- 1,551
- 472
- 83
Edevletten sadece vergi borcu olanlar verebiliyor banka icrası için yokE devletten yapiliyor galiba bu dostum illa adliye mi yoksa
Edevletten sadece vergi borcu olanlar verebiliyor banka icrası için yokE devletten yapiliyor galiba bu dostum illa adliye mi yoksa
ödeme emri gelir 1 hafta içerisinde itiraz etmen gerekiyor yoksa borç kesinleşir ve sonrasında alcaklı icra başlatır dostBeyler dava acıldı şimdi be yapmam lazım adliyemi gitmem lazım
İtiraz yanlışlık varsa ve borcun yoksa yaparsın itirazda bulunursan ve borçlu oldugun anladilirsa masraflar sana kilitlenir o yüzden borcun varsa itiraz etmeödeme emri gelir 1 hafta içerisinde itiraz etmen gerekiyor yoksa borç kesinleşir ve sonrasında alcaklı icra başlatır dost
Herhangi bir suresi varmi 6 ay once dustu icra sistemeAdliyeden verceksin başka çaresi yok 4 icram için ayrı ayrı verildi benim ben herşeyi araştırdım avukatla görüştüm bildiğim yaşadığım olayları yazdım karar sizin geçmiş olsun
Sana bnaka alacaklari icra dairesinden tebligat gelince 7 gün ama sen bekleme ver gitsin kurtulHerhangi bir suresi varmi 6 ay once dustu icra sisteme
Geçmiş olsunBeyler dava acıldı şimdi be yapmam lazım adliyemi gitmem lazım
Tutuklanma dan ver hemen büyük ihtimal sana kağıt gelmistirsure sen yakalanana kadarSana bnaka alacaklari icra dairesinden tebligat gelince 7 gün ama sen bekleme ver gitsin kurtul
Tebligat belgesi geleli cok oldu dostum geçmi kaldik yani şimdiSana bnaka alacaklari icra dairesinden tebligat gelince 7 gün ama sen bekleme ver gitsin kurtul
Sorun yok şuan git verTebligat belgesi geleli cok oldu dostum geçmi kaldik yani şimdi
Ekmek 15tl kira 18bin dolmuş 25tl metro 30tl olduğu bir ülkede icralık olmadan yaşaman zaten mucizeLanet olsun böyle işe hemen icralık oluyoruz
Yok başka insanlarda ne bu icra diyor gözüne gözüne bakıyorEkmek 15tl kira 18bin dolmuş 25tl metro 30tl olduğu bir ülkede icralık olmadan yaşaman zaten mucize
Bazı kesimlere uğramaz bu icra çünkü onlar ya misras yedi dir yada çalmasını biliyordurYok başka insanlarda ne bu icra diyor gözüne gözüne bakıyor
Kardeş bende 2010 yılında icra vardı. Evime defalarca tebligat gelmisti. Her defasında da yırtıp attım. Ödeyecek gücüm yoktu ve ailemden habersiz bir batakliktaydim. Zamanla takipsizlik çıktı. Sonra tekrar açıldı. İnfaz oldu alacaklı feragat etti sonra 😀ödeme emri gelir 1 hafta içerisinde itiraz etmen gerekiyor yoksa borç kesinleşir ve sonrasında alcaklı icra başlatır dost
Tamam dost sen verme ben olanı yazdım başıma geleni yazdım3 tane icram var ne tutuklanmasi ne mahkemesi aiq kuryeyim hergun çevirmeye giriyorum öyle olsa beni mahkemeye zorla götürürlerdi tutuklarlardi
hala 50 tane icra dosyası açık olan birisi olarak rekor bende sanırımKardeş bende 2010 yılında icra vardı. Evime defalarca tebligat gelmisti. Her defasında da yırtıp attım. Ödeyecek gücüm yoktu ve ailemden habersiz bir batakliktaydim. Zamanla takipsizlik çıktı. Sonra tekrar açıldı. İnfaz oldu alacaklı feragat etti sonra 😀