Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası Hk.

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,072
1,738
113
bende de var 25 dosya keyfi ödemiyorum

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Maaşlı çalışan mısın SGK kaydı varsa maaşa direk yazı gönderir avukat. Önceden uzlaşmaya indirim yapmaya çalışıyordu ama maaş varsa direk oraya gönderiyor. Erken kapama yapabilecek durumda isen avukat ile indirim konuş dosya kapatırsan eğer icraya harç ödemesi yapıp dosyayı kapatirsin.

Selo3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
465
142
43
Bu arada bilen bilmeyen konuşuyor insanlar yanlış bilgi sahibi olup huzursuz oluyor. Mal beyanı vermeme hapis cezası 2019 yılında kalktı. Hiç kimse borcundan dolayı hapis yatırılmıyor. Ama ödeyecem diye icra ya taattütü avukatlar korkutarak veya hileyle imza alarak ödenmezse 3 ay hapis yatırıyorlar. Yapılacak tek şey borcumu kabul ediyorum ama şu anda hiç bir şekilde ödeme gücüm yok olunca ödeyecem demek😉

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,051
1,775
113
Bu arada bilen bilmeyen konuşuyor insanlar yanlış bilgi sahibi olup huzursuz oluyor. Mal beyanı vermeme hapis cezası 2019 yılında kalktı. Hiç kimse borcundan dolayı hapis yatırılmıyor. Ama ödeyecem diye icra ya taattütü avukatlar korkutarak veya hileyle imza alarak ödenmezse 3 ay hapis yatırıyorlar. Yapılacak tek şey borcumu kabul ediyorum ama şu anda hiç bir şekilde ödeme gücüm yok olunca ödeyecem demek😉
İcrada olanlarida ceazevine atarlarsa 2 milyon insan cezaevine girer hocam 😂