Doğruİcrada olanlarida ceazevine atarlarsa 2 milyon insan cezaevine girer hocam 😂
Doğruİcrada olanlarida ceazevine atarlarsa 2 milyon insan cezaevine girer hocam 😂
Ben aylar öncesinde numaramı degistirmistim hocam o yüzden kafam rahat 😂 arıyamiyolar eve gelirlersede gelsinler alıştım benBirde şu var avukatlar yine korkutmak ve sizi komşularınızq rezil etmek için icra çalışanı ile birlikte kamyon çağırdık evdeki eşyaları taşıyacak yedi emine teslim etcez borç ödenince geri vercez derler
Pek dinleyen yok herkes yattı galiba bununda cevabını yarın vereyimBirde şu var avukatlar yine korkutmak ve sizi komşularınızq rezil etmek için icra çalışanı ile birlikte kamyon çağırdık evdeki eşyaları taşıyacak yedi emine teslim etcez borç ödenince geri vercez derler
Bundan sonrada hiç bir şeyin olmayacak yani alismissin sıkıntı görmüyorsun bu arada hiç bir dosya borç bitmeden kapanmıyor yani uyapta edevlette kapalı görünmesi bir şey ifade etmiyor istedikleri zamanda güncel faiz borcula beraber aktif edebilirler tabi borcu ödeyerek kapattiysan ozaman sorun yok10 adet banka kart ek hesap kredi den icralık oldum ödemedim. Zaman içinde bir çok dosya kapandı kredi dosyası bile kalıcı olarak kapatıldı. Şimdi 3 adet dosyam kaldı 😂 40 bin dolarlık borç şu anda toplam 1000 dolar 😁 faizi ile birlikte ( SSK yok miras yok üstüme tapu yok )
Banane 😂 Türkiye ile bağım bağlantım yok ki umrumda değil 😂 bu zamana kadar sömurduklerine saysinlar 😂Bundan sonrada hiç bir şeyin olmayacak yani alismissin sıkıntı görmüyorsun bu arada hiç bir dosya borç bitmeden kapanmıyor yani uyapta edevlette kapalı görünmesi bir şey ifade etmiyor istedikleri zamanda güncel faiz borcula beraber aktif edebilirler tabi borcu ödeyerek kapattiysan ozaman sorun yok
İcrdan yatan yok bilip bilmeden yazmışsın bal beyanı bulunmanın cezası 1 kere istinaden 3 ay kime sorarsan sor avukatlara danış git adliyeye sor yada goglu yaz öğren insanları yanlış yonlendirmeİcrada olanlarida ceazevine atarlarsa 2 milyon insan cezaevine girer hocam 😂
Kendi adına numara aldıysan Edevletten hemen buluyorlar buda 2.yanlisinBen aylar öncesinde numaramı degistirmistim hocam o yüzden kafam rahat 😂 arıyamiyolar eve gelirlersede gelsinler alıştım ben
Hocam benim 9 sene öncede icralarim vardı mal beyanında falan bulunmamistim yine bişey olmamıştı ondan sonra borçları kapatmıştım ozamanlarYani herşeyi yokuşa sürmek çok yanlış 10 dakkalik bir dilekceyle neden kendinizi riske atasiniz verin beyan kurtulun ceza var ve yururlukde bugün almazsın ama hiç unmadigin birgün basina gelir
Eskiden benim de vardı varlık fonuna geçince zamanla kapandı ama en son borcum yüzünden mal beyanı vermedim diye attılar içeri avukatım beyanı verdi çıktım Google gir yaz zaten maddeleri görürsün baskalarina gelmedi demek senin başına gelmiycehi anlamı taşımaz 10dakkalik islemHocam benim 9 sene öncede icralarim vardı mal beyanında falan bulunmamistim yine bişey olmamıştı ondan sonra borçları kapatmıştım ozamanlar
Zaten kalkmış hocam mal beyanı zorunluluğu baktım simdiEskiden benim de vardı varlık fonuna geçince zamanla kapandı ama en son borcum yüzünden mal beyanı vermedim diye attılar içeri avukatım beyanı verdi çıktım Google gir yaz zaten maddeleri görürsün baskalarina gelmedi demek senin başına gelmiycehi anlamı taşımaz 10dakkalik islem
Atarmisin nereye baktinZaten kalkmış hocam
Zaten kalkmış hocam mal beyanı zorunluluğu baktım simdi
Bu madde ile borcunu ödeme taahhüdünde bulunduğu halde, makul bir neden olmaksızın ödeyemeyen vatandaşlara uygulanan “tazyik hapsi” cezası kaldırılarak borçlu vatandaşlarımızın daha fazla mağdur olmaması amaçlanmıştır.Atarmisin nereye baktin
Bu değil dostBu madde ile borcunu ödeme taahhüdünde bulunduğu halde, makul bir neden olmaksızın ödeyemeyen vatandaşlara uygulanan “tazyik hapsi” cezası kaldırılarak borçlu vatandaşlarımızın daha fazla mağdur olmaması amaçlanmıştır.
Yeni tarih atarak bak o eskiBu değil dost