- 1,110
- 261
- 83
İddaa yi kople birakmak lazım yoksa iflah olmayizSlotu bırak borclarını ode
İddaa yi kople birakmak lazım yoksa iflah olmayizSlotu bırak borclarını ode
Banada gelecek yakındaYakında bana da gelecek 😑
Sigortalı işte çalısmıyomusunbende de var 25 dosya keyfi ödemiyorum
Bende icralık oldun geçen ay şimdi maaşımdan kesinti yapıyorlar
[/QUOTE4/1 inimi kesiyorlar maaşın
yok kendi iş yerim var biladerin adına herşeySigortalı işte çalısmıyomusun
Anladımyok kendi iş yerim var biladerin adına herşey
Benimde icram varda sen hangi bankayı kullanıyorsun dostum bankana bloke geldimiBenim 12 tane var icram
Eyvallah kral iyiyiz çok şükür sağlığına duaciyizEyvallah kardeşim hamdolsun diyelim . Sen nasılsın iyisin inşallah
Nasıl veriliyor dostum e devletten vergi borçu var benimEdevletten sadece vergi borcu olanlar verebiliyor banka icrası için yok
Aramada yaz cikiyorNasıl veriliyor dostum e devletten vergi borçu var benim
Tamam dostumAramada yaz cikiyor
Hiç bişe olmuyor no problemBeyler dava acıldı şimdi be yapmam lazım adliyemi gitmem lazım
İcra benim işim sor arkadaşım cevaplayayımBeyler dava acıldı şimdi be yapmam lazım adliyemi gitmem lazım
Hocam benimde icram var fakat bankama bloke gelmedi hala heran gelebilir hangi bankayı kullanayım hocam hangi banka bloke koymaz kolay kolay icradanİcra benim işim sor arkadaşım cevaplayayım
Tüm bankalar aynıdır. Maaş bankadan bahsediyorsan kurtuluş yok. Nakdin varsa çek . Başka yolu yokHocam benimde icram var fakat bankama bloke gelmedi hala heran gelebilir hangi bankayı kullanayım hocam hangi banka bloke koymaz kolay kolay icradan
İcrada olanlarida ceazevine atarlarsa 2 milyon insan cezaevine girer hocam 😂Bu arada bilen bilmeyen konuşuyor insanlar yanlış bilgi sahibi olup huzursuz oluyor. Mal beyanı vermeme hapis cezası 2019 yılında kalktı. Hiç kimse borcundan dolayı hapis yatırılmıyor. Ama ödeyecem diye icra ya taattütü avukatlar korkutarak veya hileyle imza alarak ödenmezse 3 ay hapis yatırıyorlar. Yapılacak tek şey borcumu kabul ediyorum ama şu anda hiç bir şekilde ödeme gücüm yok olunca ödeyecem demek😉