- 47,653
- 51,936
- 113
Kafayı yemek üzereyim dost yok bi çıkış yolumu 7/24 kumar pesindeyiz sıkıntıdan patlıcamdost aksatma o işi çözmeye bak harbiden kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar 3 ay oldumu direk veriyorlar avukata
Kafayı yemek üzereyim dost yok bi çıkış yolumu 7/24 kumar pesindeyiz sıkıntıdan patlıcamdost aksatma o işi çözmeye bak harbiden kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar 3 ay oldumu direk veriyorlar avukata
Analarına sov kapat o zaman aramiyolarBanka şimdiden aramaya basladı ama öde öde öde diye
Soluksuz okudum dost Herkes bi kere kucağa alıp bırakmışBen şöyle biliyorum 59 gün ödenmezse aylık borç banka arar der böyle böyle 90 gün sonunda tebligatname gelir ondan sonra 1 hafta süren başlar 1 hafta daha ödemezsen avukata düşer avukatın dediği zamana kadar da ödemezsen ilama düşer ilamdsn sonra karar aleyhine alınırsa, avukata vekalet + icra borcunu bankaya yatirman gerekir yatırmazsan faize biner faize bindiktsn biraz zaman sonra haciz gelir 18 den büyüksen evde senin üzerine mal varsa alınır yoksa ikamet ettiğiniz evden alınır. Bilgim bu
Neyse ki 18 den küçüğüz ve ikamet ettiğimiz bi ev yokBen şöyle biliyorum 59 gün ödenmezse aylık borç banka arar der böyle böyle 90 gün sonunda tebligatname gelir ondan sonra 1 hafta süren başlar 1 hafta daha ödemezsen avukata düşer avukatın dediği zamana kadar da ödemezsen ilama düşer ilamdsn sonra karar aleyhine alınırsa, avukata vekalet + icra borcunu bankaya yatirman gerekir yatırmazsan faize biner faize bindiktsn biraz zaman sonra haciz gelir 18 den büyüksen evde senin üzerine mal varsa alınır yoksa ikamet ettiğiniz evden alınır. Bilgim bu
benimde ailem destek oldu bütün borçlarımı temizlediler 50 55 bin civarı 1 ay oldu daha var yine 4 5k borç huylu huyundan vazgeçmiyor dost yarına 2bin ödeme var 1tl yok biz iflah olmayızKafayı yemek üzereyim dost yok bi çıkış yolumu 7/24 kumar pesindeyiz sıkıntıdan patlıcam
satılamaz koyarlarO değilde dayımın arabası benim üzerime borcu 5 6 ay ödemezsem arabaya çökerler mi
Kapat hesapları bak ben kapadım bana kesinlikle her yere para yatirtamassin o yüzden aktif oynadığım 3 4 yer var kapadım onları payfixi kapadım para olsa da oynamam kuduruyoz ama yapacak bir şey yokbenimde ailem destek oldu bütün borçlarımı temizlediler 50 55 bin civarı 1 ay oldu daha var yine 4 5k borç huylu huyundan vazgeçmiyor dost yarına 2bin ödeme var 1tl yok biz iflah olmayız
Benım borcu peder öğrenirse biterim tamamen şu tebligat kağıdı mıdır ne yaraksa o gelmeden ödemem lazımsatılamaz koyarlar
Ağır malız awbenimde ailem destek oldu bütün borçlarımı temizlediler 50 55 bin civarı 1 ay oldu daha var yine 4 5k borç huylu huyundan vazgeçmiyor dost yarına 2bin ödeme var 1tl yok biz iflah olmayız
bıraktın o zaman dost senKapat hesapları bak ben kapadım bana kesinlikle her yere para yatirtamassin o yüzden aktif oynadığım 3 4 yer var kapadım onları payfixi kapadım para olsa da oynamam kuduruyoz ama yapacak bir şey yok
malesef dostAğır malız aw
sonunu bile bile lades oluyoruz her seferinde
çok mu yüksek meblağBenım borcu peder öğrenirse biterim tamamen şu tebligat kağıdı mıdır ne yaraksa o gelmeden ödemem lazım
Abin yeni mi kapadı sanki bahsetmiştin öyle bişeydenKapat hesapları bak ben kapadım bana kesinlikle her yere para yatirtamassin o yüzden aktif oynadığım 3 4 yer var kapadım onları payfixi kapadım para olsa da oynamam kuduruyoz ama yapacak bir şey yok
60-70 arası, bişey net olarak bende bilmiyom 3 4 banka ayrı ayrı her ay siktiriyoz kendimiziçok mu yüksek meblağ
nasıl lan ödemen gereken geciken borç 60-70bin mi60-70 arası, bişey net olarak bende bilmiyom 3 4 banka ayrı ayrı her ay siktiriyoz kendimizi
Oynamak istiyom büyük boşluktayiz ama ugursuzum biliyorum benim kalibremde bı kumarbaz şimdiye 40 50k bı kez indirmesi lazımdı şanssızım ben zorlamanin anlamı yokbıraktın o zaman dost sen
Yok la ödemem gereken şuan 7 k para lazım gecikmede olannasıl lan ödemen gereken geciken borç 60-70bin mi
iş güç naptınOynamak istiyom büyük boşluktayiz ama ugursuzum biliyorum benim kalibremde bı kumarmaz şimdiye 40 50k bı kez indirmesi lazımdı şanssızım ben zorlamanin anlamı yok
Pen kentimi phildim phileli icraliqimŞu icra işlerinden nefret ediyorum ya nefret ne zorluklar yaşadım 2 kez vsrya Allah kimsenin başına vermesin