- 15,162
- 13,021
- 113
başka bir akraban sıkıntıda olsa sen veriyor musun vermiyorsun o zaman geç bu lafları akraba diye kimse senin kumar borcunu ödemek zorunda değil10 akraba emekli promosyon verse 20 bin den 200 bin yapar ama kimse vermiyor
başka bir akraban sıkıntıda olsa sen veriyor musun vermiyorsun o zaman geç bu lafları akraba diye kimse senin kumar borcunu ödemek zorunda değil10 akraba emekli promosyon verse 20 bin den 200 bin yapar ama kimse vermiyor
Adın çıkmamışsa benim gibi borcu çok rahat alır haaa ödemezse onunda adı çıkarbaşka bir akraban sıkıntıda olsa sen veriyor musun vermiyorsun o zaman geç bu lafları akraba diye kimse senin kumar borcunu ödemek zorunda değil![]()
Kardeş benm 5 yıl önce 150 k borcum var çekip patlattm bankayı vermiyorum kaç defada ödeyecem diyip odemedm.bi bokta olmadı olmazda millet burda trilyon alıp ödemiyor sen neyin kafasindasn acaba sırf bankayi patlatmak için adamlar var bilip bilmeden ne konuşuyonaynen hiçbirşey olmuyor haklısın , taahhütü 1gün geçir bakalım ne oluyor
istiyosan gel sanada cikartaym trilyon bilip bilmeden konuşuyorsunz deli oluyorumaynen hiçbirşey olmuyor haklısın , taahhütü 1gün geçir bakalım ne oluyor
Konuşmak için konusuyor millet agaistiyosan gel sanada cikartaym trilyon bilip bilmeden konuşuyorsunz deli oluyorum
Mahkeme kararı vardır uyaptan bak bakalım ilk çevirmede içeri girersin haberin olsunBen geçirdim taahhütü 3 senedir de kimse hapse falan atmadı öyle duruyor
Taahhüt altına aldysan ve ödeme yapmaz isen mahkeme kararı ile ceza evini boylarsinKardeş benm 5 yıl önce 150 k borcum var çekip patlattm bankayı vermiyorum kaç defada ödeyecem diyip odemedm.bi bokta olmadı olmazda millet burda trilyon alıp ödemiyor sen neyin kafasindasn acaba sırf bankayi patlatmak için adamlar var bilip bilmeden ne konuşuyon
Siz nasıl biliyorsanz öyle hareket edin hangi birinize laf anlatcam 😂Taahhüt altına aldysan ve ödeme yapmaz isen mahkeme kararı ile ceza evini boylarsin
Benim 700 k borç var 3 sendir ne maaş haczi ne hapis ne icra korkutuyorlar birşey olmaz korkmaBeyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
Birebir yaşadığım bişey başa gelince anlarsınSiz nasıl biliyorsanz öyle hareket edin hangi birinize laf anlatcam 😂
olum neyin kafasını yaşıyosun ? git bak yasaya kurallara.Kardeş benm 5 yıl önce 150 k borcum var çekip patlattm bankayı vermiyorum kaç defada ödeyecem diyip odemedm.bi bokta olmadı olmazda millet burda trilyon alıp ödemiyor sen neyin kafasindasn acaba sırf bankayi patlatmak için adamlar var bilip bilmeden ne konuşuyon
Düzgün konuş la burası senin babanın çiftliği mi sen kimsin küfür ediyon hesabina gelmiyorsa cevap verme bı bk bildgnz yok konusuyorsnz . Ayrıca oderm ödemem sanane la babanın bankası mi senin niye zoruna gidiyor ?olum neyin kafasını yaşıyosun ? git bak yasaya kurallara.
eğer telefonda veya yazılı olarak (sözlü , yazılı )tahahüt verip ödemezsen alırlar kucağa.
bilgin yok fikrin çok yok 150patlatmış yok öyle yapmış
bravo amk dolandırıcısı seni bide marifetmiş gibi anlatıyor
Dostum benim sözde versen imzada atsan hapis kararın çıkmadan önce duruşmaya çıkıyorsun hakime anlatırsın derdini ödicem dedim işten çıkarıldım çıktım artık neyse hakim sana bi vakit verir o vakte kadar öde der ödeyemezsen bir daha çıkarsın böyle böyle uzarda giderolum neyin kafasını yaşıyosun ? git bak yasaya kurallara.
eğer telefonda veya yazılı olarak (sözlü , yazılı )tahahüt verip ödemezsen alırlar kucağa.
bilgin yok fikrin çok yok 150patlatmış yok öyle yapmış
bravo amk dolandırıcısı seni bide marifetmiş gibi anlatıyor
aga hapis vb yok çalışıyorsan maaşa haciz çalışmıyorsan tebligat geldikten 7 gün içinde git itiraz et mevzu uzasın çalışınca ödersinBeyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
Tahut verırsen evetBeyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
tamamda bu hakimin insiyatifine baglı bişey tahahüte uymazsa karşılacağı şeyi yazdım kral Allah o duruma düşürmesin umarım sorununu halleder arkadaşDostum benim sözde versen imzada atsan hapis kararın çıkmadan önce duruşmaya çıkıyorsun hakime anlatırsın derdini ödicem dedim işten çıkarıldım çıktım artık neyse hakim sana bi vakit verir o vakte kadar öde der ödeyemezsen bir daha çıkarsın böyle böyle uzarda gider