Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası Hk.

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,550
471
83
Adliyeden verceksin başka çaresi yok 4 icram için ayrı ayrı verildi benim ben herşeyi araştırdım avukatla görüştüm bildiğim yaşadığım olayları yazdım karar sizin geçmiş olsun

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,550
471
83
ödeme emri gelir 1 hafta içerisinde itiraz etmen gerekiyor yoksa borç kesinleşir ve sonrasında alcaklı icra başlatır dost
İtiraz yanlışlık varsa ve borcun yoksa yaparsın itirazda bulunursan ve borçlu oldugun anladilirsa masraflar sana kilitlenir o yüzden borcun varsa itiraz etme

BYTENNİS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,710
410
83
Adliyeden verceksin başka çaresi yok 4 icram için ayrı ayrı verildi benim ben herşeyi araştırdım avukatla görüştüm bildiğim yaşadığım olayları yazdım karar sizin geçmiş olsun
Herhangi bir suresi varmi 6 ay once dustu icra sisteme

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,875
1,309
113
Lanet olsun böyle işe hemen icralık oluyoruz

Fatihhan66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
408
67
28
Bende sabah ifade verdim benim mumaramla arandıgını söyleyen biri 4 kişiyi şikayet etmiş doşandırdışar diye sadece numaramı söylemiş başka benle ilgili bişeyde yok

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
311
63
ödeme emri gelir 1 hafta içerisinde itiraz etmen gerekiyor yoksa borç kesinleşir ve sonrasında alcaklı icra başlatır dost
Kardeş bende 2010 yılında icra vardı. Evime defalarca tebligat gelmisti. Her defasında da yırtıp attım. Ödeyecek gücüm yoktu ve ailemden habersiz bir batakliktaydim. Zamanla takipsizlik çıktı. Sonra tekrar açıldı. İnfaz oldu alacaklı feragat etti sonra 😀

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,604
113
3 tane icram var ne tutuklanmasi ne mahkemesi aiq kuryeyim hergun çevirmeye giriyorum öyle olsa beni mahkemeye zorla götürürlerdi tutuklarlardi

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
2,154
113
Kardeş bende 2010 yılında icra vardı. Evime defalarca tebligat gelmisti. Her defasında da yırtıp attım. Ödeyecek gücüm yoktu ve ailemden habersiz bir batakliktaydim. Zamanla takipsizlik çıktı. Sonra tekrar açıldı. İnfaz oldu alacaklı feragat etti sonra 😀
hala 50 tane icra dosyası açık olan birisi olarak rekor bende sanırım