- 2,345
- 1,201
- 113
taksit seceğeni her icra dosyasında sunulmaz ii değerlendirBeyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
taksit seceğeni her icra dosyasında sunulmaz ii değerlendirBeyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
Ne hapisi hocam istersen hiç ödeme en son varlık yonetimmsirketine devir olur oda anlaşmaya bağlı düşük rakam sunarBeyler 34 k ödemedim 90 gün geçdi hukuk bürosu son diyor 10 bin ödeyin kalan taksit yapalım yarına kadar 10 bin ödersem kalan taksitlerde 1 tanesi ödemedim hapse atarlarmı
Hocam ev kredisi olsa amenna ama kredi kartı borcu için kalkıp senin evini alamazlar mallarına ipotek koydurup satmana engel olur icra açar ama evine el koyamazKredi kartı borcu yüzünden evimi alirlarmi beyler ziraat bankasina 300 bin var 7 ay dir odemedim
Anlatamıyoruz bunlara bı de dalga geçiyorlarolum neyin kafasını yaşıyosun ? git bak yasaya kurallara.
eğer telefonda veya yazılı olarak (sözlü , yazılı )tahahüt verip ödemezsen alırlar kucağa.
bilgin yok fikrin çok yok 150patlatmış yok öyle yapmış
bravo amk dolandırıcısı seni bide marifetmiş gibi anlatıyor