http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Gelmiş

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,607
37,760
113
Ben şöyle biliyorum 59 gün ödenmezse aylık borç banka arar der böyle böyle 90 gün sonunda tebligatname gelir ondan sonra 1 hafta süren başlar 1 hafta daha ödemezsen avukata düşer avukatın dediği zamana kadar da ödemezsen ilama düşer ilamdsn sonra karar aleyhine alınırsa, avukata vekalet + icra borcunu bankaya yatirman gerekir yatırmazsan faize biner faize bindiktsn biraz zaman sonra haciz gelir 18 den büyüksen evde senin üzerine mal varsa alınır yoksa ikamet ettiğiniz evden alınır. Bilgim bu
Soluksuz okudum dost Herkes bi kere kucağa alıp bırakmış

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,653
51,936
113
Ben şöyle biliyorum 59 gün ödenmezse aylık borç banka arar der böyle böyle 90 gün sonunda tebligatname gelir ondan sonra 1 hafta süren başlar 1 hafta daha ödemezsen avukata düşer avukatın dediği zamana kadar da ödemezsen ilama düşer ilamdsn sonra karar aleyhine alınırsa, avukata vekalet + icra borcunu bankaya yatirman gerekir yatırmazsan faize biner faize bindiktsn biraz zaman sonra haciz gelir 18 den büyüksen evde senin üzerine mal varsa alınır yoksa ikamet ettiğiniz evden alınır. Bilgim bu
Neyse ki 18 den küçüğüz ve ikamet ettiğimiz bi ev yok

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,527
6,231
113
Kafayı yemek üzereyim dost yok bi çıkış yolumu 7/24 kumar pesindeyiz sıkıntıdan patlıcam
benimde ailem destek oldu bütün borçlarımı temizlediler 50 55 bin civarı 1 ay oldu daha var yine 4 5k borç huylu huyundan vazgeçmiyor dost yarına 2bin ödeme var 1tl yok biz iflah olmayız

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,653
51,936
113
O değilde dayımın arabası benim üzerime borcu 5 6 ay ödemezsem arabaya çökerler mi

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,708
85,445
113
benimde ailem destek oldu bütün borçlarımı temizlediler 50 55 bin civarı 1 ay oldu daha var yine 4 5k borç huylu huyundan vazgeçmiyor dost yarına 2bin ödeme var 1tl yok biz iflah olmayız
Kapat hesapları bak ben kapadım bana kesinlikle her yere para yatirtamassin o yüzden aktif oynadığım 3 4 yer var kapadım onları payfixi kapadım para olsa da oynamam kuduruyoz ama yapacak bir şey yok

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,607
37,760
113
Kapat hesapları bak ben kapadım bana kesinlikle her yere para yatirtamassin o yüzden aktif oynadığım 3 4 yer var kapadım onları payfixi kapadım para olsa da oynamam kuduruyoz ama yapacak bir şey yok
Abin yeni mi kapadı sanki bahsetmiştin öyle bişeyden