Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hk.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Yapılandırmaya gidip ödemezsen hapis cezası vardı onu kaldırdılar yakın zamanda, sisteme bak adamın borcu var diye hapse atılabiliyor sanki oradan borç ödeyecek

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
311
63
Hapis yok vs yorumlar yapılmış..Sen ödeme sözü verip faaliyete geçirme bak kendini T tipi kapalı da bulur, ranzada yok yerde yatarsın 😀

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Beyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
Ne hapisi hocam istersen hiç ödeme en son varlık yonetimmsirketine devir olur oda anlaşmaya bağlı düşük rakam sunar

HAYALET07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,180
302
83
Kredi kartı borcu yüzünden evimi alirlarmi beyler ziraat bankasina 300 bin var 7 ay dir odemedim

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Kredi kartı borcu yüzünden evimi alirlarmi beyler ziraat bankasina 300 bin var 7 ay dir odemedim
Hocam ev kredisi olsa amenna ama kredi kartı borcu için kalkıp senin evini alamazlar mallarına ipotek koydurup satmana engel olur icra açar ama evine el koyamaz

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,823
842
113
Herkez cok dürüst on numara kimlen konusursan konus herkez evliya amq bi yavşak benmişim gibi 😂😂😂

fb2929

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
492
151
43
olum neyin kafasını yaşıyosun ? git bak yasaya kurallara.
eğer telefonda veya yazılı olarak (sözlü , yazılı )tahahüt verip ödemezsen alırlar kucağa.
bilgin yok fikrin çok yok 150patlatmış yok öyle yapmış
bravo amk dolandırıcısı seni bide marifetmiş gibi anlatıyor
Anlatamıyoruz bunlara bı de dalga geçiyorlar