http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Gelmiş

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,894
8,622
113
İhtiyaç kredisi çekmiştim 3 bin tl ödemedim icralık olmuşum şimdi fark ettim ziraat hesabım eksi 3 bin tl gözüküyordu
Bende hemen 3 bin tl yatırdım otomatik tahsil edilince icra kapanıyor mu

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,894
8,622
113
Bilgisi olanlar yazabilir mi

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,734
85,458
113
Evet kapanır dosyaya bakan hukuk bürosunu bul edevletten ara şöyle odedim diye duruma göre extra küçük bı masraf çıkabilir genelde çıkmaz

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,239
50,329
113
Kral bende olmuştum kağıt gelmişti uyarı geldikten 1 hafta içinde ödemezsen dosya devlet avukatına düşüyor birde boş yere ona avukatlık vekalet ücreti veriyorsun falan . Yanlış bilgilendirmeyeyim ama bana ziraat icramı kapamak için gerekli dosyalarla birlikte vakıflar bankasına gidip evrak imzalaman gerek demişlerdi ve öyle de yapmıştım seninki nasıl olur pek bilemem geçmiş olsun

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,527
6,231
113
borç avukata gidip dosya açıldıysa borcun 3se en az 5-6 ödersin geçen hafta 5500tl tlik borcu 8700tl ye kapattım sırf dosya açıldı diye o işi aksatma bankayı ara zaten dosya avukata gittiyse biz bilgi veremiyoruz diyorlar hukuk bürosunun numarasını veriyorlar

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,894
8,622
113
Valla hesap eksi 3 bin gözüküyordu para attim şuan + 3 bin henüz tahsil edilmemiş

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,894
8,622
113
borç avukata gidip dosya açıldıysa borcun 3se en az 5-6 ödersin geçen hafta 5500tl tlik borcu 8700tl ye kapattım sırf dosya açıldı diye o işi aksatma bankayı ara zaten dosya avukata gittiyse biz bilgi veremiyoruz diyorlar hukuk bürosunun numarasını veriyorlar

Ekli dosyalar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,734
85,458
113
Berkay zaten iş icraya geldiyse banka üzerinde gözüken borcu hukuk bürosu duzenliyo orda ne yazıyorsa odur orda 5 hukuk bürosunu arayınca 7 8 olmaz

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,527
6,231
113
doğru ben ödedim o ücreti 2 ayrı dosya vardı bende denizbankta biri kredi kartı biri kurtaran hesap ikisi içinde ayrı dosya açmışlar

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,527
6,231
113
Berkay zaten iş icraya geldiyse banka üzerinde gözüken borcu hukuk bürosu duzenliyo orda ne yazıyorsa odur orda 5 hukuk bürosunu arayınca 7 8 olmaz
oluyor dost adamlar dosya masrafı ve vekalet ücreti alıyor eğer dosya açılmışsa ve ücretler o kadar düşük değil o ücretlerin haricinde sana icra dairesinin ibanını veriyorlar açıklamaya dosya no yazıp 300-400 de öyle yatırıyon

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,239
50,329
113
Bak kral icralar benim bildiğim 2 ye ayrılıyor ilamli ve ilamsız diye ilamlilar mahkeme kararı alınmışsa eğer bayagidir ödenmiyorsa ve avukata düştüyse çok rahat 3 yerine 5 civarı ödersin ama eğer ilamsızsa 700-800 e yirtarsin 1 hafta süresi olur genelde kağıtta yazan odur ama avukat eğer biraz şey değilse anladın işte insiyatif gösteriyorsa esneklik olabilir banka icraya verdiyse iş artık büroya bakar büroyla irtibata geçmelisin. Kesin bilgi vermiyorum ben bildiğimi söylüyorum bunun da notunu düşeyim de

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,734
85,458
113
oluyor dost adamlar dosya masrafı ve vekalet ücreti alıyor eğer dosya açılmışsa ve ücretler o kadar düşük değil o ücretlerin haricinde sana icra dairesinin ibanını veriyorlar açıklamaya dosya no yazıp 300-400 de öyle yatırıyon
Ben bir tane ödedim öyle bir şey olmadı sistemde borç 12 bindi aradım indirim yaptılar 30dk sonra aradı banka üstünde kontrol ettim 8.800 e düştü dijital de de onu ödedim edevletten baktım 5 gün sonra icra dosyası kapandı

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,239
50,329
113
Aynen öyle daha geçen gün 500 TL attım 7 ay önceki İcram için ve vekalet ücretine Eylülden sonra zam geldi daha da masraflı artık ve dosya kapama.masrafi bilmem ne vergisi derken sokup sokusturuyorlar