Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hk.

pusat63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,171
510
113
aynen hiçbirşey olmuyor haklısın , taahhütü 1gün geçir bakalım ne oluyor
Kardeş benm 5 yıl önce 150 k borcum var çekip patlattm bankayı vermiyorum kaç defada ödeyecem diyip odemedm.bi bokta olmadı olmazda millet burda trilyon alıp ödemiyor sen neyin kafasindasn acaba sırf bankayi patlatmak için adamlar var bilip bilmeden ne konuşuyon

fb2929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
489
151
43
Kardeş benm 5 yıl önce 150 k borcum var çekip patlattm bankayı vermiyorum kaç defada ödeyecem diyip odemedm.bi bokta olmadı olmazda millet burda trilyon alıp ödemiyor sen neyin kafasindasn acaba sırf bankayi patlatmak için adamlar var bilip bilmeden ne konuşuyon
Taahhüt altına aldysan ve ödeme yapmaz isen mahkeme kararı ile ceza evini boylarsin

Error68

Suskunlugumuz adamlıgımızdandır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,919
425
83
Hapis işi yok kral sana gelen veya avukatın getirdiği hiç bi kagıdı imzalama taksit ayagına sana bi kagıt gönderip kagıdı imzala dıyecek imzalarsan eğer kagıdı 1 taksidini ödemez isen içerdesin imza atmaz isen değil seni hapise hiç biyere şikayette edemez bi şeyde yapamaz benimde vardı 4-5 tane haciz arayan avukata alabiliyorsan al attırabilirsen attır hapise dedim dahada bidaha bi şey olmadı çok peşimde koştular resti çektim kapattım kral yani anlayacagın o sözleşmeyi imzalama eğer ödeyemiceksen

Dani02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
181
457
63
Beyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
Benim 700 k borç var 3 sendir ne maaş haczi ne hapis ne icra korkutuyorlar birşey olmaz korkma

Emreee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
383
83
olum neyin kafasını yaşıyosun ? git bak yasaya kurallara.
eğer telefonda veya yazılı olarak (sözlü , yazılı )tahahüt verip ödemezsen alırlar kucağa.
bilgin yok fikrin çok yok 150patlatmış yok öyle yapmış
bravo amk dolandırıcısı seni bide marifetmiş gibi anlatıyor

cripstoneee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
181
78
28
Bende geçen sene ödicem dedim plan çıkardılar ödemedim halendaha dışardayım sigorta girişim olduğu anda icra gönderiyorlar iş verene 3/1 bize diye günlük işlerle takılıyorum hayatımı ziktim Allah belamı verdi bugün aradım ödemek istiyorum dedim 164k lık borca 340k diyor 100k peşinat verirsen 250yi 12 taksite böleriz dediler ödemek istesende zorluk çıkarıyorlar yani aklınız varsa ailenize akrabalarınıza söyleyin borç harç alın kapatın ne yapıcam bilmiyorum Nisan 30 a kadar arayın 100k bulursanız dedi bulamam arıcam dicem bulamadım sokaklarda yaşamaya devam edicem yaz sonunda 250k olarak tekte kapatalım derseniz ödicem yoksa sigortalı işe girdiğimde 3/1 olarak 5 yılda alırsanız dicem tavsiyeniz varsa alırım bu arada 340k olarak ödemek istemiyorum yaz sonuna kadar 400 ü görür zaten köpek gibi faiz biniyor bir çok insan var böyle miktarları konuşarak yarısını belki daha azını ödeyen 2.5yıl oldu tavsiyelerinizi bekliyorum

pusat63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,171
510
113
eğer telefonda veya yazılı olarak (sözlü , yazılı )tahahüt verip ödemezsen alırlar kucağa.
Düzgün konuş la burası senin babanın çiftliği mi sen kimsin küfür ediyon hesabina gelmiyorsa cevap verme bı bk bildgnz yok konusuyorsnz . Ayrıca oderm ödemem sanane la babanın bankası mi senin niye zoruna gidiyor ?

cripstoneee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
181
78
28
Dostum benim sözde versen imzada atsan hapis kararın çıkmadan önce duruşmaya çıkıyorsun hakime anlatırsın derdini ödicem dedim işten çıkarıldım çıktım artık neyse hakim sana bi vakit verir o vakte kadar öde der ödeyemezsen bir daha çıkarsın böyle böyle uzarda gider

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,569
7,282
113
Yine efsane bir paylaşım

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
Beyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
aga hapis vb yok çalışıyorsan maaşa haciz çalışmıyorsan tebligat geldikten 7 gün içinde git itiraz et mevzu uzasın çalışınca ödersin

Emreee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
383
83
Dostum benim sözde versen imzada atsan hapis kararın çıkmadan önce duruşmaya çıkıyorsun hakime anlatırsın derdini ödicem dedim işten çıkarıldım çıktım artık neyse hakim sana bi vakit verir o vakte kadar öde der ödeyemezsen bir daha çıkarsın böyle böyle uzarda gider
tamamda bu hakimin insiyatifine baglı bişey tahahüte uymazsa karşılacağı şeyi yazdım kral Allah o duruma düşürmesin umarım sorununu halleder arkadaş