falan değil bu arada Türkcellden telefon almıştım ödeyememiştim.)
5 yıl sistemi kalktı dilekçe de yazabilirsin sicil affı için ayrıyeten teminatlı kredi kartı al kullan.... bir daha da kredi çekme üniversiteden mezun olunca sana lazım olabilirSon borç sistemden yeni düştü. Güncel kredi notum bu şekilde. 2-3 ayda bir güncelleme paylaşmaya devam edeceğim.
Yalan 5 yıl Max 6 ay . 1 adet ek hesap aç para blokeli 2 adet kredi kartı al para blokeli limit hiç önemli değil 2000 TL limitli olması bile yeterli yarı yarıya kullan tam zamanında 5 ay öde asla başvuru yapma limit yükseltme yapma 6 ile 8 ay içinde 500 binin üstünde tek kalemde kredi alırsın. NOT: uygulamadan maaş bilgini an olarak 170 bin TL yaz ek gelir olarak miktarı da 60 bin felan yaz 🧐Selamlar dostlar yakın zamanda icramı ödedim. Araştırdığımda "5 yıl sonra kara listeden çıkarsınız, o sürede ne kredi ne de kredi kartı alabilirsiniz." diyorlar. Bu doğru mu?
Yaşım daha 21. 2 seneye Üniversiteden mezun olacağım. Kredi puanım yerlerde bunu bir şekilde arttırmam lazım onu da düzenli kredi kartı kullanıp, zamanında ödeyerek arrtırabiliyoruz diye biliyorum. 5 sene beklersem 30 yaşına kadar anca kredi puanım yükselir 😅
Bu dediğinin imkanı ve olanağı yokYalan 5 yıl Max 6 ay . 1 adet ek hesap aç para blokeli 2 adet kredi kartı al para blokeli limit hiç önemli değil 2000 TL limitli olması bile yeterli yarı yarıya kullan tam zamanında 5 ay öde asla başvuru yapma limit yükseltme yapma 6 ile 8 ay içinde 500 binin üstünde tek kalemde kredi alırsın. NOT: uygulamadan maaş bilgini an olarak 170 bin TL yaz ek gelir olarak miktarı da 60 bin felan yaz 🧐
Çok ZorSelamlar dostlar yakın zamanda icramı ödedim. Araştırdığımda "5 yıl sonra kara listeden çıkarsınız, o sürede ne kredi ne de kredi kartı alabilirsiniz." diyorlar. Bu doğru mu?
icramı ödedim tekrar kredi kartı aldımSelamlar dostlar yakın zamanda icramı ödedim. Araştırdığımda "5 yıl sonra kara listeden çıkarsınız, o sürede ne kredi ne de kredi kartı alabilirsiniz." diyorlar. Bu doğru mu?
İcra dairesine git icra kağıdı fek olmamıştırİcra borçlarını ödedim harç masrafını hiç ystirmadim bu yüzden mi kredi çıkmıyor 5 sene olmuştur odeyeli
Fek olmamak ne demek gardaş o yüzden mi çıkmıyor krediİcra dairesine git icra kağıdı fek olmamıştır
aynı şekilde 10klık icram var bilerek açmıyorum af çıkar kendi kendine öder zaten ev araba alcak potansiyel de yok ahahaBen universitede 500 tl odemeyip kara listeye girdim butun çevrem 200 300 bin kartlara batik benim borcum yok bazen daha iyi olmuş dicen hala derim o gün iyi ki 500 odememisim
Evet icra dairesine gidip kaldırtman lazım ayrıca findeks notu kaç seninFek olmamak ne demek gardaş o yüzden mi çıkmıyor kredi
10 kadar dosya kapattım hepsini mi kapatmam lazım para ödemem gerekiyor mu ayrıca galiba findex notum düşükEvet icra dairesine gidip kaldırtman lazım ayrıca findeks notu kaç senin
Şuan zaten kredi çıkmaz dostum icra dosyalarının kapanması lazım10 kadar dosya kapattım hepsini mi kapatmam lazım para ödemem gerekiyor mu ayrıca galiba findex notum düşük