http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Gelmiş

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,607
37,759
113
Benım borcu peder öğrenirse biterim tamamen şu tebligat kağıdı mıdır ne yaraksa o gelmeden ödemem lazım
Benim o dönem 6-7 kredi vardı sanırım kapıdan topluyordum eve korka korka geliyordum. Lan bi insan evine niye korkarak gelsin aw. tabi ben işteyken gelenlerde olmuş bizimkiler almış önüme bi serdiler bi akşam sik gibi kalmıştım

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,706
85,443
113
Abin yeni mi kapadı sanki bahsetmiştin öyle bişeyden
Daha bastayiz kanka bı tane kapadı daha borç var bende kumar hesaplarini kapadım ama oyle konu acmam arkadaşlar hakkınızı helal edin foruma daha girmem diye arada girer bakarız dost ölene kadar burdayiz bı 50 havadan gelir paramızı kıvırıp koyarız arka cebimize ek gelir olarak düşün dost

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,653
51,936
113
Benim o dönem 6-7 kredi vardı sanırım kapıdan topluyordum eve korka korka geliyordum. Lan bi insan evine niye korkarak gelsin aw. tabi ben işteyken gelenlerde olmuş bizimkiler almış önüme bi serdiler bi akşam sik gibi kalmıştım
Her ailenin yapısı farklı dost neler dediler sana bilemem ama Bizimkiler öyle değil peder ilk önce beni siker o eve bidaha almaz borcu falan da ödemez bidaha da yüzeme bakmaz bide evlenicem ben siksen düğün yapmaz

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,706
85,443
113
Suraya bak hepimizi maymun etmişler yazık günah herkes ya icralık ya da eşiğinde hala teşekkürler çekimim 5 dk da geldi diyoz peh aw gece yarısı bazen bakiyom o yayın yapanlara 1500 2bin kişi millet kumar oynuto onu izliyo herkes oynuyo kumar ama bizim y kuşağı kolay para bağımlısı aw çok pis tufaya getirdiler bizim nesli

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,607
37,759
113
Daha bastayiz kanka bı tane kapadı daha borç var bende kumar hesaplarini kapadım ama oyle konu acmam arkadaşlar hakkınızı helal edin foruma daha girmem diye arada girer bakarız dost ölene kadar burdayiz bı 50 havadan gelir paramızı kıvırıp koyarız arka cebimize ek gelir olarak düşün dost
Geri ödeyecek misin ? Ben anneme 107bin ödedim :( hiç girmesek şu işlere zamanında deli param olurdu. Bazen bakıyorum aynı dönem aynı sıraları paylaştığım insanlara hepsinin arabası çoluğu çocuğu var bizde bi sik yok 32 olcaz şu saatten sonrada olmaz zaten
50 lira güzel para dost cepte beş kuruş yokken bizde yeri geldi 20-30 lira için buralarda sabahladık buraların kıymetini biliriz

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,706
85,443
113
Geri ödeyecek misin ? Ben anneme 107bin ödedim :( hiç girmesek şu işlere zamanında deli param olurdu. Bazen bakıyorum aynı dönem aynı sıraları paylaştığım insanlara hepsinin arabası çoluğu çocuğu var bizde bi sik yok 32 olcaz şu saatten sonrada olmaz zaten
50 lira güzel para dost cepte beş kuruş yokken bizde yeri geldi 20-30 lira için buralarda sabahladık buraların kıymetini biliriz
Öyle tam anlamıyla bir çok şeyi çaldı bizden geri almaz abim şimdi alcam derde öderken almaz yapacak bir şey yok mecbur yasicaz bı şekilde

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,607
37,759
113
Her ailenin yapısı farklı dost neler dediler sana bilemem ama Bizimkiler öyle değil peder ilk önce beni siker o eve bidaha almaz borcu falan da ödemez bidaha da yüzeme bakmaz bide evlenicem ben siksen düğün yapmaz
Ben bunu ikinci kez yaşadım dost üçüncüyüde yaşayacaktım şansımız 1-2 ay önce yaver gitti güzel paralar çektik kurtulduk üçüncüyü yaşasam benide sikerlerdi büyük ihtimal. Bizim pederin bunlardan haberi hiç olmadı dost ona söylemediler sağolsunlar

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,888
2,396
113
100k borç var bankaya ne icra ne bişi bankalar hesabımıza kapamadi beni seviler demekki acaba zaman aşımı yada sicul affı olurmu 🤣🤣