- 9,694
- 6,590
- 113
BoğulduBitti mi şimdi bu
BoğulduBitti mi şimdi bu
İbo ayakta bam güm yumruk denedi zaten şansa rakibin bazı yumrukları es geçti erkenden nakavt bile olabilirdi adam bi tane oturtunca sendeledi nevri döndü güreşe de çekince paket etti kafa kola aldıBitti mi şimdi bu
güreşi 0 bile degilmiş ibonunİbo ayakta bam güm yumruk denedi zaten şansa rakibin bazı yumrukları es geçti erkenden nakavt bile olabilirdi adam bi tane oturtunca sendeledi nevri döndü güreşe de çekince paket etti kafa kola aldı
İnsta videoları söylemlerine bakınca dersin ki 10 saniyede paket edicek ama cutaleba kırışırken yediği yumruklar dışında easy won aldı yerde hiç yok ibogüreşi 0 bile degilmiş ibonun
Cutubelanin kazanacağını çok önceden söylemiştimCutelabaya 1300 atasım varda bakacam ilerleyen saatlerde
Ekli dosyayı görüntüle 730303
Bi insan hiç mi takedown savunamaz bu ne olum kapasitesi belliydi zaten 1 maç kazandı diye şişirdik adam youtuber oldu. Hocası shrek brothers olan adamdan dövüşçü mü olurgüreşi 0 bile degilmiş ibonun
Yav koydun mu onu söyleCutubelanin kazanacağını çok önceden söylemiştim
Daha iyi yumruklar senin olsun dostİbo ayakta bam güm yumruk denedi zaten şansa rakibin bazı yumrukları es geçti erkenden nakavt bile olabilirdi adam bi tane oturtunca sendeledi nevri döndü güreşe de çekince paket etti kafa kola aldı
Harbiden demiştin, keşke seni dinleyip varımı yoğumu bassaydım ....Cutubelanin kazanacağını çok önceden söylemiştim
Çok üzdün beni bbDaha iyi yumruklar senin olsun dost
Sen ibo aslan mısın dostÇok üzdün beni bb
dövüşcü adamla dövüşmem sıkarım diyorsun sonra da damarlarındaki asil kan muhabbeti yapıyorsun kardeş bu mu asalet 😀amma ciddiye aldın takılıyozVar Allah'a şükür itin hükmü kurt gelene kadardır. Muhtaç olduğum kudret damarlarimdaki asil kanda mevcuttur kardeş sen rahatına bak uyuşturucu çekip sağa sola sikmakla olmuyor bu işler.
şimdi bu arkadaşı tartışmasız sevdiler mi nedir netice? kuponu da atmamış zatenTartışmaya kapalı 8 yıldır her kartı eksiksiz takip eden birisi olarak bugün ibo aslan çiğ çiğ yer diyorum jojo 1.65 iken 60k basıldı bile
İboyu boğup, hugoyu uyuttular herhaldeşimdi bu arkadaşı tartışmasız sevdiler mi nedir netice? kuponu da atmamış zaten