- 3,191
- 1,827
- 113
bu adamlar bizim kılçığımızı çıkarır kardeşim sokakta teke tek karşılaşmak istemezsinBuna tek atarım bu kim amw
bu adamlar bizim kılçığımızı çıkarır kardeşim sokakta teke tek karşılaşmak istemezsinBuna tek atarım bu kim amw
Olum bu nasıl yumruktu ngonu hayvan
Belediye önü teke tekte @ferdikadıoğlu alırbu adamlar bizim kılçığımızı çıkarır kardeşim sokakta teke tek karşılaşmak istemezsin
ahahahhahhsdgkdslşgdksg yemin ederim hala gülüyorum sdşlgkdlsşgkdslşksdgAllahtan shellac yazmamış fotoya dimi yoksa sınırsız bani kapmistim😀😁😀😆😀
Seviliyorsun ustaaa <3
Var Allah'a şükür itin hükmü kurt gelene kadardır. Muhtaç olduğum kudret damarlarimdaki asil kanda mevcuttur kardeş sen rahatına bak uyuşturucu çekip sağa sola sikmakla olmuyor bu işler.mermi sıkmak korkakların işidir bir odaya kapatsınlar seni sadece yumruk varmı sende o yürek 😀
Sen özelden atsana daimondda sana birsey demez 😀😆😀😆Seviliyorsun ustaaa <3
Ooooo kaldı 2.30 saatİbo aslan Saat 04.00 suları başlayacak tahmininiz Nedir
Ben çok ufc hastasıyim ufc sabah 05.00 06.00 başlıyor ama yinede izliyorum kartları ben gibi başka yok herhalde ufc hastası formda
Ekli dosyayı görüntüle 730301
Ben senden de mayyagimdir bu konudaOoooo kaldı 2.30 saat
Ben senden de mayyagimdir knk bu konuda ekstra mma de yapıyorum sen yapiyonmuİbo aslan Saat 04.00 suları başlayacak tahmininiz Nedir
Ben çok ufc hastasıyim ufc sabah 05.00 06.00 başlıyor ama yinede izliyorum kartları ben gibi başka yok herhalde ufc hastası formda
Ekli dosyayı görüntüle 730301
Ben her kartı sabahın köründe izleyen bir ruh hastasıyım ya sen 🙄🙄Ben senden de mayyagimdir knk bu konuda ekstra mma de yapıyorum sen yapiyonmu
Ohho bende en son 2 gün uyumamıstim khalil vs Alex maçında ilia İslam Jon Tom maçında hiç uyuyamam bide nabzım hızlanıyor amk izlerken neden öyle futbol falan olmiyo mma yaparken bile nabzım cikmiyo dövüş sporları acayip genetige işlemiş gibi desteklediğim adam ya dovcek ya dovcek amkBen her kartı sabahın köründe izleyen bir ruh hastasıyım ya sen 🙄🙄
öyle deme ibodaki çene kimsede vuruyolar vuruyolar yıkılmıyo adam bence ibo agır favoriRakibi tecrübeli ibo aslan youtuber gibi takılıyor yerde kötü ibo rakibi gureste iyi oranı çok iyi gevurun
her şey para her şeyin temeli çokda sikmzde degil biz ekmegimize bakalımbuna spor diyen varsa kafasında zor vardır bu spor değil iki insanın ring denilen ufak bir alanda birbirine gaspıdır kimse bu dediğimi çürütemez böyle saçmalıkları izleyip bunlara para kazandıranlara da gülüyorum sadece bu şahısların birbirini dövmesinden zevk alıyorsanız en yakın psikiyatriden randevu almanızı da ayrıca öneririm