Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İbo Aslan UFC

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,627
6,554
113
Allahtan shellac yazmamış fotoya dimi yoksa sınırsız bani kapmistim😀😁😀😆😀

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
127,986
177,019
113
Lawlss
öncelik saygı dost
herkesin mizah anlayışı faklıdır
kimsenin kalbi kırılmasın

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,170
1,869
113
mermi sıkmak korkakların işidir bir odaya kapatsınlar seni sadece yumruk varmı sende o yürek 😀
Var Allah'a şükür itin hükmü kurt gelene kadardır. Muhtaç olduğum kudret damarlarimdaki asil kanda mevcuttur kardeş sen rahatına bak uyuşturucu çekip sağa sola sikmakla olmuyor bu işler.

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Ben her kartı sabahın köründe izleyen bir ruh hastasıyım ya sen 🙄🙄
Ohho bende en son 2 gün uyumamıstim khalil vs Alex maçında ilia İslam Jon Tom maçında hiç uyuyamam bide nabzım hızlanıyor amk izlerken neden öyle futbol falan olmiyo mma yaparken bile nabzım cikmiyo dövüş sporları acayip genetige işlemiş gibi desteklediğim adam ya dovcek ya dovcek amk

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,502
9,380
113
buna spor diyen varsa kafasında zor vardır bu spor değil iki insanın ring denilen ufak bir alanda birbirine gaspıdır kimse bu dediğimi çürütemez böyle saçmalıkları izleyip bunlara para kazandıranlara da gülüyorum sadece bu şahısların birbirini dövmesinden zevk alıyorsanız en yakın psikiyatriden randevu almanızı da ayrıca öneririm

Milito41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
381
83
buna spor diyen varsa kafasında zor vardır bu spor değil iki insanın ring denilen ufak bir alanda birbirine gaspıdır kimse bu dediğimi çürütemez böyle saçmalıkları izleyip bunlara para kazandıranlara da gülüyorum sadece bu şahısların birbirini dövmesinden zevk alıyorsanız en yakın psikiyatriden randevu almanızı da ayrıca öneririm
her şey para her şeyin temeli çokda sikmzde degil biz ekmegimize bakalım