http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Gelmiş

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,593
37,738
113
Ben bir tane ödedim öyle bir şey olmadı sistemde borç 12 bindi aradım indirim yaptılar 30dk sonra aradı banka üstünde kontrol ettim 8.800 e düştü dijital de de onu ödedim edevletten baktım 5 gün sonra icra dosyası kapandı
İy kg mi buldun dost nasıl kapattın

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,235
50,328
113
13 gün önce gelmiş baktim sabah hemen iletişime geçicem
Kesin demeyeykm ama %80 avukata düşmüştür o dost neden takip etmiyorsun borcunu yoktan yere avukatlık ücreti isteyecekler. Çok kötü ya valla hiç sevmiyorum şu işleri en kötü 600 her şekilde o dosyaya gider. Tavsiye vermeyi sevmem ama sana tek tavsiyem avukatla iyimser konuş durumunun kötü olduğunu indirim istediğini vs söyle

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,527
6,231
113
Ben bir tane ödedim öyle bir şey olmadı sistemde borç 12 bindi aradım indirim yaptılar 30dk sonra aradı banka üstünde kontrol ettim 8.800 e düştü dijital de de onu ödedim edevletten baktım 5 gün sonra icra dosyası kapandı
senin ki çok eski borçtur öyleyse sorun olmuyor her türlü indirim yapıyorlar ben avukata düşer düşmez ödedim aldılar kucağa 11 binden 9700e düştüler

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,653
51,936
113
Bu icra mevzuları ne zaman gelir beyler kaç ay ödemeyince geliyo

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,235
50,328
113
Şu icra işlerinden nefret ediyorum ya nefret ne zorluklar yaşadım 2 kez vsrya Allah kimsenin başına vermesin

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,653
51,936
113
2 ay ödenmemiş kredilerimiz mevcut biri enpara biri yapıkredi ne kadar süremiz var aydınlatın dostunuzu

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,235
50,328
113
Bu icra mevzuları ne zaman gelir beyler kaç ay ödemeyince geliyo
Ben şöyle biliyorum 59 gün ödenmezse aylık borç banka arar der böyle böyle 90 gün sonunda tebligatname gelir ondan sonra 1 hafta süren başlar 1 hafta daha ödemezsen avukata düşer avukatın dediği zamana kadar da ödemezsen ilama düşer ilamdsn sonra karar aleyhine alınırsa, avukata vekalet + icra borcunu bankaya yatirman gerekir yatırmazsan faize biner faize bindiktsn biraz zaman sonra haciz gelir 18 den büyüksen evde senin üzerine mal varsa alınır yoksa ikamet ettiğiniz evden alınır. Bilgim bu

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,235
50,328
113
2 ay ödenmemiş kredilerimiz mevcut biri enpara biri yapıkredi ne kadar süremiz var aydınlatın dostunuzu
3 ayı geçmesin kral sıkıntı olur uğraşırsın boş yere 2 dosyaya en az 800+800 vekalet ücreti alırlar acımıyor koparabildiklerini koparmak istiyorlar