Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası Hk.

Selo3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
465
142
43
Birde şu var avukatlar yine korkutmak ve sizi komşularınızq rezil etmek için icra çalışanı ile birlikte kamyon çağırdık evdeki eşyaları taşıyacak yedi emine teslim etcez borç ödenince geri vercez derler

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,773
113
Birde şu var avukatlar yine korkutmak ve sizi komşularınızq rezil etmek için icra çalışanı ile birlikte kamyon çağırdık evdeki eşyaları taşıyacak yedi emine teslim etcez borç ödenince geri vercez derler
Ben aylar öncesinde numaramı degistirmistim hocam o yüzden kafam rahat 😂 arıyamiyolar eve gelirlersede gelsinler alıştım ben

Selo3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
465
142
43
Pek dinleyen yok herkes yattı galiba bununda cevabını yarın vereyim

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,209
716
113
10 adet banka kart ek hesap kredi den icralık oldum ödemedim. Zaman içinde bir çok dosya kapandı kredi dosyası bile kalıcı olarak kapatıldı. Şimdi 3 adet dosyam kaldı 😂 40 bin dolarlık borç şu anda toplam 1000 dolar 😁 faizi ile birlikte ( SSK yok miras yok üstüme tapu yok )
Bundan sonrada hiç bir şeyin olmayacak yani alismissin sıkıntı görmüyorsun bu arada hiç bir dosya borç bitmeden kapanmıyor yani uyapta edevlette kapalı görünmesi bir şey ifade etmiyor istedikleri zamanda güncel faiz borcula beraber aktif edebilirler tabi borcu ödeyerek kapattiysan ozaman sorun yok

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
293
63
Bundan sonrada hiç bir şeyin olmayacak yani alismissin sıkıntı görmüyorsun bu arada hiç bir dosya borç bitmeden kapanmıyor yani uyapta edevlette kapalı görünmesi bir şey ifade etmiyor istedikleri zamanda güncel faiz borcula beraber aktif edebilirler tabi borcu ödeyerek kapattiysan ozaman sorun yok
Banane 😂 Türkiye ile bağım bağlantım yok ki umrumda değil 😂 bu zamana kadar sömurduklerine saysinlar 😂

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,552
473
83
İcrada olanlarida ceazevine atarlarsa 2 milyon insan cezaevine girer hocam 😂
İcrdan yatan yok bilip bilmeden yazmışsın bal beyanı bulunmanın cezası 1 kere istinaden 3 ay kime sorarsan sor avukatlara danış git adliyeye sor yada goglu yaz öğren insanları yanlış yonlendirme

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,552
473
83
İcrada mal beyanında bulunmamanın doğrudan bir adi hapis cezası getirmediğini, ancak tazyik hapsi riski taşıdığını söyleyebiliriz. Tazyik hapsi, borçlunun mal beyanında bulunması için zorlamak için uygulanan, en fazla 3 ay süren bir yaptırımıdır. Borçlu, mal beyanında bulunduğu zaman bu yaptırımdan kurtulur.23 Nis 2025

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,552
473
83
Yani herşeyi yokuşa sürmek çok yanlış 10 dakkalik bir dilekceyle neden kendinizi riske atasiniz verin beyan kurtulun ceza var ve yururlukde bugün almazsın ama hiç unmadigin birgün basina gelir

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,773
113
Yani herşeyi yokuşa sürmek çok yanlış 10 dakkalik bir dilekceyle neden kendinizi riske atasiniz verin beyan kurtulun ceza var ve yururlukde bugün almazsın ama hiç unmadigin birgün basina gelir
Hocam benim 9 sene öncede icralarim vardı mal beyanında falan bulunmamistim yine bişey olmamıştı ondan sonra borçları kapatmıştım ozamanlar

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,552
473
83
Hocam benim 9 sene öncede icralarim vardı mal beyanında falan bulunmamistim yine bişey olmamıştı ondan sonra borçları kapatmıştım ozamanlar
Eskiden benim de vardı varlık fonuna geçince zamanla kapandı ama en son borcum yüzünden mal beyanı vermedim diye attılar içeri avukatım beyanı verdi çıktım Google gir yaz zaten maddeleri görürsün baskalarina gelmedi demek senin başına gelmiycehi anlamı taşımaz 10dakkalik islem

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,773
113
Zaten kalkmış hocam
Eskiden benim de vardı varlık fonuna geçince zamanla kapandı ama en son borcum yüzünden mal beyanı vermedim diye attılar içeri avukatım beyanı verdi çıktım Google gir yaz zaten maddeleri görürsün baskalarina gelmedi demek senin başına gelmiycehi anlamı taşımaz 10dakkalik islem
Zaten kalkmış hocam mal beyanı zorunluluğu baktım simdi

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,552
473
83
Avukat kalmadı diyor ben ceza alıyorum Google her yerde var diyor ama sen baktım kalmış diyorsun

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,552
473
83
Tekrar ediyorum 1 kereye mahsus 3 ay cezası var mal beyanı vermemenin

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,552
473
83
Daha yorum yapmiycam vermeyin sizbilirsiniz

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,048
1,773
113
Atarmisin nereye baktin
Bu madde ile borcunu ödeme taahhüdünde bulunduğu halde, makul bir neden olmaksızın ödeyemeyen vatandaşlara uygulanan “tazyik hapsi” cezası kaldırılarak borçlu vatandaşlarımızın daha fazla mağdur olmaması amaçlanmıştır.

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,552
473
83
Bu madde ile borcunu ödeme taahhüdünde bulunduğu halde, makul bir neden olmaksızın ödeyemeyen vatandaşlara uygulanan “tazyik hapsi” cezası kaldırılarak borçlu vatandaşlarımızın daha fazla mağdur olmaması amaçlanmıştır.
Bu değil dost